[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1231057 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1231057

Odpowiedzi 5178

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dary od Beliara możesz brać tak samo jak w sanktuarium Innosa o ile nie jesteś magiem ognia albo paladynem.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Ile inta trza miec do tych darow ? bo spolszczenie za dlugie i nie znam wymagan, co one daja ? ta tarcza i sila zaklec tak ? jak to dziala jak to sie uaktywnia? kazdy mag ma swojego chowanca jak np nekros demona ? moge nauczyc sie 3 kregu w drugim rozdziale czy tak nie za bardzo ?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Podbijam 2krag magi wymog to 2 rozdzial czy odpowiednia ilosc many/inta? Proste pytanie

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taylora z farmy Lobarta lepiej przyprowadzic pod wieże czy okłamać?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak pod wieze go podprowadzisz to zabierzesz to co mial przy sobie wraz z mieczem 2h dobre na poczatek.. ja go jednak oszczedzilem i w kulki zrobilem. Ponawiam moje pytania + dodatkowe : gdzie byl kostur kaplana jarkendaru ? int jak chce zwiekszyc to poprzez ciasta miodowe czytanie mikstury z glow pelzaczy to wiem chyba ze cos jeszcze jest?  ( procz darow od bogow) a mane ? ktore zupy dawaly mane ? kto ich uczyl ? Edda czy snaf ?

Valkirx

Valkirx

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zup na mane uczył snaf, można też robić ciasta z grzybów mięsnych, palenie fajki (guru) no i mikstury many.

@Sorfarius W 1 rozdziale na pewno dało sie wbić 2 krąg nie jestem pewny czy 3, wszystko zależy od many

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius, @oskar378 U mnie był 2. rozdział.
2nd magic circle - 200 mana, requires 2nd chapter
3rd magic circle - 400 mana, requires 2nd chapter
4th magic circle - 600 mana, requires 3rd chapter
5th magic circle - 900 mana, requires 4th chapter
6th magic circle - 1200 mana, requires 4th chapter

Post połączony: 2019-03-30, 11:47
@ZdzislawPetarda Post 28
https://themodders.org/index.php?topic=29640.20

Post połączony: 2019-03-30, 11:53
@oskar378 250 karma, 300 inta żeby wziąć dary w postaci tarczy i mocniejszego uderzenia.
Tarcza absorbuje obrażenia. Moc - przez 10s masz mocniejsze uderzenie.
Dość często są odpalane.
Demona opłaca się wziąć bo bossowie nie są wstanie go odwołać. Musisz mieć go cały czas przywołanego, żeby mu podbić szybciej staty.

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chce grać łucznikiem
1. Jaką gildie wybrać? - co polecacie (można powiedzieć dlaczego)
2. Mam prf przy manie (ok 70 many - wszystko w bonusach), a chciałbym mieć przy zręczności - już wbiłem 130 zręki (też wszystko z bonusów, chyba z 10 się nauczyłem)
Dużo jeszcze będę musiał wbić tej zręczności za nim mi się zmieni to prf?

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Zwykłych" przywołanych chyba też nie odwołują (ale można mieć tylko 1 bo drugiego od razu odwołuje).

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Chce grać łucznikiem
2. Mam prf przy manie (ok 70 many - wszystko w bonusach), a chciałbym mieć przy zręczności - już wbiłem 130 zręki (też wszystko z bonusów, chyba z 10 się nauczyłem)

Spieprzyłes, jak chcesz prf przy zręczności to ucz się zręczności a  nie many, bo teraz nagrody z questów to będa poty na mane a nie zręcznosć.

LordAleksander

LordAleksander

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanie. Po raz kolejny zepsułem gildię zabójców bo mi się przy skradaniu czas skończył i nie mam save. I mam pytanie. Czy dałoby się przywołać nieznajomego z tym dialogiem od dołączeniu do gildi czy coś? Chodzi mi o kod.

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chce grać łucznikiem

Spieprzyłes, jak chcesz prf przy zręczności to ucz się zręczności a  nie many, bo teraz nagrody z questów to będa poty na mane a nie zręcznosć.

Nic się many nie uczyłem, wszystko w bonusach było (poty, żywność ect.)

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze pytanko odnośnie spełnienia woli Adanosa, w solucji jest napisane aby przyjść do świątyni Adanosa i tak robię i niestety nic się nie dzieje, muszę coś tam szczególnego zrobić?
Przy woli Beliara muszę zabić dowódce orków natomiast zabić go będę mógł dopiero po zabiciu opiekunów? To oni czynią nie których orków nieśmiertelnych oraz te wszystkie pioruny?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zastanawiam się co zrobić ze szponem Beliara i duszą Seniaka. Różdżka słabsza od smoczej, gdybym nią walczył to może by się opłaciło, runa zadaje podobne obrażenie do krzyku, ale tylko jednej osobie. A oddanie duszy Beliarowi to tylko doświadczenie, żadnej premii punktowej. Mam dylemat.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Exp is important :)  problem rozwiązany
Jedno beliarowi drugie ashtarowi i elo

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@zuchantek Do Adanosa musisz pomodlić się w piramidzie na pustyni. A piorunami są chronieni tylko orkowie w Khorinis, Ur-Thralla możesz zabić.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Rivenxd100

Rivenxd100

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie szponu beliara, czy aby miał jak najlepsze statystyki potrzebuje dusz potworów czy tylko dusze senyaka?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek Do Adanosa musisz pomodlić się w piramidzie na pustyni. A piorunami są chronieni tylko orkowie w Khorinis, Ur-Thralla możesz zabić.

O kurcze wielkie dzięki..
A co do Ur-Thralla niestety nie mogę go zabić, jest nieśmiertelny bo nie wiem jak ruszyć to zadanie z nieśmiertelnością nie których orków

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy dostaje się misję od Erola z dostarczeniem schematu do wykuwania zbroi?

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie zasadniczo proste, jak teraz wygląda walka z pochodnią w ręku? Kiedyś dodawało flat 30 dmg, ale były jakieś zmiany balansujące ten aspekt ( i bardzo dobrze, jak ktoś ogarnia AI niektórych potworów to z pochodnią na 1 lvlu można było zabijać czarne zębacze, na SnC od cholery statystyk od tego wchodziło, bo łatwiej było zabić zębacza niż krwiopijce ).

0 użytkowników
Do góry