[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1323820 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1323820

Odpowiedzi 5178

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Jao uratowałes mi pośladki. Demon w sumie najłatwiejszy boss, po za tym pierwszym jaszczuroludziem. W trakcie teleport i nasz stary kolega. Trochę to naciągane, ale.... No i niby że to w mojej głowie, a itemy mam... Nie mniej gdyby nie to, najlepszy wątek moim zdaniem. Co do wersji, mam wersję sprzed paru dni.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie pojawia sie Lehmar w AB? bo na tej lawce co w r2.0 sie pojawia normalnie go nie ma

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xMefistox Z ciekawości spytam na jakich statach wchodziłeś do koszmaru?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@xMefistox Zasadniczo to Kruk jest finalnym bossem, a demon to taki Post-Climax Boss na rozluźnienie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nekro 60 lev 700 many 2500 hp 4 krąg. Nie wiedziałem, że będzie tak ciężko. Gram na najłatwiejszym poziomie.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Tzn. 19 PN na wszystkie mikstury many. Nie uczysz się otwierania zamków. Masz od tego runę. Czytaj ze zrozumieniem. Grasz Guru, możesz mieć dodatkowe 200 many za palenie, nie ma sensu tracić Pn na mane.

Nie pisalem ze chce uczyc sie otwierania zamkow tylko ze to daje sporo expa wiec to nie u mnie problem z czytaniem ze zrozumieniem  :) :D za otwieranie zamkow magia nie dostajesz expa przynajmniej tak bylo w returnie 2.0 bez AB

Post połączony: 2019-03-03, 20:46

Jakiego koszmaru? -_-

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Koszmaru Kruka, lokacja nastawiona na walki z bossami. "Przyjemny" test siły postaci.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@templartitan Pisałeś mi kiedyś o książce, dzięki której można się nauczyć kopania na 10%? Dasz jakiś cynk?
PS
Da się obejść zadanie z  pancerzem z płytek pełzacza bez uczenia się pozyskiwania płytek?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Możliwe, że będziesz mógł kupić wymaganą ilość od handlarzy.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@tedddy_bear od Luthero za 1000zł,nazywa się magic ore/magiczna ruda
tak jak powiedział Ventrue wyżej o płytkach.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
@templartitan  No to jak, spotkałeś się z jakimiś zbugowanymi zadaniami?

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Mam pytanie o SNC. Jak ono działa w najnowszych wersjach? Kiedyś było tak, że kręgi magii poznawaliśmy automatycznie wraz z maną. Teraz nagle muszę się nauczyć 1 kręgu, żeby cokolwiek ruszyć. To bug, czy to zmieniono?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A powiem ci, że nie wiem ale znalazłem coś takiego:
SlashAndCraft - rozwijaj bohatera poprzez walkę/rzemieślnistwo/mikstury, nie przez trening.
Bohater dostaje mniej punktów nauki co poziom.
Siła i zręczność jest rozwijana za pomocą walki bronią białą i dystansową.
Umiejętności walki rozwijają się w trakcie walki jak i podczas przywoływania chowańców.
Punkty życia oraz wytrzymałość rozwijają się w trakcie walki jak i podczas przywoływania chowańców.
Punkty many rozwijają się w trakcie walki runami, zwojami oraz podczas przywoływania chowańców.
Wszystkie premie zdobyte w tym trybie możesz znaleźć w przeznaczonym dla niego okienku.
Magiczne kręgi rozwijają się gdy bohater ma gildię magiczną oraz odpowiednią ilość punktów many, bez różnicy czy wbitej w walce czy przy pomocy artefaktów.
1 Krąg Magii - 100
2 Krąg Magii - 200
3 Krąg Magii - 450
4 Krąg Magii - 700
5 Krąg Magii - 1100
6 Krąg Magii - 1300

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Tak, wiem o tym, ale generalnie informacje są różne i wzajemnie sprzeczne. Na rosyjskim forum coś piszą o pompowaniu statystyk u nauczycieli. Tylko z tego co widzę, to kręgów też mogę się nauczyć, co byłoby zwykłą stratą PN, jeśli miałbym ich się później nauczyć automatycznie. Dodatkowo niby jak na SNC miałbym nabić 100 many, jeśli najsłabsza broń pod trening many też wymaga 100 tak samo jak 1 krąg. Albo ostatnio strasznie namieszali albo to jest zbugowane.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie śledzę tematu SnC, najlepiej gdzieś na RPGrussia sprawdzić jak się ten tryb zmienił względem najnowszej aktualizacji.

Valkirx

Valkirx

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Wie ktoś może z jakiej przyczyny dość często gra zacina się przy próbie wczytania? Pasek dochodzi do końca a gra się nie wczytuje ma to miejsce zazwyczaj przy próbie wczytania po śmierci. Do tego momentami podczas grania również się zawiesza raczej to nie wina PC bo nowe metro chodzi na ultra więc co może być tego przyczyną?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Bez DX jest to samo? Mógłbyś nagrać filmik?

Hanis

Hanis

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Przymierzam się do równoleglej gry czystym lucznikiem i tutaj mam do was pytanie. Jakieś porady odnośnie rozwijania postaci? Gram w międzyczasie magiem ognia i w 2 rozdziale utknalem w Gd ponieważ nie mam szans kula ognia ubić zebaczy itp i chciałem w międzyczasie zagrać lucznikiem. Macie jakieś rady?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ale to naucz się trzeciego kręgu i miotaj burzą ognistą.

0 użytkowników
Do góry