[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 460512 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 460512

Odpowiedzi 1735

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jedno czy Dwuręczna?

Post połączony: 2018-05-24, 18:52
Czy w najnowszej wersji AB uriziel jest lepszy od szponu? Bo nie wiem czy źle ulepszyłem po prostu czy jednak jest lepszy xD

Szpon jest lepszy

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dwuręka,  a co do szponu to jak go ulepszyć? Bo u mnie uriziel ma jakieś 200 dmg więcej... Ulepszyłem go 350 duszami zwykłymi I potem duszą s'enyaka... Gram na "gothicu"

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W AB podobno naprawiono gildię kupców, a konkretnie ostatni quest. Niestety u mnie jest popsute :F. Zapomniałem o queście od Canthara w 1 rozdziale i ciało Sary leżało za bramą Khorinis. Ożywiłem ją zwojem i mimo wszystko nie dostaję questa od Lutero, mimo że mam 4 rozdział i wszystkie inne wykonałem.
Orientuje się ktoś co mogę zmienić w GVE żeby tego questa dostać?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak ubić azgalora? Bo skurczysyn co chwila przywołuje 3 duchy, a ja już nie wyrabiam na ciągłym zmienianiu broni z uriziela na srebrną i z powrotem... Tak to na luzie bym go zjechał kuszą i dobił mieczem, ale te duchy mają od razu Focus na mnie ustawiony...

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko co do lokacji Ginnoka. Ubiłem go i poleciał z niego klucz. Obok sarkofagu jest dźwignia którą można otworzyć tym kluczem. Ukazuje się sekretny pokój a w nim kolejna dźwignia której nie można uruchomić. Istnieje jeszcze jakiś inny klucz do niej?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy efekt trucizny na mieczach został naprawiony?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak ubić azgalora? Bo skurczysyn co chwila przywołuje 3 duchy, a ja już nie wyrabiam na ciągłym zmienianiu broni z uriziela na srebrną i z powrotem... Tak to na luzie bym go zjechał kuszą i dobił mieczem, ale te duchy mają od razu Focus na mnie ustawiony...
Starczy sam Uriziel, olej duchy albo zmień AI w opcjach

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na jakich statach powinienem tak na spokojnie zrobić las asasynów, a na jakich Zaginionego brata? Jestem już po całym mieście orków i po pustyni, gram na wcześniejszym hardzie

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Las asasynów to banał, jedynie finałowa walka coś tam trudniejsza (nie wiem czy w AB Kalom też pozabija swoje demony).

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A co z ile'silem? Zgaduję że 500 siły to co najmniej, nie?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Czy komuś też mikstury przywracają od razu np. życie a nie ma tej standardowej regeneracji?  Mając 1000 HP Średnia Mikstura powinna przywrócić 75 bodajże od razu a następnie zregenerować 50% w jakimś tam czasie czyż nie? U mnie mikstury działają jak w zwykłym Gothicu.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zależy od poziomu trudności, dopiero od trudnego regenerują procentowo co sekundę

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jaki żywioł najlepiej wybrać od opiekunów dla takiego typowego "tanka" pod siłę? Do tej pory chciałem ogień bo siła ale zobaczyłem jaki dmg robią niektóre stwory i nie wiem czy nie lepiej będzie wziąć ziemię XD oczywiście jeszcze chwila minie zanim skończę questy opiekunów ale chcę mieć jasną sytuację :D

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Do kradziezy kieszonkowej potrzebne jest skradanie?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Do kradzieży AST - tak
do zwykłej przez dialog - nie

@Its Mre wiadomo że kamień

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

K0nopa

Alternatywny Balans
#475 2018-05-29, 23:25(Ostatnia zmiana: 2018-05-30, 00:15)
ale czy dziala ta kradziez przez dialog? w zwyklym r2 mam chyba buga ze mi nie dziala zwykla kradziez. ustawiam na stara karadziez a jak jestem w grze to samo sie przelacza na nowa kradziez

Post połączony: 2018-05-30, 00:15
Wy tez macie taka nieczytelna litery?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wszystko śmiga, przynajmniej mi. Hmm, nie wiem czym to może być spowodowane, możliwe że poziomem trudności, ale sobie ręki uciąć nie dam.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś gdzie jest piąty czarny kryształ do zadania dla dziewiątego opiekuna? Mam ten z jaskini z rudą, tej przy ognistym smoku, z zatopionej wieży Xardasa i z bagna koło smoka. Wg. solucji powinien być w jaskini obok piramid budowniczych, ale nic tam nie ma. W AB zmienili jego lokalizację czy ki piernik?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Jeszcze jaskinia za wodospadem w pobliżu kopalni z Grimesem.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakie są questy w 2 rozdziale których nie da się zrobić w 3? :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry