[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 491880 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 491880

Odpowiedzi 1735

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren dzięki, ziomek :)
oczywiscie sciagnij sobie najnowszą wersje co wczesniej wysłał Maciuś,do usług ;)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak wykonać zadanie Nekromanta w Khorinis? Stoję na tym aby znaleźć człowieka który wie coś o nowicjuszach ognia.

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Harwing 
Spoiler
nie pamiętam teraz kolejności @Harwing, ale  pierw się gadało z Koragonem, Zurisem czy kogoś widzieli... potem przy teleporcie przy wschodniej bramie chyba cichy zabójca na Ciebie czeka który ma notatkę. Z notatką idziesz do Vatrasa a potem do Ibrahima. Potem idziesz chyba do Cardiffa(?), znów do Koragona, potem jakoś do magów ognia i szukasz Ulfa. gadasz z nim i potem trzeba iść przeszukać jego skrzynię w jego pokoju i znajdujesz notatkę, po czym trzeba poprosić o pomoc Xardaasa. Po tym zabijasz nekromantę (przy porcie chyba wieczorem, tam gdzie był Blizna z Lehmarem).

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Harwing

Rozmawiasz z Parlanem, potem z Ulfem, wracasz do magów ognia, pokój Ulfa to 1 pokój po prawej od pomieszczenia w którym znajduje się paladyn Sergio, potem idziesz do Xardasa. Znowu wracasz do Ulfa i potem chyba jeszcze raz do Xardasa, następnie idziesz do portu tam gdzie stał Lehmar z Blizną ( nie ma znaczenia pora dnia ) i dalej to sobie już poradzisz. Potem czytasz wszystko co miał Daron przy sobie, idziesz do Ulfa spowrotem, nie przyjmujesz jego golda, idziesz do Pyrokara i dostajesz tyle samo golda + bonus. I tyle :)

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Czy mając tą szatę od Xardasa którą się dostaje po osiągnięciu 4 kręgu, opłaca się ją ulepszać u Beliara? Czy może dostanie się tą samą co ma Kreol później? Będzie jakaś lepsza szata czy już nie koniecznie?

varingam345

varingam345

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy

varingam345

Alternatywny Balans
#246 2018-04-09, 22:54(Ostatnia zmiana: 2018-04-09, 23:01)
panowie mam problem, pobralem AB i wszystko zainstalowalem. Nie mam nigdzie tej opcji zeby wybrac expa za potworki??? cos zle zrobilem czy jak?

jesli chodzi o menu to mam normalnie napisane returning alternative balance.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
panowie mam problem, pobralem AB i wszystko zainstalowalem. Nie mam nigdzie tej opcji zeby wybrac expa za potworki??? cos zle zrobilem czy jak?

jesli chodzi o menu to mam normalnie napisane returning alternative balance.
sciagasz i wgrywasz to co wysłał Maciuś strone wczesniej

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzie jest mroczny golem? potrzebuję serca, a całą doline cienia przeszukałem - w żadnej jaskinii go nie ma

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chyba nie ta wersja, w tej potrzebujesz serc trzech atronachów i Śniącego. :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao faktycznie, a ja szukałem nie tego co trzeba :D dzięki.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy warto uczyć się zaklęć z IV kręgi magii Magów Ognia oprócz tarczy ogniowej która zadaje dmg? Jeśli tak to którego: przyzwanie ognistego golema czy duża kula ognia? Jeśli wyucze sie u gallahada skilla ze suummony nakurwiają bossy to oznacza że ognisty golem pomoże w walce ze smokami? I kiedy robić biżu? W V czy IV rozdziale robi sie najlepsza bizuterie?

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobic zeby Ur-Thrall chciał ze mna porozmawiac o swiatyni sniacego i wysslac mnie do doliny cieni? Bo na ten moment mowi tylko ze to nie moja sprawa i zeby go nie wkurzać.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ja. Pierdolę.
Znowu.
Rób zadanie od Garonda z zaginionymi paladynami do momentu, w którym Garond każe ci pogadać z orkami. I nie oddawaj zadania "Najemnik orków" dopóki nie wykonasz wszystkich 3 questów u szamana.

You didn't grow.
You didn't improve.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pomocy, zainstalowałem nową wersję AB i jest cmentarz koło miasta i wgl ale poziomy trudności są takie jak były (easy, normal, hard I nightmare), ktoś wie co zrobić z tym fantem?

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Its Mre
miałem podobnie, 3 razy probowalem zgrywac te pliki wg instrukcji.. dopiero pomogło jak zgrałem pliki a potem reinstal samego returninga .
Btw. parę pytań mam:
1)co daje umiejętność "the man eater" którą się ma, jak się założy szatę "blood cover" ?
2)dlaczego po nauczeniu się, bym mógł przyyzwać summony nawet na bossy, to przy niektórych bossach summony nadal giną od tak...
3)Co daje nauczenie się u Gallahada tej opcji na samym dole (coś tam o przyzywaniu jakby mocniejszych stworów)?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Takie pytanie na szybko - mam pobrać z linku dwa pliki, te pliki są do wypakowania, ale wypakowywane pliki są takie same, czy jest jakaś różnica między nimi? Bk mam po 3 AST i inne więc nie wiem co z czym i jak xD

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się zainstalować tak, żebym nie miał dubbingu przetłumaczonego na ruski?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie zaznaczaj "Russification for GoG/Steam". Niektóre kwestie i tak zostaną podmienione, ale musisz to jakoś przeżyć.

You didn't grow.
You didn't improve.

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie spierdoli mi to gry? Na wop doradzają zaznaczenie tego, bo podobno mogą być bugi.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry