Miałem zamiar grać na legendzie, ale z jakichś przyczyn w całym Khorinis nie mogłem zasejvować

punkty nauki i tak już na siłę czy dwuręke nie będą iść, w sumie i tak koniec końców na to samo by wyszło bo na 25 lvlu dopiero zacząłem jakiekolwiek PNy wydawać na siłę/ czy walke. Tak naprawdę to te poziomy trudności wiele nie zmieniają, po prostu po wbiciu 100 siły / 100 zręki / 60 walki bronią następuje w Returnie taki "przeskok" że zaczyna się dopiero grać, a kiedy to się zrobi, czy to 1 rozdział, czy 2 to nie ma zbytnio znaczenia, 2-3 godziny różnicy gry z robieniem questów z 2 rozdziale i by było tak samo, nawet na legendarnym
Za maga wezme się dopiero jak przeprowadzą taki większy rework magii, na co się zanosi z tego co czytałem, póki co tego nie tykam
Mam nadzieję że przy wydaniu Goetii pomyślą nad tym, sam nie mam pojęcia jakby to musiało szczerze wyglądać, aby gra była trudniejsza z każdym rozdziałem, stanowiła wyzwanie, chociaż jest przyjemność w wykokszeniu bohatera że rozpierdala wszystko co by nie było