Sprawy z Psimgothem 17219 56

O temacie

Autor Zucklov

Zaczęty 3.11.2017 roku

Wyświetleń 17219

Odpowiedzi 56

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
A to coś nowego, że Psimek zmyśla albo i Gejzer, który jest niezłym bajkopisarzem w dziedzinie "poezja mordów na ukraińcach"?

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Paradoxal

Sprawy z Psimgothem
#21 2017-11-04, 20:07(Ostatnia zmiana: 2017-11-04, 20:12)
@Zucklov

https://www.youtube.com/watch?v=X2I51khum54

https://www.youtube.com/watch?v=On4-G1-JhQA

Nie wiem ile masz lat i w jakim stopniu cie to obchodzi ale załatw to już raz na zawsze bo ta sprawa śmierdzi na kilometr. To co robi ten gnojek podchodzi już pod sprawe w sądzie. Napisz do działu zarządzającego na yt i wyjaśnij dokładnie o co chodzi, zniszczą tego pędraka raz na zawsze. A jeżeli to nic nie da to spokojnie zgłoś to na policje jako nękanie w sieci etc.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Na początek polecam @inż. Avallach i @Adanos pozbyć się tego szkodnika z forum. Jeżeli dla was to nie jest wystarczający powód, to kurwa nie wiem, co może nim być.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Przysięgam ci na moją matke, rodzine, dziewczynę że nie mam nic z tym wspólnego.
Nie chcę mieć z wami ani sueskim nic wspólnego tak więc skończcie ta paplaninę. Jestem czysty.

Co jak co , ale na przepychankach na tm się kończy. Osobiście nawet pomógłbym ci znaleźć namiary na tego gnojka.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Dlatego należysz do jego insajdowej grupy na fejschuju, a na sb powtarzasz ich zjebaną mantrę o tym, że jestem jakimś Adamem Colinsem xDDDD

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Jest taka opcja że można dodać bez mojej zgody i tyle. Bądźmy wobec siebie szczerzy. Żadnego Dissa na twój temat ja osobiście nie robiłem. Szkoda mi czasu. Wolę spędzić czas z dziewczyną. Teraz właśnie zwymiotowała bo za dużo wypiła pierwszy raz w życiu i mam lekko problem :/

Kereth i zucklov ja wiem że na forum jest nuda ale skończcie już z tym. Ja nie Sueski i jakikolwiek byłbym z nim powiązany nie mam nic wspólnego z jego filmami na wasz temat.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Przysięgam ci na dziewczynę że nie mam nic z tym wspólnego.

To znaczy, że twoja przysięga jest nic nie warta  :lol2:

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Jest warta, bo to Że mam na FB jako czlonek na tym się kończy. Nie wiem co wstawia i mnie to nawet nie interesuje.

Post połączony: [time]Toksyczność 60%[/time]
Śmieszne jest to że nasz wielki Simen nie potrafi się przyznać że obrazil na SB gejzera od idioty/debila pomimo iż gejzer miał rację o czym wspomniał zucklov. Na to też przysięgam na moja dziewczynę, rodziców, konto na tm. Postuluje o sprawdzenie tego w takim razie :)

Drogmin, a co to było że dostałeś bana bo Simen myślał że to moje multi a potem po unbanie groził ci kolejnymi banami?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Psimgoth przypominam, że temat tyczy się twojej skromnej osoby, a nie jakiś Drogminów czy gejzerów.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany

Psimgoth

Sprawy z Psimgothem
#29 2017-11-04, 21:24(Ostatnia zmiana: 2017-11-04, 21:29)
Postulaty zostały przeniesione do tego tematu, najwidoczniej jakiś powód był. A jeśli chodzi o mnie mówię wam jestem czysty.

I tak jak powiedziałem, zdobyłem betę i sequela i jestem bohaterem społeczności polskiej i rosyjskiej. Na tym kończyny temat i oczekuje zamknięcia tematu na mój temat

I jeszcze raz powtórzę. Jestem bohaterem. Żegnam.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Temat tyczy twojej skromnej osoby, ale nie ty jesteś jego autorem, więc masz mało do gadania :) Sueski też pisał o sobie jak o bohaterze, w bardzo podobny sposób tylko nieco bardziej wulgarnie, myślę też, że masz rozdwojenie jaźni i jesteś sueskim, to taka Twoja chora gra. Żegnam również :)

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Hahahhahah znowu mi grozisz sądami? Nie jestem sueskim i avallach o tym wie. Jak robiłem streamy to Sueski był i pisał a ja nagrywałem więc twoje oskarżenia są nie słuszne.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
I jeszcze raz powtórzę. Jestem bohaterem. Żegnam.
Chyba tym stąd xD
https://www.youtube.com/watch?v=Fl0B3vFnLZ0

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Nie istotne. Możecie się rozejść do swoich nor.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

I kto to mówi... osoba grzebiąca pod ziemią, żeby wydobyć pliki jakieś alphy do Gothica  :lol2: :lol2: :lol2:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Okej, skoro mają być powody, to postuluję o bana dla Psimgotha za:
1. Powiązania z Sueskim, mimo rzekomego odcinania się od niego
Spoiler
To nie jest powód do bana... Chyba że w jakiś sposób wykażesz że Psimgoth w dużej skali szkodzi społeczności forum korzystając z tych powiązań.

2. Pomawianie mnie na podstawie jakichś fejkowych rozmów
https://www.youtube.com/watch?v=KOVXPxIV5Kw

Z tego co widzę to link który wstawiasz nie pochodzi od niego. Możesz w jakiś sposób pokazać że on jest za to odpowiedzialny?

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Dobrze avallach, rozjaśnij im to bo oni tego nie rozumieją. Jutro ci przeleje hajs.

Post połączony: 2017-11-04, 21:39

I kto to mówi... osoba grzebiąca pod ziemią, żeby wydobyć pliki jakieś alphy do Gothica  :lol2: :lol2: :lol2:

To ludzie za mnie szukają. Ja ich zatrudniam tylko.

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do Simena to tak było, zbanował mnie uznając na konto psimgotha, a potem zagroził mi, że jak raz podpadne to odrazu stąd wylece.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3.4 Nie należy ponownie postować w temacie, na który od ostatniego posta danej osoby nikt nie odpowiedział, ani nie upłynęła ponad doba. W tych sytuacjach należy korzystać z możliwości edycji.

Dajcie mu warna za te spamowanie w temacie. Do dzisiaj nie ogarnia jak działa opcja edytuj.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dobrze avallach, rozjaśnij im to bo oni tego nie rozumieją. Jutro ci przeleje hajs.

Post połączony: 2017-11-04, 21:39

To ludzie za mnie szukają. Ja ich zatrudniam tylko.

Mówisz o swojej bandzie? BSMKWKW?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry