Toksyczny WinterKing Kereth 8010 23

Ankieta

Czy WinterKing Kereth zasłużył na Bana?

Tak
19 (54.3%)
Nie
16 (45.7%)

Głosów w sumie: 35

O temacie

Autor Psimgoth

Zaczęty 28.10.2017 roku

Wyświetleń 8010

Odpowiedzi 23

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany

Psimgoth

Toksyczny WinterKing Kereth
2017-10-28, 18:57(Ostatnia zmiana: 2017-10-28, 19:07)
tak jak w temacie. Chciałbym opisać tu zachowanie jednego z użytkowników themodders które od dłuższego czasu jest toksyczne, mające tylko na celu sprowokowanie mnie czy też innej osoby korzystających z usług themodders. Użytkownik WinterKing kereth od dłuższego czasu działał na mnie prowokacyjnie (o czym sam wspominał że to był jego cel) ale nie tylko na mnie. Wiele użytkowników doświadczyło (w tym mnie) nie przyjemnych wyzwisk z jego strony. Chciałbym również dodać że sam kereth nie jeden raz podniósł rękę na Simena wykłócając się z nim że jego warn jest nie słuszy i tylko on ma rację a nie jakiś moderator Simen. Chciałbym prosić wszystkich moderatorów o zbanowanie keretha na 7 dni aby themodders mogło odpocząć od niego. To już nie jest pierwszy raz gdy hejtuje wszystkich dookoła prowokując tym samym Drogmira i wyzywając od najgorszych. Wiem że nie jestem świętoszkiem ale ten temat jest poświęcony na temat keretha. Co o tym sądzicie? Czy powinien zostać ukarany?

Zapraszam do głosowania w ankiecie

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
tak jak w temacie. Chciałbym opisać tu zachowanie jednego z użytkowników themodders które od dłuższego czasu jest toksyczne, mające tylko na celu sprowokowanie mnie czy też innej osoby korzystających z usług themodders.

Usług themodders? tM to jakaś firma, że korzystasz z jej usług?

Użytkownik WinterKing kereth od dłuższego czasu działał na mnie prowokacyjnie (o czym sam wspominał że to był jego cel) ale nie tylko na mnie. Wiele użytkowników doświadczyło (w tym mnie) nie przyjemnych wyzwisk z jego strony.

Gdybyś nie brał udział w tych prowokacjach, to by nie było problemu. Ale tutaj mogę być uznany za winnego. Te wiele użytkowników to najczęściej Maciej i Ty, ale nie wnikam.

Chciałbym również dodać że sam kereth nie jeden raz podniósł rękę na Simena wykłócając się z nim że jego warn jest nie słuszy i tylko on ma rację a nie jakiś moderator Simen. Chciałbym prosić wszystkich moderatorów o zbanowanie keretha na 7 dni aby themodders mogło odpocząć od niego

Hmmm... fakt, że byłem wkurzony na Simena za warna, ale nie podniosłem na niego ręki. Musiałby to chyba odczuć.  :lol2:
Poza tym nic nie mam do Simena, spełnia dobrze swoją funkcje.

To już nie jest pierwszy raz gdy hejtuje wszystkich dookoła prowokując tym samym Drogmira i wyzywając od najgorszych. Wiem że nie jestem świętoszkiem ale ten temat jest poświęcony na temat keretha. Co o tym sądzicie? Czy powinien zostać ukarany?

Też jestem za.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
A nie lepiej zbanować Psimgotha? :F

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Tak więc można dać mu bana na życzenie ;) sam użytkownik się zgodził. Temat do zamknięcia.

@Wowoz temat dotyczy Keretha nie mnie. Ale wyrażam zgode ban dla mnie i dla keretha. Wilk syty i owca cała.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Tak więc można dać mu bana na życzenie ;) sam użytkownik się zgodził. Temat do zamknięcia.

Nice try. Nie chwyciłeś ironii, bo zagłosowałem na nie.  :lol2:

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Nie interesują  mnie te twoje żałosne ironie.

@up póki co jako jedyny. jeszcze zucklov i splash pewnie cie poprze

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Najlepiej to zbanować obu, wilk syty i owca cała :)

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Chciałbym zobaczyć te wyzwiska w stronę Drogmina. Możesz je pokazać?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
No tak, nie mogło się obejść bez wspomnienia mnie jako jakiegoś prowodyra :lol2:
Weź wyjdź Psimek, wzbudzasz tutaj tylko politowanie. Nikt nie chce brać udziału w twoich chujowych przepychankach.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Chciałbym prosić wszystkich moderatorów o zbanowanie keretha na 7 dni aby themodders mogło odpocząć od niego

Czyli rozumiem, że Allah, Adanos, Zdunek, Leinnan nie mogą go zbanować, bo są adminami, a nie moderatorami?

Jak widać: moderacja > administracja :(. Pytam się więc naszych adminów, gdzie jest bunt? Gdzie jest rewolucja?
...król wysłał swoich najpotężniejszych moderatorów, by ci zbanowali Keretha...

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
... a Ty nie byłeś jednym z nich...

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z ofiary stales sie lowca, gratuluje xD

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja to bym tradycyjnie zbanował wowoza.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Nie ogarniam jak ten koleś dalej nie jest zbanowany xD Najpierw wyzywa Simena a teraz liże mu dupę.
Ja pierdolę, dobrze że zamykają gimnazja.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Nie ogarniam jak ten koleś dalej nie jest zbanowany xD Najpierw wyzywa Simena a teraz liże mu dupę.
Ja pierdolę, dobrze że zamykają gimnazja.

Obawiam sie, że skończył juz gimnazjum. Psimek ma chyba 17 wiosen :(

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Ja to bym tradycyjnie zbanował wowoza.
This never gets old.  :lol: :ok:

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To co ? Reaktywacja RBT ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Psimek, czy to jest lincz?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Śmieszne to jak jakiś gothickuc upokorzył użytkownika będącego na tym forum od prawie 10 lat :D

theModders  2006 - 2017 RiP

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak

WinterKing Kereth

Toksyczny WinterKing Kereth
#19 2017-10-28, 22:17(Ostatnia zmiana: 2017-10-28, 22:25)
W jaki sposób upokorzył? :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry