tak jak w temacie. Chciałbym opisać tu zachowanie jednego z użytkowników themodders które od dłuższego czasu jest toksyczne, mające tylko na celu sprowokowanie mnie czy też innej osoby korzystających z usług themodders.
Usług themodders? tM to jakaś firma, że korzystasz z jej usług?
Użytkownik WinterKing kereth od dłuższego czasu działał na mnie prowokacyjnie (o czym sam wspominał że to był jego cel) ale nie tylko na mnie. Wiele użytkowników doświadczyło (w tym mnie) nie przyjemnych wyzwisk z jego strony.
Gdybyś nie brał udział w tych prowokacjach, to by nie było problemu. Ale tutaj mogę być uznany za winnego. Te wiele użytkowników to najczęściej Maciej i Ty, ale nie wnikam.
Chciałbym również dodać że sam kereth nie jeden raz podniósł rękę na Simena wykłócając się z nim że jego warn jest nie słuszy i tylko on ma rację a nie jakiś moderator Simen. Chciałbym prosić wszystkich moderatorów o zbanowanie keretha na 7 dni aby themodders mogło odpocząć od niego
Hmmm... fakt, że byłem wkurzony na Simena za warna, ale nie podniosłem na niego ręki. Musiałby to chyba odczuć.

Poza tym nic nie mam do Simena, spełnia dobrze swoją funkcje.
To już nie jest pierwszy raz gdy hejtuje wszystkich dookoła prowokując tym samym Drogmira i wyzywając od najgorszych. Wiem że nie jestem świętoszkiem ale ten temat jest poświęcony na temat keretha. Co o tym sądzicie? Czy powinien zostać ukarany?
Też jestem za.