Dziewczyny 55954 131

O temacie

Autor Cragann

Zaczęty 23.09.2017 roku

Wyświetleń 55954

Odpowiedzi 131

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Dobrych argumentów? Przecież wiadomo, że banderowcy nie są zatrudniani przez żadne korporacje, tylko przez iluminato-reptilian - mioty szatana, które rządzą naszą płaską Ziemią, która ma 3 tysiące lat.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

RazorLive

RazorLive

Użytkownicy
posty65
Propsy56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Up

Chyba zgodzisz się ze mną, że aby porozmawiać na ten temat, bardziej opłacałoby się wypowiadać w innym temacie? Bo zaraz jeszcze administracja Nas wyrzuci za zmienianie tematu :D

Ciekawostka - Juzio Stalin nie był złym człowiekiem. Głodził ludzi tylko po to, by nauczyć ich patriotyzmu i wzięcia w dłoń broni za obronę Ojczyzny.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Mogą oddzielić temat.

Poza tym nie chce mi się rozmawiać o Ukrainie, bo zaraz przyjdzie gejzer i będzie mówił, że trzeba spalić wszystkich Ukraińców, a potem nasrać na ich zwłoki.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

RazorLive

RazorLive

Użytkownicy
posty65
Propsy56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozmowy o rasizmie to problematyczna sprawa... Nawet gdybyśmy jako administracja nic do tego nie mieli, można oberwać pozwem sądowym. Takie rzeczy lepiej na prywatnych subforach.

W takim razie lepiej rzeczywiście umówić się na piwo przy takim temacie. Piękne dzięki za klarowną odpowiedź Avallachu ;)

Ciekawostka - Juzio Stalin nie był złym człowiekiem. Głodził ludzi tylko po to, by nauczyć ich patriotyzmu i wzięcia w dłoń broni za obronę Ojczyzny.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty268
Propsy123
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Mogą oddzielić temat.

Poza tym nie chce mi się rozmawiać o Ukrainie, bo zaraz przyjdzie gejzer i będzie mówił, że trzeba spalić wszystkich Ukraińców, a potem nasrać na ich zwłoki.
Czemu zdrowe organy miałyby się zmarnować  ^^
Nie nawołuję do palenia wszystkich Ukraińców a "tylko" do upierdolenia im wszelkich przywilejów z tytułu mniejszości bo czemuż to oni mają dostawać wszystko a Polacy na Ukrainie w tym czasie mają wielkie G

RazorLive

RazorLive

Użytkownicy
posty65
Propsy56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@CzlowiekGejzer

Polecam Ci zainteresować się tym, jak wygląda to od strony innych Państw. Większość Polaków niestety została pozbawiona myślenia realpolitik. Ale Rosjanie mają bardzo ciekawą teorię, dlaczego właśnie tak jest.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty268
Propsy123
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@CzlowiekGejzer

Polecam Ci zainteresować się tym, jak wygląda to od strony innych Państw. Większość Polaków niestety została pozbawiona myślenia realpolitik. Ale Rosjanie mają bardzo ciekawą teorię, dlaczego właśnie tak jest.
Od strony innych państw wygląda to tak że Polska nadstawia zadek bez uprzedniego posmarowania wazeliną
Myślenie racjonalne politycznie to nie tylko problem Polaków ale też Litwinów którzy są tego najlepszym przykładem bo uderzając w Polskę de facto ucinają gałąź na której siedzą
Dla porównania Polacy na Łotwie tak nękani nie są a ich szkoły są renomowane w przeciwieństwie do
Litwy która próbowała wywalić szkołę im.Lelewela z budynku i przenieść do jakiejś nory
Niektórzy nazwą mnie ksenofobem albo rusofilem czy ruskim agentem ale po prostu jestem w dużej mierze pragmatykiem
Podgryzanie Rosji może sprowadzić sporo kłopotów a można się dogadać i od razu mniej problemów

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Co do azjatek to znajomy z Chin (chyba z Pekinu, ale nie pamiętam) kiedyś na wstępie na randce dostał pytanie o jego zarobki. Podobno nie jest to nic niezwykłego. Jak ktoś ma fetysz zlatokopek to może próbować.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty268
Propsy123
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do azjatek to znajomy z Chin (chyba z Pekinu, ale nie pamiętam) kiedyś na wstępie na randce dostał pytanie o jego zarobki. Podobno nie jest to nic niezwykłego. Jak ktoś ma fetysz zlatokopek to może próbować.
Zdarzają się różne osobistości i osobliwości, w Japonii na przykład jest dyskryminacja ze względu na grupę krwi  :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Wg Newsweeka i mojej grupy krwi jestem uroczy. Mhm.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy603
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Prosty wybór

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie ta sama, co ją gothic1210 kiedyś na tapecie miał?
https://themodders.org/index.php?topic=2756.msg1198584#msg1198584

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy603
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś rady jak zagadać?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Hmm, powiedz jej "cześć".
https://www.youtube.com/watch?v=GeFnO8OPeUw

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy603
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie sądziłem że to wrzucisz xd

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jakieś rady jak zagadać?

Jak pytasz o to na takim forum, to najlepiej nie rób tego wcale. :D

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy603
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zastanawiałem się wcześniej nad słabą aktywnością w tym temacie, chyba wiem z czego wynika xd

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przykro mi Cragann ale nie ma dla ciebie już żadnych szans, dzwoń po rokse.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Cragann, kobiety? Przestań sobie zawracać nimi głowę, to pijawki, do tego co druga to dziwka.

#PDK

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry