Risen 159886 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 159886

Odpowiedzi 640

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie znasz się na biznesie...

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Gdzie się podział skarb trzeciej rzeszy? W portfelach recenzentów dających Risenowi takie noty...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Więc czytajcie moje "recenzje". Jestem wolnym strzelcem i mi (puki co) nikt nie płaci ;)

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Co do recenzji na WP, to z nich należy się tylko śmiać, oni tak recenzują gry że są oni śmiechu warte. Ten serwis wogóle się na grach niezna a co ? dają byle kogo niewtajemniczonego do recenzji i piszą takie pierdoły jak w przypadku Risena, to samo z Interią niestety.

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Zagrałem, przeszedłem i nie był to jakoś specjalnie czas stracony, co prawda końcówka gry nie zachwyca, ale gra się przyjemnie, i panowi z PB zaoferowali nam kilka ciekawych rozwiązań.
Najbardziej spodobały mi się lokacje, rzeźba terenu itd, całkiem ciekawie się prezentuję risen pod tym względem. Wkurzają trochę te główne zadanie typu przynieś pięć....znajdź pięć...wykop pięć... w sumei to w każdym głównym zadaniu występuje taki motyw :lol2:
No i walka bardzo ciekawa, chyba najsilniejszy punkt tej produkcji, ilość ciosów ogromna i nie sprowadza się do bezsensownego klikania myszką.

7.5/10

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

Risen
#607 2009-12-20, 21:23(Ostatnia zmiana: 2009-12-20, 21:23)
Podbijam Damianxa, pomimo waszej krytyki przełamałęm się i póki co gra się przyjemnie :)  ogromnej ilości bugów nie znalazłem i się ciesze :)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
no to zobaczysz po kilku godzinach jaka ta gra jest fałszywa i płytka

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Risen
#610 2009-12-20, 22:33(Ostatnia zmiana: 2009-12-20, 22:34)
Sama ocena to mniejsza, przeczytaj np. o systemie walki.
No, ale jak koleś nie mógł sobie poradzić z tym latającym ścierwojadem, to się nie dziwię :)

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Risen
#611 2009-12-20, 22:40(Ostatnia zmiana: 2009-12-20, 22:46)
generalnie ten recenzet to jakis amator-debiutant, ktory nie zna podstawowych zasad pisowni na komputerze.
Bochum przy tworzeniu soundtrack'a do poprzedniej gry, ciężko byłoby zaskoczyć graczy czymś jeszcze lepszym i faktycznie nie zaskakuje nas niczym nowym ta ścieżka dźwiękowa.
?
w sumie nie powinienem sie smiac, bo ze mna rowniez roznie bywalo. wiem jednak, ze kiedy dawalem dupy, moglem liczyc na osoby zdolne do korekty moich wypocin. ten artykuł czytany byl chyba tylko raz, poczas pisania i ani razu więcej.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Bochum przy tworzeniu soundtrack'a do poprzedniej gry, ciężko byłoby zaskoczyć graczy czymś jeszcze lepszym i faktycznie nie zaskakuje nas niczym nowym ta ścieżka dźwiękowa.

Coś Ty, Dziki, to przecież mistrz...

...Mistrz Yoda.

Czym jest nowa gra Piranha Bytes? Najprostsza odpowiedź na to pytanie: weź to co było najlepsze w Gothic I, Gothic II, Noc Kruka oraz III, podnieś to do potęgi a następnie dodaj do tego świetną grafikę
i odejmij to co Ci przeszkadzało podczas gry- oto RISEN, najlepszy komputerowy RPG wydany w tym roku, oraz godny następca kultowej serii gier o przygodach Bezimiennego. Fani mrocznego świata Khorinis przywitajcie nowego Króla, krytycy i odwieczni wrogowie Gothica szukajcie nowego zajęcia, bo w starciu z RISEN jesteście pozbawieni szans.

Czum jest nowa gra Piranha Bytes? Najprostsza odpowiedź na to pytanie: Weź początek z G2, a reszta już się sama wymyśli - oto RISEN, najlepszy komputerowy RPG wydany w tym roku. Jak widać po grze, nie było żadnej konkurencji.

Naprawdę nie wiem, co ten koleś w tej grze widzi.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ten koleś w tym roku grał chyba tylko w Risena :)  

Np. do takiego Dragon Age, jak dla mnie, nie ma co nawet porównywać Risena.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Risen
#614 2009-12-20, 22:58(Ostatnia zmiana: 2009-12-21, 10:19)
Naprawdę nie wiem, co ten koleś w tej grze widzi.
To jest pewnie podobna polityka jak na GOLu. Pochlebnie i hurtowo, byle się nie jebali. Nie sadzę, by koleś rzeczywiście uważał tą grę za takie arcydzieło, na jakie ją opisuje.

W ogóle uważam, że największym błędem większości publicystów, jest chęć bycia obiektywnym za wszelką cenę. Później powstaje takie niewiadomoco z reki pisarzy z dupy i wlasciwie nie wiadomo, jak powinno się taką rcenezje traktować.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ktoś za to dostaje hajs, pisze pod dyktando i się nie pierdoli więc przestańcie jęczeć bo żadne "egielda" to nie jest serwis w żaden sposób opiniotwórczy, ktoś dostał 12zł, napisał to i poszedł do domu. Nad czym tu się rozwodzić?

Swoją drogą ten risen jest tak "najlepszy" i w ogóle "kultowy", że ledwo od premiery wszyscy o nim zapomnieli włącznie z samymi twórcami i wydawcą.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Risen
#616 2009-12-24, 01:20(Ostatnia zmiana: 2009-12-24, 01:20)
My już właściwie będziemy chyba "zwijać" serwis, teraz mamy bardzo małe zainteresowanie, czasami ktoś zapyta się na forum jak przejść questa, no i plany PB związane z klonem fallouta.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jako kto mówisz?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
jako glowny admin, chyba.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: Veto link=topic=2844.msg74920#msg74920 date=Dec 24 2009, 01:20 AM\'
My już właściwie będziemy chyba "zwijać" serwis, teraz mamy bardzo małe zainteresowanie, czasami ktoś zapyta się na forum jak przejść questa, no i plany PB związane z klonem fallouta.

Otwieranie serwisu tematycznego o projekcie o którym było wiadomo od początku, że będzie płytką jednorazówką to fail roku.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry