[G2NK] L'Hiver Edition v1.3 PL 232002 466

O temacie

Autor Mikotsune

Zaczęty 3.05.2018 roku

Wyświetleń 232002

Odpowiedzi 466

Majewski12

Majewski12

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam !
Odkryłem mały "błąd" w najnowszym tłumaczeniu (L'Hiver Edition v1.3 PL).
Chodzi mi mianowicie o dialogi JUANA z obozu bandytów na bagnie.
Dubbing jest po polsku lecz napisy już nie - nie wiem w jakim są one języku, ale na pewno nie jest to angielski, niemiecki czy rosyjski. Jak dla mnie są do jakieś niezrozumiałe znaczki.
To jest po prostu rosyjski, tylko nie masz odpowiedniego kodowania ustawionego w komputerze by widzieć cyrylicę, dlatego widać takie znaki.

Piękne dzięki za wytłumaczenie ;D
Nie mniej - napisy do tych dialogów pozostają do przetłumaczenia.

Poison2607

Poison2607

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak to jest z tymi pancerzami do zrobienia w warsztacie, sa one lepsze od tych gildyjnych? jestem najemnikiem i gram pod dexa ale no czasami trzeba komuś jebnąć z miecza i warto mieć wtedy przyzwoity pancerz xD

jak mam 47% w łukach i 83 zręki, to iść w więcej dexa czy maxować łuki? bo coś tam bije ale no orka czy warga to zanim ściągne z tego łuku to zima mnie zastanie na bagnie w pierwszym smoku

Majewski12

Majewski12

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czołem ! Mam mały problem, który jak zauważyłem istnieje już od poprzedniej wersji L'Hiver.
Mianowice, na dodanych przez tą modyfikację terenach Khorinis, włącza mi się często ten filmik - jak morski "stwór" pożera naszego Beziego. Szczególnie jest to uciążliwe na tej dodanej wysepce (obok wysepki ze skarbcem Gildii Złodziei) gdzie znajdują się kopalnie z żelazem.
Nie mogę tam kopać, bo cały czas włącza się ten zasrany filmik. Miał ktoś podobny problem i ma jakieś na to  rozwiązanie ?

Mikotsune

Mikotsune

Czas Honoru
posty364
Propsy288
Profesjabrak
  • Czas Honoru
Poprawiłem dialogi z Juan'em.

Dodałem do pierwszego posta patch, który wyłącza potwory morskie.

How can I see roses... and only feel thorns...

Majewski12

Majewski12

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poprawiłem dialogi z Juan'em.

Dodałem do pierwszego posta patch, który wyłącza potwory morskie.

Dobra robota ! Wielkie dzięki :D

Neck

Neck

Użytkownicy
posty82
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób mogę uzyskać mistrza kowalstwa oraz w jaki sposób mogę ulepszać wykłute miecze? Nauczyłem się wedle tego co pisało w księdze u Harada wykuwania wszystkich mieczy jednoręcznych oraz dwuręcznych + wykuwania broni magicznych u Benneta a mimo tego nie mam rangi "mistrza" kowalstwa ani nie mogę ulepszyć broni.

Gunther_Weiss

Gunther_Weiss

Użytkownicy
posty9
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mogę to zainstalować na wersję 1.2.1 czy najlepiej na czystego goticzka?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry