Jak na 2002 wygląda graficznie bardzo przyzwoicie.
Te gry co w pierwszym poście na czerwono wypisane w zupełności wystarczą jako dawcy

Mod zapowiada się świetnie! Samemu na pewno jest ciężko wszystko ogarnąć chyba, że udało Ci się zwerbować kogoś do pomocy
Fajnie, że czytasz opinie innych i wdrażasz ciekawe pomysły. Powodzenia w dalszej pracy.
Dzięki wielkie.
Pracuję sam i nawet nie chciałbym nikogo do pomocy - wolę robić sobie moda sam w spokoju i mieć nad wszystkim pełną kontrolę.
Do tych najbardziej rzadkich przedmiotów przydały by się jakieś wzmianki w lore mam tu na myśli jakieś notatki w skrzyni z przedmiotem czy coś w tym rodzaju.
Yhym

Będą i przedmioty nic nie znaczące (typu Ciężki Miecz Dwuręczny itp. wiadomo o co chodzi) i rzeczy ważniejsze w świecie gry.
EDIT: Wiem, że ataki "spin to win" z broni 2h i 2 mieczy były OP, ale nie wiem czy usunięcie ich kompletnie to dobry pomysł. Bez tych ataków zostaje nam opcja spam lewym unik spam lewym i tak dalej (może stać się to monotonne po jakimś czasie), tym bardziej ze poziom trudności i tak wzrósł kilkukrotnie. Może by tak zostawić te ataki, ale znerfić ich obrażenia?
Wg mnie usunięcie ich to dobry pomysł.
Szybkie cięcia zadają małe obrażenia, nawet jeśli mamy dobrze rozwiniętą postać.
Mamy przecież jeszcze zwykłe potężne ataki, które są w miarę szybkie, zadają całkiem spore obrażenia i przełamują blok i pchnięcia zza głowy które ignorują blok i zadają jeszcze większe obrażenia. A tak poza tym "znerfianie" tego typu który zaproponowałeś jest niemożliwe do zrobienia, bynajmniej przeze mnie.
BTW z pewnością znalazł by się ktoś kto wspierał by twój projekt wiec może jakiś paypal czy coś? 
Wątpię. Nawet jeśli, to branie kasy za pracę nad modem z assetami z innych gier nie było by fair w według mnie... albo jeśli z jakichś tam powodów mod został porzucony (wiadomo, życie, różnie to bywa) to też sytuacja z zebranymi pieniążkami nie była by OK.
Squerol, a możliwa jest zmiana animacji stania z bronią białą w zależności od poziomu zaawansowania umiejętności?
Niemożliwe do wykonania, bynajmniej przeze mnie