Czy w tym modzie będzie tak, że co poziom walki mieczem będzue się zmieniała animacja jak i trzymanie miecza?
Nie. Niemożliwe dla mnie do wykonania.
Z tego co pamiętam (ale to było szmat czasu temu, więc coś mogę pomylić) to w plikach animacji są faktycznie różne poziomy. Ale Uwaga - nie jestem pewien.
Chodzi ci chyba o początek P0, P1, P2, itp. - nie, nie oznacza to poziomów.
Jest to "numer postawy bojowej". Jak ktoś mógł zauważyć, to przy każdym stylu walki jest kilka postaw, przy każdej postawie są wykorzystywane inne animacje, stąd te numeracje.
Pracujesz też nad modem?
Przy moim nie.
Jak byś mógł zrobić z miksturami wytrzymałości to samo co jest zrobione z Maną i HP czyli rozdzielić na małą (50%) i dużą (100%) i tym samym wódę zmienić na 25%. Wtedy odblokowana wytrzymałość była by kosztowniejsza dla gracza. I jak by się dało dodać kilku handlarzy z respiącymi się składnikami do obecnych przepisów, które obecnie jest nie dostępne do kupienia (czasem idzie jednorazowo kupić i się już nie respią te składniki) np: marchew, ryż, zębate ziele. Tylko ceny też mogły by pójść w górę.
W domyślnej wersji moda wytrzymałość nadal będzie wyłączona.
Co do twojego pomysłu z miksturką staminy - to nie zbyt fajny wg mnie.
Mikstury staminy tylko używałem jak nie miałem zbroi/perka na mróz/gorąc bo nie regenerowała się za szybko a w normalnych sytuacjach i tak miksturek tych nie warto pić, także nie widzę sensu...
W G3 cały ekwipunek handlarzy się "respi" i losuje towary handlarza z puli co jakiś czas jeżeli dobrze pamiętam.
Oho, marchew, ryż, też problemy ze składnikami do gulaszu widzę.
Tak, dałoby się dodać.
Szefie a wiesz może jak zmniejszyć poziom reputacji na wejście do Ishtar? z 75 do 50 ? Bo 75 to za dużo 
Chyba w info file'ach.
Ewentualnie czitami spróbuj swojej postaci 25 reputacji dodać.