[G3] Adrenaline Mode 75918 130

O temacie

Autor Squerol

Zaczęty 27.01.2017 roku

Wyświetleń 75918

Odpowiedzi 130

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Oczywiście, ż nie mam nic wspólnego z projektem, po prostu też trochę w trójce grzebałem i myślałem, w mogę się wypowiedzieć  :D

mlkvpl

mlkvpl

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy będę mógł zasmakować rozgrywki ?

Siegiell

Siegiell

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Narobiliście mi smaka ze w normalnego QP nie chce mi się grać. Czekam z niecierpliwością na tego moda

cord7

cord7

Użytkownicy
posty10
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wow co sie stało z Squerollem ? Projekt upadł? Od maja żadnej aktywności, na youtubie też...

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

[G3] Adrenaline Mode
#124 2018-08-26, 21:46(Ostatnia zmiana: 2018-08-27, 21:50)
Wow co sie stało z Squerollem ? Projekt upadł? Od maja żadnej aktywności, na youtubie też...
warto to sprawdzić. Już był przypadek, że jeden z dobrze zapowiadających się modderów zmarł przedwcześnie.
edit @Splash czyli ma na projekt wywalone, było dopisać.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
A ty musisz od razu czarny scenariusz pisać... Squerol żyje, możecie się rozejść.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Jinkens

Jinkens

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Zbanowany
Ten mod i tak nie uratuje G3.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akurat możecie zauważyć,że pod koniec lipca edytował głównego posta,więc nie,projekt nie upadł.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Squerol żyje, możecie się rozejść.

Dokładnie.

Przepraszam zainteresowanych modem za moją długą "wyjebkę" na moda.
Owszem pracowałem nad modem w tym czasie ale większość czasu to ogólnie czas stracony w Cheat Enginie a co za tym idzie brak update'ów.

Prace nad modem wstrzymane na czas nieokreślony (żaden spalony dysk czy coś w tym stylu, pliki czekają sobie bezpiecznie na zewnętrznym i wewnętrznym hdd).

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam zainteresowanych za brak jakichkolwiek informacji o projekcie.

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widzę, że prace wstrzymane, ale jak wrócisz to mam jeszcze jeden pomysł. Skoro HP będzie teraz przychodziło co level (na wzór g1/g2) to może by trochę zmienić też system leczenia. Mianowicie usunąć %odnawianego HP i przypisać stałe wartości (też na wzór g1/g2) np: pieczeń 40hp, gulasz 90hp, mała mikstura 125 HP, duża mikstura 250 HP itp. Na początku będzie to drobnym ułatwieniem, ale później będzie to już utrudnienie, bo będzie trzeba wypić kilka miksturek by się uleczyć.

cord7

cord7

Użytkownicy
posty10
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej Squeroll jak tam ? Szykuje sie jakiś update ? Pisze bo już kolejny advent calendar ruszył, a znając CSP to pewnie dalej tego nie wydadzą. A w Ty kto wie .... :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry