Gothic Sequel - wydzielony spam 84751 345

O temacie

Autor Maciej

Zaczęty 17.01.2017 roku

Wyświetleń 84751

Odpowiedzi 345

Thorgan

Thorgan

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Zbanowany
@WinterKing Kereth idiotą to jesteś ty gównie zajebany.  Wszyscy wiedza jak obrażasz ludzi na telegramie :)

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
^o, kolejny noname próbujący zrewolucjonizować forum. Jak tam poziom wyzywania tm zmalau urus?

Lieb Vaterland magst ruhig sein

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
@WinterKing Kereth idiotą to jesteś ty gównie zajebany.  Wszyscy wiedza jak obrażasz ludzi na telegramie :)

Uderz w stół, a nożyce się odezwą, prawda Psimek?  :lol2: Ciekawe, skąd jakiś Thorgan wie, co robię na telegramie? Niech zgadnę, Drogmin się poskarżył jak to mu źle na telegramie, mimo że sam wszczynał dramy "z nudów lub nie wiedząc co czyni"?

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Dawaj na telegram, zaraz Cię zniszczę! :F

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe, skąd jakiś Thorgan wie, co robię na telegramie?

Gorn221

Gorn221

Użytkownicy
Homoseksualista
posty0
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Homoseksualista
Pliki wyciekły? Wyciekły. Ci co je chcieli się cieszą? Cieszą. Ci co ich nie chcieli mają to gdzieś? Mają. PB ma to gdzieś? Ma. Ja tutaj nie widzę żadnego problemu, więc po co sami je tworzycie hejtując gościa, któremu się udało je udostępnić? Wszyscy jesteście zwykłymi psami ogrodnika?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Gothic Sequel - wydzielony spam
#306 2017-12-09, 15:09(Ostatnia zmiana: 2017-12-09, 15:58)
Coraz większe znaczenie w moddingu znajduje narzędzie o nazwie "AST", obecnie wykorzystywane w największych powstających modach do Gothica. Twórcami są rosjanie, którzy udostępnili niemcom możliwość przetłumaczenia tego, prawdopodobnie w formie kodu źródłowego. Obecnie chce to przetłumaczyć na polski jedna z naszych głównych grup translatorskich:
Jednak ani Niemcy ani Ruski nie chcą pomagać w tej sprawie. Nie wiem dlaczego :/ Jakby to jakieś tabu było czy coś.
Przypadek?

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Czyli innymi słowy - przez to całe gówno z sequelem, "polskie community" straciło wszelkie zaufanie wśród obu pozostałych.

Well done.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Klasyczny przypadek "Nie znam się, ale wypowiem się".

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Pliki wyciekły? Wyciekły. Ci co je chcieli się cieszą? Cieszą. Ci co ich nie chcieli mają to gdzieś? Mają. PB ma to gdzieś? Ma. Ja tutaj nie widzę żadnego problemu, więc po co sami je tworzycie hejtując gościa, któremu się udało je udostępnić? Wszyscy jesteście zwykłymi psami ogrodnika?
Ty za to jesteś typowym "nie znam się, to się wypowiem". Już napisałem, że chodzi o to, że polskie community straciło zaufanie wśród zarówno Niemców jak i Rosjan przez tę całą aferę, zwłaszcza że ci, którzy ją wywołali do dziś są z siebie dumni. Oprócz zaufania, odeszły również jakiekolwiek pozory, że polscy fani Gothica są zrównoważeni, skoro przez jakieś głupie pliki są w stanie się pozabijać, zwyzywać, zrobić fake newsy i próbować wystalkować osoby, które krytykują tę sprawę. Tu przechodzimy do następnej kwestii, dlaczego jesteśmy tacy źli i hejtujemy Psimka i jego przyjaciela - pomówienia wobec forum, wyzwiska i wszystko to, co wyżej napisałem (no, poza tym zabijaniem).
Jeśli dalej uważasz, że jesteśmy zjebani i stanowisko ludzi z forum jest bezpodstawne, to kliknij przycisk "wyloguj się" i tutaj nie wracaj, bo prościej się tej sprawy wytłumaczyć nie da, a mi szkoda na to więcej czasu.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Uderz w stół, a nożyce się odezwą, prawda Psimek?  :lol2: Ciekawe, skąd jakiś Thorgan wie, co robię na telegramie? Niech zgadnę, Drogmin się poskarżył jak to mu źle na telegramie, mimo że sam wszczynał dramy "z nudów lub nie wiedząc co czyni"?
Nie znam tego gościa. Ja mam lepsze rzeczy do roboty niż skarżyć się obcym ludziom o ten telegram.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2151
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tyle czasu, a wam nadal się to nie znudziło, widocznie nie macie lepszych zajęć. :lol2:

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Też jestem zdziwiony, że dyskusja na ten temat wciąż trwa w najlepsze.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Był spokój dopóki nie przyszedł kolejny ekspert od siedmiu boleści i zaczął prawić morały o tym, że theModders złe, a Psimgoth na prezydenta.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty270
Propsy123
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Spolszczenia Sequela ma 15 grudnia wypłynąć w sieć
Chociaż tyle razy to przekładali że nie wiem kiedy to w końcu nadejdzie  :F

blackero

blackero

Użytkownicy
posty223
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spolszczenie już wyszło?

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty270
Propsy123
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Spolszczenie już wyszło?
Wyszło ale jest niedopracowane tj.nie ma polskich znaków i jest źle skompilowane

Gorn221

Gorn221

Użytkownicy
Homoseksualista
posty0
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Homoseksualista
,,chodzi o to, że polskie community straciło zaufanie wśród zarówno Niemców jak i Rosjan przez tę całą aferę"
Aha, scena modderska gry sprzed 20 lat to jak widzę poważny biznes. Ile modderzy stracą przez to miesięcznie? Tysiąc złotych? 10 groszy? Nic? Zresztą jaka utrata zaufania? Jakiś Polak udostępnił nikomu niepotrzebne ale fajne pliki sprzed 20 lat, no normalnie szok, PB zbankrutowało, Polskę wyrzucono z UE, Korwin wszedł do Sejmu.
,, odeszły również jakiekolwiek pozory, że polscy fani Gothica są zrównoważeni, skoro przez jakieś głupie pliki są w stanie się pozabijać, zwyzywać, zrobić fake newsy i próbować wystalkować osoby, które krytykują tę sprawę"
Całego problemu by nie było gdyby idioci nie krytykowali słusznej sprawy.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale to forum jest rakowe, gorsze niż elektroda. Komuś się udało udostępnić fajne pliki które PB ma w dupie do 15 lat to go prześladują zamiast się cieszyć.

Napisałeś trzy wiadomości z czego każda w temacie o sequelu. Zgaduję że nie masz obycia na tym forum w ogóle, o tym że nie wiesz czym jest zaufanie do drugiej osoby nie wspomnę.

Zwyczajnie spuść z tonu bo nikt nie ma zamiaru znowu tłumaczyć tego samego po raz setny kolejnej nieumiejącej czytać ze zrozumieniem osobie.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Słuszna sprawa to upublicznianie jakiegoś sekwela ludziom którzy czczą Gothica, aby mogli mieć jeszcze lepsze ołtarzyki?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry