Pulpit po dzisiejszej zabawie z rainmeterem
Szczerze to hujowo. Nic nie pasuje do niczego i jest lipnie ;d
No, poszło w złą stronę. Zegarek widoczny tylko na pulpicie jest w chuj niepraktyczny, o czym szybko się przekonasz. Jak powiedział Buła, nic do niczego nie pasuje - kolorowe (kiepsko dobrane) ikonki programów na pasku (który na dobrą sprawę jest dolnym paskiem przesuniętym na górę), niekomponujący się z niczym zegar lampowy, znikąd wzięta Kuurisu... mogło to być lepiej zagospodarowane. Popracuj trochę nad dobraniem odpowiednich kolorów, być może zmianą tapety na jakąś inną Yuno. Moim zdaniem dodatki z Rainmetera najlepiej sprawdzają się po prawej stronie, ty niestety masz postać - główny plan swojej tapety, przez co wychodzi kupa - wszystko nałożone na siebie, a lewa strona jest dziwnie pusta.
Z tapetą wiem, że może być mordęga... z bólem zdjąłem jedną z nich -
http://themodders.org/index.php?topic=2756.msg1059190#msg1059190 - właśnie ze względu na to, że nie pasowała - ciężko było coś znaleźć, mało co mnie satysfakcjonowało, co przekładało się na zmianę tapety co parę dni

Teraz staram się jakoś dobierać tapety, ew. odpowiednio je modyfikować tak, by pasowały do rzeczy, których niestety zmienić nie mogę, ale by nadal wyglądało tak jakbym tego chciał. Ostatnio właśnie zmieniłem tapetę... tak by nadal pasowała do tego co ustawiłem wcześniej, jednocześnie ciesząc się wyglądem i psychopatycznymi oczkami.
(Masz już Buła, niech Ci będzie - tylko bez niezręcznych pytań :I)

Swoją drogą, daj rzucić okiem na swoją Mirandę. Dopiero zacząłeś z niej korzystać? Być może nie ma się czym chwalić, ale spoko... to moja miranda na przestrzeni lat
2009[?]-2013[teraz]