Wybór wersji Returninga 35632 67

O temacie

Autor Ystredd

Zaczęty 17.08.2016 roku

Wyświetleń 35632

Odpowiedzi 67

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik

Ystredd

Wybór wersji Returninga
#20 2016-08-27, 14:39(Ostatnia zmiana: 2016-08-27, 14:59)
@Simen Mówiłem to do tego Kirfy'ego. Trochę mógłby ogarnąć słownik. Tobie dałem propsa za posta xD

A to w takiej sytuacji zwracam honor. W sumie miałem w planach zwrócić mu uwagę na słownictwo, ale trudno już :D~~Simen

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zgadzam się w pełni, że oba patche 1.3 to chłam. W dodatku określane szumnie najbardziej dopracowanymi, polecanymi. Miałem nieprzyjemność przetestowania ich, żałuję. Ktokolwiek to robił, użył metod najbardziej prymitywnych. Robić sobie reklamę "patchem", którego istotą jest podbicie niektórym bestiom statystyk dziesięciokrotnie? To ma być balans? To nazywają "utrudnianiem" rozgrywki? To nie jest utrudnianie, jak ktoś wcześniej zauważył, utrudnianie polega na czymś zupełnie innym. Do watahy wilków dodać warga, więcej bestii, nowe bestie. A nie wpieprzanie statystyk razy 10. Twórcy postanowili pójść po najmniejszej linii oporu i udowodnić, że są w stanie jeszcze coś poprawić, zrobić po swojemu. Po co poprawiać coś, co jest dobre? Pomijam oczywistą różnicę doświadczeń między twórcami returninga a tych łatek.

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
@Ventrue Nie pozostanie to niezauważone! Bardzo dziękuję za modyfikację opisu moda, z tym dopiskiem na temat wersji 1.3.2, że jest trudniejsza. Myślę, że na pewno pomoże to niejednej osobie lepiej bawić się modem, a hardkorowi gracze, będą też wiedzieć jaką ścieżką downloadu podążyć.
Fajnie, że opinia Newbie też się liczy w jakichś kosmetycznych aspektach na tym forum. :D
Pozdrawiam.

blackero

blackero

Użytkownicy
posty226
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
to ktory patch instalowac?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1.2

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Wybór wersji Returninga
#25 2016-10-03, 21:11(Ostatnia zmiana: 2016-10-03, 21:23)
Który chcesz, na każdym gra jest do przejścia. Jeśli komuś się chce poprawić te skrypty to mogę skombinować zdekompilowane. No chyba, że ktoś sobie tam zdekompiluje samemu to nie widzę problemu.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Nie wiem jaki macie problem z patchem 1.3.1 ?? Ukończyłem na nim returna 2 razy i nie miałem żadnych problemów więc nie przesadzajcie :) Dopiero patch 1.3.2 można nazwać chłamem , ze względu na wręcz idiotyczny poziom trudności, grałem 1 rozdział na tym pachu i nie polecam go nikomu chyba że ktoś jest masochistą :/

:D

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, ustaliliśmy, że najlepsza wersja to 1.2 (dziekuje pan Simen), ale Rebalance czy Reblanace 2.1?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
2.1.
W ogóle można gdzieś ściągnąć Rebalanace zwykły? :O

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@Ventrue Mógłbyś wysłać mi je na PW :) ? Chciałbym zobaczyć co uda mi się tam zdziałać...

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie można, po prostu jak instalujesz Returna to potem masz 4 wersje. 2 Slash'n'craft i 2 Rebalance

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
ReBalance zwykły jest tez spolszczony, ale chujowo troszkę i patche odnoszą się tylko do 2.1. Dla każdego inna wersja będzie tą najlepszą.
@Siemekk Wyśle ci jak znajdę :O

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przez gothicstarter z folderu gry odpalaj.

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To nie ma znaczenia. Ale ja chcę tylko wiedzieć czy odpalać 2.1 czy zwykłe

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
xD jak poskreślana reszta. Odpal przez GothicStartera lepiej, 2.1.

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, A G3 i dark saga skreślone bo to chłam xD

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Dark saga to chłam? To ja nie wiem jaki ty masz gust, według mnie ta modyfikacja mimo, że z 2011 roku (chyba) to pozamiatał wszystkie polskie modyfikacje pod dywan ;)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2154
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dark saga to chłam? To ja nie wiem jaki ty masz gust, według mnie ta modyfikacja mimo, że z 2011 roku (chyba) to pozamiatał wszystkie polskie modyfikacje pod dywan ;)

Może nie chłam, ale nie każdemu może się podobać, przykładowo modyfikacja ta nudziła mnie.

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cóż, zbugowało mi się tak bardzo, że nie mogłem nawet przejść na drugi poziom kopalni. Do Draksa nie mogę nic mówić, Tysona nigdzie nie ma, wina dla Wispa też nie ma, z dialogów i dzienników nie dowiadujemy się NIC.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry