Zapomniałem jaką to książkę miałem zbobyć dla Berta (w zamian za info o morderstwie). Ten co ją miał, zostawił ją w Myrtanie, a ja nie pamiętam tytuł€, bo nigdzie nie jest zapisany.
A tak z innej beczki. Niektóre zadania jakby nie znikają. Np. zadanie z początku gry gdy miałem dać nauczkę Valentino. Zanim spuściłem mu łomot, wyskoczyło mi zadanko z więźniem (bratem Valentina). Po rozmowie na cmentarzu zabiłem Valentino, a zadanie by dać mu nauczkę wisi mi dalej. Tylko pojawił się wspi, że zleceniodawca akurat nie to co się stało miał na myśli. Nie mam też żadnej ścieżki dialogowej u Regisa. Zatem zadanko skopałem?
Post połączony: 2022-04-10, 05:08
Jest w grze nieopisane zadanko w pierścieniem Kruka dla tego gościa w GD co w spalonej chałupie siedzi? Mówi on że chciałby ten pierścień, ale jako zadania tego nie ma (w innych modach jest).
Zabiłęm KLryka i zabrałem jego pierścien z grawerunkiem. Polazłem do GD do gościa, a tam okazuje się, że mam w jednym okienku ekwipunku kilka złotych pierścieni i żadnego opisanego jako pierścień Kruka. Tak powinno być, czy to bug? Jak bu, to prosiłnym o kod na ten pierścień kruka, bo sejwa sprzed walki z krukiem już nie mam.
Post połączony: 2022-04-10, 14:36
Wybaczcie, ale tu nie da się swojegop wcześniejszego posta edytować, a gram cały czas i co kilka godzin kolejny problem się zjawia. Teraz na zlecenie Gomeza wybiłem wszystko w Starej Kopalni. Miałem nawet kominikat, że wszystkie dusze są wolne i w opisie zadania tekst, że teraz muszę z GOmezem pogadać. Ma mi powiedzieć jak zdobyć zaufanie swojego byłegop przydupasa, co siedzi przy ogniu w Jarkendarze w obozie bandytów.
Wpadam so niego do piwnicy, zagaduję, a ty nic, tylko "Życzę powodzenia". Co mam zrobić aby pchnąć zadanko dalej?
A tak przy okazji, co mam zrobić z tymi 3 orkami z lochach? Nie idzie do nich zagadać.
Kolejne pytanko! Jestem w II rozdziale, jeszcze przed odebraniem pisma o smokach. Polazłem do Wolnej Kopalni. Jest tam szaman ork z nadanym imieniem. Czy mogę go teraz zabić bezkarnie i oczyścić tę kopalnię, czy też potem są z nią związane jakieś zadania, które w ten sposób stracę?