Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 993998 3363

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 993998

Odpowiedzi 3363

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dolina przodków jak najbardziej, to w zasadzie w 1r konieczne jak napisał sparowjack, kradzież klucza jest związana z zadaniem starożytny kult i jest po prostu zabezpieczeniem, żeby nie wchodzić w r2 przed zakończeniem wątku przypadający na 1r.

Delix

Delix

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra,tylko ja się boję lasu xD

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Hahh, las jest straszny, ale nie znajdziesz w nim raczej nic groźniejszego niż w GD! (Choć nie oznacza to, że nie będzie tam niebezpiecznie) ale ilość zadań, bonusów i przedmiotów w tej lokacji sprawia, że potem będzie znacznie łatwiej.  :)

Btw który masz poziom i kim grasz?

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Delix

Delix

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam 11 lv i jakzwykle gram pod paladyna 2h miecz i kusza

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Jesteś już strażnikiem? Niezależnie od odpowiedzi postaraj się maksymalnie dużo zadań wykonać i postać ulepszyć zanim pójdziesz do GD czy Jarkendaru.

Po pierwsze jeśli będziesz zbyt szybko szedł między rozdziałami to dużo misji Cię ominie, a po drugie będzie Ci bardzo ciężko też ze względu na niski poziom i statystyki.

Taka ciekawostka:
Przed dołączeniem do jakiejkolwiek gildii można mieć nawet 20 poziom. :)

Delix

Delix

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No, ale ja jakoś zawsze lubiłem grać paladynem

Edmin

Edmin

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem. Jestem w wieżach w dolinie przodków powybijałem tam wszystko ale kiedy próbuje zrobić coś z przełącznikiem do otwarcia bramy bezi mówi mi "czym?". O co chodzi? Czegoś mi brakuję?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie kojarzę, żeby coś tam było potrzebne oprócz ewentualnie łoju kretoszczura. Który dokładnie przełączniki brama bo jest tam tego sporo.

N1kX

N1kX

Użytkownicy
posty93
Propsy15
ProfesjaTłumacz
  • Zbanowany
Witam mam pewien problem. Jestem w wieżach w dolinie przodków powybijałem tam wszystko ale kiedy próbuje zrobić coś z przełącznikiem do otwarcia bramy bezi mówi mi "czym?". O co chodzi? Czegoś mi brakuję?

O jakiej kratce i przełączniku mówisz? Obraz, dzięki czemu natychmiast rozumiem.

Edmin

Edmin

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://imgur.com/a/2WN2Nen

Z tym przełącznikiem nie mogę nic zrobić, mimo tego, że posiadam ten czarny kamień.

N1kX

N1kX

Użytkownicy
posty93
Propsy15
ProfesjaTłumacz
  • Zbanowany
Z tym przełącznikiem nie mogę nic zrobić, mimo tego, że posiadam ten czarny kamień.

Jak wspomniano powyżej, wymagane Łój kretoszczura
Kup od Martina, Faretti, dostań od Dobara.

Sirmyxir

Sirmyxir

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka pytań proszę o odpowiedź.

Sługus sędziego z kim pogadać żeby odnaleźć Morgaharda?
Zielsko dla czarnych jastrzębi- zabiłem oskara  ( zdrada), udało sie odnaleźć handlarza czy jestem w stanie pchnać do przodu ten quest ?
Polowanie na rzadkie zwierzęta- zabiłem cieniostwora nie wydropiłem żadnego szczególnego trofeum. Czy jest to spowodowane brakiem umiejetność wydobycia rogów. ?
Czy do starej kopalni wejde jak zbiore te durne chromaniny czy nie jest to konieczne ?
Skrzynia w zatopionej wiezy xardasa ,  od kogo dostane klucz ?
Quest z magiem ognia- bandyci zabrali mu posażek który znalazłem w jaskini przy jeziorze, oddalem mu przedmiot podziekował zadanie zaliczone. Po spotkaniu maga w klasztorze poszła aktualizacja ukonczonego zadania,  przemienił mnie w bandyte i oczywiscie cały klasztor mnie leje.
Dziękuje za pomoc.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Quest z magiem ognia- bandyci zabrali mu posażek który znalazłem w jaskini przy jeziorze, oddalem mu przedmiot podziekował zadanie zaliczone. Po spotkaniu maga w klasztorze poszła aktualizacja ukonczonego zadania,  przemienił mnie w bandyte i oczywiscie cały klasztor mnie leje.
Dziękuje za pomoc.

To bardzo ciekawe i alternatywne rozwiązanie tego zadania. Mógłbyś je opisać dokładnie? Mag chce posążek, a ty go już miałeś, bo wcześniej pokonałeś bandytów?  :F

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Przy polowaniu musisz mieć wyuczoną odpowiednią umiejętność łowiecką. Jeśli nic konkretnego nie znalazłeś w jego ciele to znaczy że brak Ci jednej z umiejętności.

Sirmyxir

Sirmyxir

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli trzeba bedzie przywołac go od nowa i ubić, bo nie zakończe questa.
Co do maga spotkalem go nad jeziorkiem pożalił sie że nie ma posażka, poszedłem do jaskini przebrany we własny strój bandyty z jarkendaru i ubiłem gości. Oddałem posazek magowi zadanie sie skończyło, a teraz po rozmowie z nim w klasztorze gada ze nie moge zabic bandytów bo posazek daje im niesmiertelnośc. Melduje gotowosc do zadania zamienia mnie mnie w bandyte i ... Zzbiorowy gwałt przez cały klasztor. Oczywiscie zadanie sie aktualizuje i widnieje w ukończonych.

Post połączony: 2019-09-03, 12:12

Klimek

Klimek

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Oszukałeś Przeznaczenie... :)
Powinien cię zamienić wtedy gdy stał nad jeziorem i wtedy załatwić bandytów.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do maga spotkalem go nad jeziorkiem pożalił sie że nie ma posażka, poszedłem do jaskini przebrany we własny strój bandyty z jarkendaru i ubiłem gości. Oddałem posazek magowi zadanie sie skończyło, a teraz po rozmowie z nim w klasztorze gada ze nie moge zabic bandytów bo posazek daje im niesmiertelnośc. Melduje gotowosc do zadania zamienia mnie mnie w bandyte i ... Zzbiorowy gwałt przez cały klasztor. Oczywiscie zadanie sie aktualizuje i widnieje w ukończonych.

Post połączony: 2019-09-03, 12:12
To zadanie robi się w rozdziale I. A jak się już je robi, to należy 'wyklikać' wszystkie opcje dialogowe do niego. Pewnie nie odpowiedziałeś Forestowi, że "jesteś gotowy" i ten nie przemienił twojego wyglądu. Usłyszałeś tylko, że potrzebny pancerz bandyty, a taki miałeś i pobiegłeś do jaskini. Potem resztę 'doklikałeś' w Klasztorze i tak wyszło.

LordJax

LordJax

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Zniknął mi Donato i Graham, zna ktoś kody na nich?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Donato: NONE_5002_DONATO
Nie pamiętam gdzie był graham więc niestety na niego kodu nie podam :x chyba że go znajdę

Post połączony: 2019-09-08, 15:31
Wiele razy wyczytałem że Lucy może nauczyć Beziego kradzieży kieszonkowej... Powie mi ktoś DOKŁADNIE jak do tego doprowadzić , gram w przeznaczenie już chyba 3 raz i nadal nie mam pojęcia

LordJax

LordJax

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki. Grahama znalazłem w gospodzie na farmie onara. Teraz się zastanawiam czy donato mi zniknął, czy polazł gdzieś i nie mogę go znaleźć. Gdzie powinien być po otrzymaniu zadania?

0 użytkowników
Do góry