Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1186355 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1186355

Odpowiedzi 3364

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo go w zamku nie ma, jest nim Jergan, bo chodzi Ci o wątek łowców nieumarłych jak dobrze kojarzę.

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dokładnie. Dzięki wielkie. A Stone'a wie ktoś jak znaleźć? Chodzi o pancerz dla Wrzoda.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stone jest w leśnym obozie, za dnia jest w swojej kuźni w górach trzeba się po drabinach powspinać.

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Czy bandyci którzy mają imiona ( np. Zoltar - ma złotą misę Bromora ) zlecają lub są wymagani do ukończenia jakiegoś pobocznego zadania ?

Dodam, że od razu on atakuje i jest na czerwono. Ale pomyślałem, że mając na sobie strój bandyty może on chcieć rozmawiać.

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W khorinis potrzebny ci jest Dexter i Butch

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie znaleźć velayis?
2. Gdzie przenieśli kaplicę beliara z wieży Xardasa w GD?
3. Gdzie są ochroniarze Bromora?

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
A gdzie dokładnie jest Baron von Ritterhein ?
Jakoś nie mogę go odnaleźć.

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do tego 4. Co po przeczytaniu 5 chromaninu? W Wieży Mgieł nic nie ma.

Baron von Ritterheim jest tam gdzie Maleth w R4.

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do tego 4. Co po przeczytaniu 5 chromaninu? W Wieży Mgieł nic nie ma.

Baron von Ritterheim jest tam gdzie Maleth w R4.
W podziemiach wieży mgieł jest trup jakiegoś wędrowca, poszukiwacza czy innego typka i on ma 6 chromanin

Post połączony: 2018-05-01, 15:29
Kilka pytań do zadań ode mnie:
1. Mam problem z zadaniem Zwiastun burzy, ostatni wpis w dzienniku brzmi:,,Johann rozwiał wszelkie moje wątpliwości. Miecz ma lub miał Arto wygląda jednak na to, że zapytanie go o tę broń może być śmiertelnie niebezpieczne",co dalej?
2. Zadanie Świątynia śniącego ostatni wpis w dzienniku: ,,Ur shak nie bardzo może pomóc mi w dostaniu się do świątyni śniącego będę musiał znaleźć inny sposób", co dalej?
3.Gdzie mogę znaleźć kamiennego golema, oprócz tego przy starej wieży Xardasa w GD?
4.Amulet Angara, co zrobić po pogadaniu z Angarem, gdyż quest wygląda inaczej niż w zwykłym gothicu NK?
5.Przebaczenie gdzie spotykam Valentino któremu muszę oddać mieszek?
6.Zadanie Wielka wyprawa na orków ostatni wpis: ,,myśliwi wyrusza na wyprawę do górniczej doliny o ile znajdę skuteczny środek przeciw smokom", o co chodzi?
7.Zadanie Marzenie gor Hanisa , gdzie znajdę pierścień wędrowca?
8.Specjalna broń dla gaana, o jaka broń chodzi konkretnie?
9.Mistrz gildii, ostatni wpis: ,,wygląda na to że tylko dwie butelki rumu odświeża henry'emu pamięć, pogadałem z Henrym" i co dalej?
Z góry dzięki za odpowiedzi!

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Xardas Ci powie
4. Teleporty w GD, późniejszy etap chyba
7. W wieżach kultu
8. Szaleństwo Hipolita

A podpowie ktoś kim będą ludzie dla Wrzoda?

krzysiek0873

krzysiek0873

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1: Mam problem z odnalezieniem ostatniej tabliczki nr VII z zadania "Historia  Jarkendaru"
2: Wie ktoś może gdzie znajduje się 2 pierścień kapłana ?
Dziękuję za zainteresowanie :)

Nomaderon

Nomaderon

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Do kogo mam zagadać i gdzie ta osoba jest w związku z zadaniem "Mikstura dla zielarki", aby zdobyć miksturę nietykalności.
2. Gdzie znajdę brata Pepe?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nomaderon 1. Donato, później Tondral; 2. winiarnia Vino
@krzysiek0873 1. niw wiem które znalazłeś, jedna jest w DP zagada do Ciebie handlarz przy knajpie Sama, jeśli tę masz daj znać gdzie jeszcze znalazłeś; 2. niestety nie pamiętam gdzie są pierścienie kapłanów i uzdrowicieli i tak z nich nie korzystam
@LigenTex 1. właściwie nie zawracaj sobie zbytnio tym głowy, quest toczy się aż do dworu Irdorath i rozwija się wraz z innymi wątkami; 3. np jaskinia przy piramidzie w Khorinis; 5. w tym momencie to chyba tam gdzie był Skip na plaży; reszty niestety niekojarzę.
@JerzyBezimiennowicz 1. nad rzeką gdzie jest duże stado ścierwojadów, w jaskini ze smoczymi zębaczami przy przejściu do kotła, koło przywódcy stada zębaczy; 2. w GD są cztery kapliczki: wieża mgieł, kamienna forteca, grobowiec z amuletem Angara, taki przesmyk w drodze do kopalni z Grimesem; 3. namiot przy piramidzie

Nomaderon

Nomaderon

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Zondala Dzięki, tylko gdzie ten Donato się znajduje bo nie mogę go znaleźć?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lewa odnoga jaskini gdzie było ciało lucy, musisz mu pomóc dostać się do miasta, jak już to zrobiłeś to on sporo się po mieście kręci.

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do ilu siły opłaca się pakować paladynem? Rozdział 4, chcę dobić do 250 na pancerz straży świątynnej, opłaca się dalej?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będziesz miał jeszcze bonusy możesz używać mikstur itp.Ja miałem ponad 300 siły na koniec gry

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Xardas Ci powie
4. Teleporty w GD, późniejszy etap chyba
7. W wieżach kultu
8. Szaleństwo Hipolita

A podpowie ktoś kim będą ludzie dla Wrzoda?
2. nie mam żadnego dialogu o tym z Xardasem

Post połączony: 2018-05-02, 11:26
Jak zrobić zadanie Sentymentalny farmer oraz Rodowa pieczęć herbowa w DP dla zwiadowców?
Oraz ponawiam pytania:
2. Zadanie Świątynia śniącego ostatni wpis w dzienniku: ,,Ur shak nie bardzo może pomóc mi w dostaniu się do świątyni śniącego będę musiał znaleźć inny sposób", co dalej?
3.Zadanie Wielka wyprawa na orków ostatni wpis: ,,myśliwi wyrusza na wyprawę do górniczej doliny o ile znajdę skuteczny środek przeciw smokom", o co chodzi?
4.Mistrz gildii, ostatni wpis: ,,wygląda na to że tylko dwie butelki rumu odświeża henry'emu pamięć, pogadałem z Henrym" i co dalej?
5.Amulet Angara, co zrobić po pogadaniu z Angarem, gdyż quest wygląda inaczej niż w zwykłym gothicu NK?
6.Gdzie mogę znaleźć kamiennego golema, oprócz tego przy starej wieży Xardasa w GD oraz tego w jaskini przy piramidzie?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie Wielka wyprawa na orków
Po rozmowie z Myśliwymi, którzy godzą się na wyprawę (należy wykonać min 'Stary cmentarz, 'Wyprawa do kopalni', 'Obóz orków') - musisz zdobyć naprawione Oko Innosa.

Amulet Angara
...przy okazji wykonywania zadania z teleportami w GD

Rodr18

Rodr18

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę brata Pepe Heliga? Podobno ma być tam gdzie jest gorzelnia Vino, ale go tam nie ma.

0 użytkowników
Do góry