Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1186347 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1186347

Odpowiedzi 3364

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kołowrót na prawo od świątyni, urny tar są potrzebne do zadania od Gareta z obozu piratów.

macias1zdw

macias1zdw

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra co do legendarne broni zauważyłem że trzeba pobawić się z zgaszonymi pochodniami, teraz mam jeden problem "demoniczne ostrze" mam szukać jakiegoś typa tam gdzie innos czuwa nad swiatlem" i jak już napiszcie gdzie resztę znajdę xd / byłem w latarni ale tam nic niema, jak coś możecie dać kod na niego to się tepne najwyżej, a i gdzie jest NETBEK??

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozejrzyj się za latarnią.Netbek jest w Gd w obozie zmiennokształtnych

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Helig jest w tej jaskini przd kratą.
1. Pieczęć ten duży dom przy cmentarzu, zabijasz szkieleta goblina i zbierasz z niego poeczęć, farmer na farmie barsa w stodole jest łyżka, idziesz z nią do leopalda, potem gadasz z torwinem, gastonem, hubertem i baromorem
2. Rozumiem, że masz już wpis o ulumulu i orkowej miksturze, ulumulu zdowasz po zabiciu imiennego orka przed jaskinią z almanachem z r1
6. Ostatnie moejsce jakie przychodzi mi do głowy  to kamienna forteca.
1. Kojarzysz, jakieś dokładniejsze położenie tej łyżki, bo łażę i łażę po tej farmie i stodoloe i nie moge nic znalezc...
A tak przy okazji jak zrobic zadanie od zwiadoców, odnośnie sporządzenia pełnej mapy DP?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakprzechodzisz po kamiennym moście na farmę ro pierwszy budynek na prawo, łyżka jest praktycznie przy samym wejściu. Mapa dopiero jak się rozkręci wątek wież osnutych mgłą, rozdział czwarty.

orcworim

orcworim

Użytkownicy
posty47
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
.... jak otworzyć kufer obok grobu quahodrona, przyzywam demony na niego i tak mnie zabija.

Post połączony: 2018-05-06, 21:06
Do porozmawiania z quahadronem trzeba języka wojowników?

macias1zdw

macias1zdw

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam 5 rozdział, i szczerze gadam z każdym itp i nic nie mam o tych wieżach, tak samo z tymi wojownika i, zabiłem jednego za latarnia i co dalej? KTO TWORZY TAK NIEZROZUMIAŁE QUESTY...

W 5 ROZDZIALE BEZ KODOW NIE MOZNA POSUNAC WĄTKU Z WIEZAMI DALEJ - TRZEBA PRZYZWAC XARDASA KOMENDĄ, GDYŻ TEN W GD UAKTYWNIA SIE DOPIERO PO ROZMOWIE Z TYM PIERWSZYM :0 Więc tak, jestem w tych wiezach etc, xardas mnie wpuscil tych wojownikow niby tez, spoko przeszedlem na sam dól drugiej wiezy i mam jakies przekretlo czy coś, dodam ze zabiłem tego typa w jarkendarze. Próbuje cos z tym zrobić, ale na prózno... Nie mogę dostać się do dalszej czesci wiezy... Jakies pomysly? Może coś sie znów zbugowało??? Jak tak to prosze o jakiś kod do itemu którego nie dostałem. Dzieki za pomoc :) A, i co do tego questa  Demoniczne Ostrze , zabiłem jednego typa z algidy czy coś, gdzie mam reszty szukać?? Co zrobic po jego zabójstwie? Prosze o szybką pomoc. Dziekuje.

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zwaliłeś grę.A co do wojownika po 1 niedaleko pojawiają się pozostali 2

orcworim

orcworim

Użytkownicy
posty47
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To jak z tym quahadronem?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najlepiej poznać wszystkie 3 poziomy

Ecstasy

Ecstasy

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić w zadaniu Brat Pepe?

macias1zdw

macias1zdw

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zwaliłeś grę.A co do wojownika po 1 niedaleko pojawiają się pozostali 2

A nie ma jakiegoś itemka na to przejretlo? Może bym sobie komenda pomógł czy coś

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Co trzeba zrobić w zadaniu Brat Pepe?
Gdzieś czytałem, że jest w jaskini gdzie bimber pędzono. Chodzi o zadanie z podstawki z łojem kretoszczura dzięki któremu otworzymy kraty.

Ja mam z kolei pytanie czy można wydać Fernanda z zadania handlarz bronią dla bandytów ?
W sensie.. czy Fernando nie jest mi potrzebny do jakiś zadań ? bo jak go wydam to zamykają go w pierdlu.

krzysiek0873

krzysiek0873

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Elo szybkie pytanie. Czy skarbiec Nadzorcy w Dolinie Przodków można otworzyć po zabiciu Nadzorcy czy wiąże się to z innym zadaniem ? oraz czy istnieje jakiś legalny sposób na dostanie się do kopalni bo kombinowałem kombinowałem i jedyne na co wpadłem to zbugowanie drzwi :/
Dziękuję

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fernanda wydaj a co do skarbca w dp nie znalazłeś wszystkich dźwigni

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skarbiec otwiera sześć dźwigni znajdujących się w kopalni, do samej kopalni dostaniesz się legalnie przez opuszczoną kopalnię od strony GD.

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok ..
Mam problem z pozoru banalnym zadanie, które polega na '' idź znajdź i przynieś "
Chodzi o zadanie " Skrzynia Nowicjusza "
Zleca nam je Joru.
Na 8 stronie znalazłem odpowiedź " Jest nad rzeką, na przeciw obozu orków, koło kilku jaszczurów skitrany pod paprotką "

Chodzę i chodzę i chodzę.. i nic. Za chiny nie mogę zlokalizować tej skrzyni. Na przeciw obozowiska orków gdzie chodzą jaszczury - to się zgadza, ale skrzyni nie dostrzegam.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ta strona rzeki, przechodzisz po kamiennym moście w stronę farmy Barsa i idziesz brzegiem w stronę obozu orków, ostrożnie bardzo bo skrzynia jest niemal na granicy strefy ataku orków, dwa kroki dalej i cię atakują.

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Dzięki wielkie - pomogłeś mi :) Czasami takie z pozoru banalne zadania okazują się niezwykle uciążliwe.

Mam kolejne pytanie.
Zostałem przyjęty do mrocznego zakonu. Chciałbym spotkać się z Lordem Hagenem, ale strażnicy pilnujący ratusza mnie nie wpuszczają. O co tutaj chodzi ?

Też taka śmieszna sprawa, że zadanie " Jeden z najemników " wciąż jest aktywne w zakładce obecnych zadań. Teoretycznie to zadanie powinno automatycznie trafić do popsutych zadań.

-- Edycja --

Trochę poczytałem o mrocznym zakonie i wielu pisało,że jest to najtrudniejsza gildia ze względu na korzystanie z magii jak i siły. Zastanawiam się czy nie zrezygnować z nich.

macias1zdw

macias1zdw

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wejście do Hagena jest związane z smocza zguba

0 użytkowników
Do góry