O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 1182094
Odpowiedzi 3364
Szulwik
3. Ostatni wpis do dziennika w zadaniu za kilka sztuk złota więcej, brzmi następująco: ,,Kosa twierdzi, że na Ruperta napadł niejaki Butch, który ukrył się w obozie bandytów nieopodal farmy", ktoś się orientuje co dalej?
LigenTex
Cytat: LigenTex w 2018-04-02, 20:153. Ostatni wpis do dziennika w zadaniu za kilka sztuk złota więcej, brzmi następująco: ,,Kosa twierdzi, że na Ruperta napadł niejaki Butch, który ukrył się w obozie bandytów nieopodal farmy", ktoś się orientuje co dalej?Butch jest w obozie tam gdzie Dexter, musisz z nim pogadać.
Erwin
Cytat: Szulwik w 2018-04-02, 21:15Cytat: LigenTex w 2018-04-02, 20:153. Ostatni wpis do dziennika w zadaniu za kilka sztuk złota więcej, brzmi następująco: ,,Kosa twierdzi, że na Ruperta napadł niejaki Butch, który ukrył się w obozie bandytów nieopodal farmy", ktoś się orientuje co dalej?Butch jest w obozie tam gdzie Dexter, musisz z nim pogadać.Gdzie dokładnie? Bo z tego co pamiętam w obozie Dextera nie ma juz nikogo żywego
1.Jak zrobić zadanie Denar oraz Zaufanie Strażnika?2.Jak ruszyć zadanie pierścień Clyde'a po rozmowie z Klinem?3. Ostatni wpis do dziennika w zadaniu za kilka sztuk złota więcej, brzmi następująco: ,,Kosa twierdzi, że na Ruperta napadł niejaki Butch, który ukrył się w obozie bandytów nieopodal farmy", ktoś się orientuje co dalej?4. Gdzie można znaleźć posążek Beliara?
Cytat: LigenTex w 2018-04-02, 21:16Cytat: Szulwik w 2018-04-02, 21:15Cytat: LigenTex w 2018-04-02, 20:153. Ostatni wpis do dziennika w zadaniu za kilka sztuk złota więcej, brzmi następująco: ,,Kosa twierdzi, że na Ruperta napadł niejaki Butch, który ukrył się w obozie bandytów nieopodal farmy", ktoś się orientuje co dalej?Butch jest w obozie tam gdzie Dexter, musisz z nim pogadać.Gdzie dokładnie? Bo z tego co pamiętam w obozie Dextera nie ma juz nikogo żywegoSpał w wieży. Jest z nim dialog. Pewnie go zabiłes z automatu. Trzeba kodami teraz próbować go przyzwać.Post połączony: 2018-04-02, 22:27Cytat: LigenTex w 2018-04-02, 20:151.Jak zrobić zadanie Denar oraz Zaufanie Strażnika?2.Jak ruszyć zadanie pierścień Clyde'a po rozmowie z Klinem?3. Ostatni wpis do dziennika w zadaniu za kilka sztuk złota więcej, brzmi następująco: ,,Kosa twierdzi, że na Ruperta napadł niejaki Butch, który ukrył się w obozie bandytów nieopodal farmy", ktoś się orientuje co dalej?4. Gdzie można znaleźć posążek Beliara?Posążek jest w skrzyni w zatopionej wieży Xardasa ( przed podwodnym tunelem , nie trzeba wpływać do środka
Rionn
Cytat: Rionn w 2018-03-31, 00:39A czy nagroda za tego questa jest tak dobra jak szpon?Nawet powiedziałbym, że bardzo dobra.
A czy nagroda za tego questa jest tak dobra jak szpon?
Ciastek97
avebraz
lolmen
Xerondiablo
1.''Tajny Inkwizytor'' rozmawiałem z Mileniusem i zaszczepił mi w głowie słowo które wypowiem tylko przy czarnym paladynie ale nie wiem gdzie szukać rozmawiałem z każdym npc ale przy żadnym nie mam takiej opcji dialogowej 2.''Rośliny wiary'' gdzie te rośliny są bo znudziło mnie latanie po GD3.''Ostatnia krucjata'' jak ruszyć to zadanie?4.''Alkohol Orlana'' żaden karczmarz nie ma opcji o skupie alkoholu i co mam z tym zrobić?
Jak zrobić zadanie skradzione miecze paladynów, ostatni wpis w dzienniku ,,Lares widział, jak Kendrick odpłynął łodzią wraz z piratami", myślałem, że to oznacza, że Kendrick jest w obozie piratów w Jarkendarze, lecz tam go nie ma, help
Cytat: Xerondiablo w 2018-04-06, 16:171.''Tajny Inkwizytor'' rozmawiałem z Mileniusem i zaszczepił mi w głowie słowo które wypowiem tylko przy czarnym paladynie ale nie wiem gdzie szukać rozmawiałem z każdym npc ale przy żadnym nie mam takiej opcji dialogowej 2.''Rośliny wiary'' gdzie te rośliny są bo znudziło mnie latanie po GD3.''Ostatnia krucjata'' jak ruszyć to zadanie?4.''Alkohol Orlana'' żaden karczmarz nie ma opcji o skupie alkoholu i co mam z tym zrobić?1. Na pewno nie z każdym. Idź do portu. Szukaj paladyna, którego imię kojarzy się z piekłem2. Podaj więcej szczegółów. Kto , co , jakie rosliny, bo nie pamietam.3. Wiecej szczegolow4. Najpierw ten co rozdaje piwo w miescie. Dalej poleci Post połączony: 2018-04-06, 19:35Cytat: LigenTex w 2018-04-06, 18:55Jak zrobić zadanie skradzione miecze paladynów, ostatni wpis w dzienniku ,,Lares widział, jak Kendrick odpłynął łodzią wraz z piratami", myślałem, że to oznacza, że Kendrick jest w obozie piratów w Jarkendarze, lecz tam go nie ma, helpByc moze musisz jeszcze pogadac z Carlem i wtedy sie pojawi u piratow
Z jakim rybakiem trzeba porozmawiać przy zadaniu Pośrednicy Oskara?
PanSreberko
lolmen5