Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1185811 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1185811

Odpowiedzi 3364

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
''Ostatnia Krucjata'': Starożytny Kult należy do przeszłości, ale czy wszystkie tajemnicę Starego Boga zostały do końca wyjaśnione? Ars Moriendi... hmm. Zadanie pojawia się w dzienniku po rozmowie z Akilem że Kult został zniszczony, mam 5 rozdział a w nim nie ma Xardasa żeby go o to wypytać.
''Rośliny Wiary'': Nie dla złota, nie dla sławy...Trzy rośliny velais być może przywrócą Choromanowi wiarę w sens tego, po co tu przybył. Szukałem wszędzie zebrałem co mogłem i chyba jestem ślepy bo ich nie widze.

Pierwsze - spróbuj pogadać z Imperanonem albo Constantino....nie pamietam dokładnie
Drugie - velaisy.....jeden jest w jaskini, ktorej pilnuja smocze zebacze - jaskinia jak wchodzisz pod gore przed wejsciem na lodowa kraine skrecasz w lewo taka sciezka na skarpie ktora dochodzisz do krypty z amuletem Angara
Drugi jest kolo gorki z laskiem kolo zamku....Trzeci....nie pamietam, ale na pewno jak polazisz to znajdziesz

Post połączony: 2018-04-07, 20:23
Witam w zadaniu Złodziej artefaktów kiedy ten strażnik Gwidon chodzi do tej karczmy i przestaje pilnować?

Chodzi koło południa jak pamietam. Nie czekaj tylko wejdz na teren ogrodu, wejdz na ogrodzenie, zejdz za niego. Nie zczai sie

Pawulonn

Pawulonn

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie końca rozgrywki jako Mroczny:
Spoiler
Gdzie przenosi się Lord Hagen po tym jak wykonałem zadanie "Żagle i dyplomacja", wiem że powiedział że po rozmowie z Apogeonem już go nie będzie w mieście, myślałem że będzie gdzieś w Górniczej Dolinie. Na zamku, na przełęczy i w obozie paladynów pod Leśnym Obozem go nie ma. Pytam się bo chciałem wiedzieć czy zleca jeszcze jakiegoś questa  :)

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ecstasy

Ecstasy

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam komu trzeba sprzedać Orkową krew?

Xerondiablo

Xerondiablo

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Erwin znalazłem w jaskini i koło wieży gdzie był przywódca zębaczy ale koło zamku przy górce nie ma :/ a co do ostatniej krucjaty to nie mam nic u imperamona, a constantino nie żyje bo się przyznał że jest starym bogiem i właśnie po tej akcji poszedłem na farme akila za strażnikiem głodu i właśnie mnie akil zaczepił i otrzymałem to zadanie.

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Erwin znalazłem w jaskini i koło wieży gdzie był przywódca zębaczy ale koło zamku przy górce nie ma :/ a co do ostatniej krucjaty to nie mam nic u imperamona, a constantino nie żyje bo się przyznał że jest starym bogiem i właśnie po tej akcji poszedłem na farme akila za strażnikiem głodu i właśnie mnie akil zaczepił i otrzymałem to zadanie.

Jest na pewno przy górce od strony rzeki w strone scierwojadow, a nie od strony zamku . Drugie nie pamietam, bo ja juz Przebudzenie teraz ogrywam. Popytaj na forum DS, albo zobacz gameplay Majesa na Youtube

Post połączony: 2018-04-07, 22:57
Witam komu trzeba sprzedać Orkową krew?
Było na forum. Alchemicy w miescie. Lares. Faretti - pogadaj z tymi osobami

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do krucjaty to pytałeś Alwina i brata Walentina tak?Velais jest koło zamku od strony rzeki koło ścierwojadów

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś się orientuje  jak zrobić zadanie w DP związane z zabiciem Goblińskiego szamana?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Marcelek

Marcelek

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tego szamana trzeba po prostu zabić.
Spoiler
Znajduje się on w miejscu, gdzie idziesz do bandytów, ale w kierunku przeciwnym.

Pytanie: Kto zleca zadanie po tym, jak oddało się Szpon Beliara?

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gdzie w zadaniu ,,Tajemnica piramidy" znajduje się piramida? Chodzę po terenach w pobliżu chaty Irwina ale nic takiego tam nie ma

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po oddaniu szponu zadanie zleca saturas ale chyba dopiero w czwartym rozdziale
Ta piramida to taki domek na wzgórzu przy rzece, niedaleko miejsca gdzie z tą laską szukałeś śladów jej ukochanego. Tam ttzeba trochę z kilofem pokombinować żeby się do zamkniętych drzwi dostać.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest szpada Erasta? Erast mówił że bandyci nadeszli gdzieś z lasu. zabiłem już wcześniej bandytów dla Hakona oraz tych bandytów w jaskini, gdzie był Donato. poszukałem trochę w google i doczytałem się, że zadanie może być zbugowane. dowiedziałem się też, że Hakon niby tam sprzedał komuś szpadę ale z nim nie mam żadnej opcji dialogowej (oczywiście poza słynnym "pokaż mi swoje towary" ;p). Dla pewności sprawdziłem jeszcze raz te jaskinie i żadni nowi bandyci się nie zrespili, szabli też jakoś nie widziałem (choć przyznam, moje okulary już nadają się do wymiany :) )

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie nie jest zbugowane. Szpada była u bandytów, którzy byli w jaskini za farmą Akila w stronę Mrocznego Lasu. Ci bandyci jak wiadomo z podstawki współpracowali z pewnym osobnikiem z gildii złodziei czego dowiadywaliśmy się z notatki ukrytej w rybie i jego należałoby by spytać o szpadę. Jeśli już to zrobiłeś i znasz kupca, to może ten kupiec nie chce sprzedawać tej szpady i wypadałoby przeszukać jego dom.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No właśnie tenże kupiec wydawał mi się do niczego niepotrzebny i jako członek konkurencyjnego gangu, postanowiłem zarobić na nim 100 sztuk złota i teraz nie mam z nim żadnej opcji dialogowej, a w Jego domu też niczego nie ma.

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba pogadać z Halvorem i wtedy powie Ci, że sprzedał ją kupcowi z górnego miasta, którym jest Lutero. Szpada będzie w domu Lutero. Prościej nie opisze. Nie zabijaj NPC tów bo sobie zablokujesz grę na amen.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No właśnie Halvor nic mi nie mówi bo siedzi w pierdlu, ale obczaję sobie dom Lutero.

u Lutero nic nie ma, Halvor nic nie gada. Krótko mówiąc, quest pewnie spalony. Poratuje ktoś kodem na szpadę? No, chyba że nie zablokuje mi to dołączenia do gildii kupców, wtedy to pół biedy.

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem. Ja nie wsadzałem Halvora. Popytaj na forum DS.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Questa nie zrobisz, do gildii kupców dalej możesz dołączyć.

orcworim

orcworim

Użytkownicy
posty47
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jak porozmawiać z quahadronem?

0 użytkowników
Do góry