Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1186472 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1186472

Odpowiedzi 3364

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jako mag mogę zatrzymać Szpon Beliara czy go zniszczyć?

EDIT: Jak zabić Salara ? Nie mogę go zabić tylko jego Gwardianów

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak tą windeę a ta piramida o której mowa w zadaniu od łowców nieumarłych to nie jest ta twoja winda?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie to są dwie różne rzeczy.Przy piramidzie jest kominek polecam kilof.Salara załatwisz tą samą bronią co tego gościa w Gd

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Opłaca mi się inwestować 2h jako, że będę grać ścieżką magii? albo Eliksir ducha?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Magowie też mają dwuręczne kostury ewentualnie są fajne miecze wymagające many.Jest dużo rzeczy które dają premie do many np napoje...

Houqe

Houqe

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W jakiej kolejnosci powinno robić się światy? Khorinis, Dolina Przodków, Jarkendar i na koncu Górnicza Dolina?

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W jakiej kolejnosci powinno robić się światy? Khorinis, Dolina Przodków, Jarkendar i na koncu Górnicza Dolina?

Tak.

Post połączony: 2018-01-01, 20:10
Witam mam problem po zostaniu magiem wody wywala mi błeda wy tez tak macie ?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam mały problem. Zaniosłem Nefariusowi wszystkie części ornamentu. Pamiętam jak dziś, jeden z leterem zebrałem, drugiego zaciągnąłem by pokonali go najemnicy, trzeci z uruchomionego wcześniej kręgu odebrałem komu trzeba. No a ten Laresa zaniesiony oczywiście, bo inaczej nie da się tego zadania rozpocząć. I teraz problem polega na tym, że mimo ze wszystkie już dałem, dialog wygląda tak:

- Co do tych ornamentów.. Ile ich jest?
- Są, cztery. Pozostałe znajdziesz na mapie którą Ci dałem.

I koniec, nie moge wejść do Jarkendaru.. To jakiś błąd?

Ten zaniesiony z Laresem dostajesz od Vatrasa , a jeszcze jeden trzeba zdobyć z nim w lesie obok farmy Akila ... pogadaj z nim i zapytaj czy nie może ci potowarzyszyć xd

Ten w lesie zdobyłem, jego zaniosłem, wszystkie cztery zdobyłem i oddałem. Tu jest problem xd Z Laresem nie mam juz tylko dialog uczenia się i wspomnienia i zaginionych, z Vatrasem nic ciekawego, Saturas nic, Nefarius każe szukać

No to możliwe że z jednego kamiennego strażnika nie zebrałeś części ornamentu ponieważ po oddaniu wszystkich 4 części nefarius razem ze wszystkimi magami wody od razu idzie naprawić ornament... Polecam wczytać zapis przed ornamentami a jeżeli nie masz to zacząć grę od nowa ;)

orcworim

orcworim

Użytkownicy
posty47
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Witam, mam mały problem. Zaniosłem Nefariusowi wszystkie części ornamentu. Pamiętam jak dziś, jeden z leterem zebrałem, drugiego zaciągnąłem by pokonali go najemnicy, trzeci z uruchomionego wcześniej kręgu odebrałem komu trzeba. No a ten Laresa zaniesiony oczywiście, bo inaczej nie da się tego zadania rozpocząć. I teraz problem polega na tym, że mimo ze wszystkie już dałem, dialog wygląda tak:

- Co do tych ornamentów.. Ile ich jest?
- Są, cztery. Pozostałe znajdziesz na mapie którą Ci dałem.

I koniec, nie moge wejść do Jarkendaru.. To jakiś błąd?

Ten zaniesiony z Laresem dostajesz od Vatrasa , a jeszcze jeden trzeba zdobyć z nim w lesie obok farmy Akila ... pogadaj z nim i zapytaj czy nie może ci potowarzyszyć xd

Ten w lesie zdobyłem, jego zaniosłem, wszystkie cztery zdobyłem i oddałem. Tu jest problem xd Z Laresem nie mam juz tylko dialog uczenia się i wspomnienia i zaginionych, z Vatrasem nic ciekawego, Saturas nic, Nefarius każe szukać

No to możliwe że z jednego kamiennego strażnika nie zebrałeś części ornamentu ponieważ po oddaniu wszystkich 4 części nefarius razem ze wszystkimi magami wody od razu idzie naprawić ornament... Polecam wczytać zapis przed ornamentami a jeżeli nie masz to zacząć grę od nowa ;)
Bardzo możliwe, że po użyciu konsoli jakiś skrypt został zepsuty.
Nie używałeś konsoli zwykłej oraz chickena?

Moje pytanie:
Przyjacielem dla Uka-Chaki będzie Ur-Shak?
Gdzie znajduje się ten czarny troll w dp, który jako jedyny nie został zabity przez myśliwych? :trollface:

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Tak
2.Jesteś myśliwym? :p

kordel33

kordel33

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie do was, czy w modzie Lehmar jest nieśmiertelny ? bo nic mu nie robię ...

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie do was, czy w modzie Lehmar jest nieśmiertelny ? bo nic mu nie robię ...
Jest nieśmiertelny ale nie bez powodu :D Graj dalej , a po co w ogóle chcesz go zabić ?

kordel33

kordel33

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Księga Długów "chcialem" :D

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kradzież kieszonkowa?

kordel33

kordel33

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapomnialem o tym ... dzięki :)

Post połączony: 2018-01-03, 21:19
I kolejne pytanie, w pokojowy sposob wykonalem zadania  z Nagurem,Rengaru i Halvorem, Atilla dał mi tylko 500g .. a klucz gdzie mam wydobyc ? :/

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie pobiłeś Moe i powiedział że jego szef chce cię widzieć.Poznałeś już jego szefa czy nie?:)

kordel33

kordel33

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dokładnie, pobilem i poznałem, misję robię aktualnie dla niego

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Więc pracuj dla niego w swoim czasie dostaniesz klucz :) Możesz być Jastrzębiem albo złodziejem

orcworim

orcworim

Użytkownicy
posty47
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Cześć.
Kolejne pytanka :
Gdzie jest Zortex? Ten z q "ukradziony towar"
Oraz jak ruszyć zadanie "zbrodnia i kara" znalazłem werona i przeszukałem wszystkie jaskinie :=/

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć.
Kolejne pytanka :
Gdzie jest Zortex? Ten z q "ukradziony towar"
Oraz jak ruszyć zadanie "zbrodnia i kara" znalazłem werona i przeszukałem wszystkie jaskinie :=/

1.Na koncu kopalni w drodze do slonecznego kregu tam gdzie pelzacz i szkielety (kolo schodow) lecz musisz pierw ruszyc rozmowe z kardifem i borka straznikami bramy malethem a dalej sobie poradzisz
2.To zadanie jest odzielne wgl z tym nie powiazane Lucy znalazles ? Nieznajomego zabiles ? Uratowales Ilgerio ?

0 użytkowników
Do góry