Witam, mam mały problem. Zaniosłem Nefariusowi wszystkie części ornamentu. Pamiętam jak dziś, jeden z leterem zebrałem, drugiego zaciągnąłem by pokonali go najemnicy, trzeci z uruchomionego wcześniej kręgu odebrałem komu trzeba. No a ten Laresa zaniesiony oczywiście, bo inaczej nie da się tego zadania rozpocząć. I teraz problem polega na tym, że mimo ze wszystkie już dałem, dialog wygląda tak:
- Co do tych ornamentów.. Ile ich jest?
- Są, cztery. Pozostałe znajdziesz na mapie którą Ci dałem.
I koniec, nie moge wejść do Jarkendaru.. To jakiś błąd?
Ten zaniesiony z Laresem dostajesz od Vatrasa , a jeszcze jeden trzeba zdobyć z nim w lesie obok farmy Akila ... pogadaj z nim i zapytaj czy nie może ci potowarzyszyć xd
Ten w lesie zdobyłem, jego zaniosłem, wszystkie cztery zdobyłem i oddałem. Tu jest problem xd Z Laresem nie mam juz tylko dialog uczenia się i wspomnienia i zaginionych, z Vatrasem nic ciekawego, Saturas nic, Nefarius każe szukać
No to możliwe że z jednego kamiennego strażnika nie zebrałeś części ornamentu ponieważ po oddaniu wszystkich 4 części nefarius razem ze wszystkimi magami wody od razu idzie naprawić ornament... Polecam wczytać zapis przed ornamentami a jeżeli nie masz to zacząć grę od nowa ;)
Bardzo możliwe, że po użyciu konsoli jakiś skrypt został zepsuty.
Nie używałeś konsoli zwykłej oraz chickena?
Moje pytanie:
Przyjacielem dla Uka-Chaki będzie Ur-Shak?
Gdzie znajduje się ten czarny troll w dp, który jako jedyny nie został zabity przez myśliwych?