No dobra. Zacząłem przechodzić grę drugi raz, i zatrzymałem się w 5 akcie w Świątyni Śniącego na przełącznikach, które dalej mi nie działają. Ponadto...
- W Zadaniu od Cavalorna w Dzienniku dalej pisze, że za przyniesione przedmioty to Vincent odda Beziemu unikalny łuk, a nie Cavalorn. Ponadto, jak już mam zebrane wszystkie przedmioty, to nie ma u Cavalorna opcji oddania tych przedmiotów.
- Po wykonaniu zadania "Skrzynia do opróżnienia" ta nie przenosi się do zakończonych misji. Co więcej, w dzienniku jest również literówka - "otrrzymałem".
- Zauważyłem, że gdy Aidan mnie zaatakował, to pisało, że zabrał mi -16 obrażeń, mimo, że padłem na strzała mając łącznie 76HP.
- Gdy zostałem zatruty przez ścierwojada, nie lecząc się wczytałem grę, to po wczytaniu pasek zdrowia dalej był zielony.
- Gdy przypadkowo kliknąłem u Wilka opcję o nauce strzelania z łuku, nie mając punktów umiejętności, nie mogłem się nauczyć u niego znów tej umiejętności gdyż znikła mi ta opcja. Mogłem dopiero się nauczyć drugiego poziomu po tym, jak pierwszego nauczyłem się u kogo innego.
- Po wykonaniu zadania "Pozyskiwanie klientów", zabrakło informacji o tym, że Baal Kagan przekazał mi specjalne bagienne ziele. Tylko "Baal Kagan przekazał".
- Podczas blokowania ataków pisze, że otrzymuję "X" obrażeń, pomimo, że ich ataki te są blokowane i ich nie otrzymuję. Czasami nawet zostaję otruty.
- Informacja, że Gorn został przyjacielem, nigdy nie wyskoczyła. To samo tyczy się Lestera.
- Gdy informuję Laresa o tym, że Mordrag przekazuje mu pierścień, to nie dochodzi do żadnego dialogu.
- Gdy Aleph wymawia swoją pierwszą kwestią przy spotkaniu z Bezim, to nie uruchamia się jego głos w dialogu. To samo Ulbert, gdy ten jest już obok Iana, Baal Parvez, gdy Bezi mówi Dustemu że odprowadzi go do Bractwa, oraz Skorpion w 4 rozdziale.
- Gdy atakuję Baala parveza, to 1) pisze, że zadał mi obrażenia, mimo że nie zadał, 2) pisze że dostaję zadanie "Okradnij Baala!", a w dzienniku nic nie pisze.
- Scatty dalej mnie atakuje przy walce z Kirgo, a Gor Hanis dalej nie działa.
- "Więcej nie dam rady unieść" dalej się pojawia. Znacznie rzadziej, ale wciąż. Zauważyłem, że po trzecim rozdziale zaczął powracać.
- Błąd z otrzymywaniem obrażeń przy upadku dalej występuje.
- Węże Błotne są moim zdaniem za silne. Mając 60 siły i Miecz Nadzorcy te dalej nic nie dostają.
- Nie pokazuje się informacja, ażeby Gorn dał nam jakiekolwiek przedmioty za oddanie tamtej listy Laresowi pomimo, że je dał.
- Dokładnie przy WP OW_PATH_268 któryś z kopaczy zabrał mi całą rudę. 4 rozdział, początek.
- Wyskakuje powiadomienie przy Kanionie Trolii, że Diego został naszym przyjacielem. Poraz drugi.
- Już w I rozdziale dałem rade wyuczyć się do 0% szans na porażkę przy otwieraniu zamków. Tak to nie powinno imho wyglądać. Co więcej, po przekroczeniu progu, dalej wyskakuje info że się nauczyłem -1% do szans na porażkę. Co więcej, po wykuciu się 100% w statystykach pisało, że nie mam wyuczonej umiejętności otwierania zamków, mimo, iż je otwieram bez problemu.
Poza tym, to nic, o czym już nie wspomniałem.
Wrzucę Ci save'a. Może wtedy coś więcej po tym zauważysz.
https://mega.nz/#F!wEkSiYpZ!TBtMgd6MYGR7eXb27BAlQA