[G2NK] Dirty Swamp PL 145699 309

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 27.05.2016 roku

Wyświetleń 145699

Odpowiedzi 309

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
1. W tej krainie jest parę takich upiorów, ale leci z nich to co ze wszystkich. Nie potrzeba sobie nimi zawracać głowy, co najwyżej dla expa się można pomęczyć.
2. W Gothicu dość często tak było, czasami tak po prostu jest. Nie przejmuj się, graj dalej.

Pawlik2001

Pawlik2001

Użytkownicy
posty45
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. W tej krainie jest parę takich upiorów, ale leci z nich to co ze wszystkich. Nie potrzeba sobie nimi zawracać głowy, co najwyżej dla expa się można pomęczyć.
2. W Gothicu dość często tak było, czasami tak po prostu jest. Nie przejmuj się, graj dalej.
W porządku, dzięki.  :ok:

Zabijcie mnie.
A może i nie?

Serpensa

Serpensa

Użytkownicy
posty26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Serpensa

G2NK Dirty Swamp PL
#262 2016-06-18, 10:27(Ostatnia zmiana: 2016-06-18, 12:55)
Zwracam się znowu do was :) Mam znaleźć naszyjnik Finna, przeczesałem całą okolice, ale nic nie zauważyłem może ktoś wie gdzie on jest. Jedynie zauważyłem skarb oznaczony czerwonym krzyżykiem

EDIT# Jest już wszystko OK

Chciałbym dodać i też nie wiem czy wy tak macie ale u niektórych NPC nie widać dialogów NP u Alberto nie miałem tego dialogu co miałem mu powiedzieć o tym naszyjniku 

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś opisać jak wykonać zadanie dla Quentina ze znalezieniem drugiego złodzieja na terenie obozu? Wydaje mi się, że rozmawiałem już z każdym na ten temat, wykonując kilka mniejszych zadań przy okazji, jednak nie wiem co dalej. Póki co jedynie Skinny nie chce powiedzieć nic o swoich podejrzeniach, gdyż mi nie ufa.

Serpensa

Serpensa

Użytkownicy
posty26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Serpensa

G2NK Dirty Swamp PL
#264 2016-06-19, 10:03(Ostatnia zmiana: 2016-06-19, 19:48)
Mógłby ktoś opisać jak wykonać zadanie dla Quentina ze znalezieniem drugiego złodzieja na terenie obozu? Wydaje mi się, że rozmawiałem już z każdym na ten temat, wykonując kilka mniejszych zadań przy okazji, jednak nie wiem co dalej. Póki co jedynie Skinny nie chce powiedzieć nic o swoich podejrzeniach, gdyż mi nie ufa.
Opowiedziałeś Quentinowi ? O wszystkich sprawach ? Lub musisz zrobić Zadanie od Skinny'ego  Albo musisz mieć zaufanie u większości ludzi Szakala

Post połączony: 2016-06-19, 19:48
Wie ktoś co trzeba znaleźć, znalazłem już książke Licza ale nie wiem co robić dalej 

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia

Wie ktoś co trzeba znaleźć, znalazłem już książke Licza ale nie wiem co robić dalej

Musisz ją oddać Ferisowi, a potem w międzyczasie poszukać na najwyższym wzniesieniu postaci (gadającego upiora), który opowie ci ciąg dalszy.

Serpensa

Serpensa

Użytkownicy
posty26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Serpensa

G2NK Dirty Swamp PL
#266 2016-06-19, 20:29(Ostatnia zmiana: 2016-06-20, 10:51)
A o jaką kostnice mu chodzi ?

EDIT# Dobra już wiem to Grobowiec Quahodrona

Post połączony: 2016-06-20, 08:17

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam misję "stary system teleportacyjny" i Jiran wysłał mnie na jakiś płaskowyż po jakiś przedmiot. Pytanie, gdzie to jest? Bo latam wszędzie i nie moge tego znaleźć :/

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam misję "stary system teleportacyjny" i Jiran wysłał mnie na jakiś płaskowyż po jakiś przedmiot. Pytanie, gdzie to jest? Bo latam wszędzie i nie moge tego znaleźć :/
Spoiler
Ten przedmiot znajduje się niedaleko Jirana, musisz przejść przez góry obok niego, dotrzesz do małej doliny gdzie znajdziesz kamienny krąg, po uruchomieniu 3 przełączników przedmiot się pojawi

Serpensa

Serpensa

Użytkownicy
posty26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Serpensa

G2NK Dirty Swamp PL
#269 2016-06-20, 15:05(Ostatnia zmiana: 2016-06-20, 15:23)
Może ktoś pomóc w G1 ? Gdy instaluje jakikolwiek mod daje Nowa Gra A potem wywala mnie z gry i jest Error. Wie ktoś czemu ?

NP Czas Zapłaty lub Edycja Rozszerzona
W tym linku jest SS
https://zapodaj.net/690255b4579ed.png.html

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
Arcymistrz Broni Dwurecznej
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Arcymistrz Broni Dwurecznej
@Serpensa nwm nigdy nie miałem takiego błędu. Powinieneś mieć G1->SystemPack-GothicStarter i mod
jeżeli pamietam to te mody trzeba rozpakować i przenieść do katologu z grą

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Może ktoś pomóc w G1 ? Gdy instaluje jakikolwiek mod daje Nowa Gra A potem wywala mnie z gry i jest Error. Wie ktoś czemu ?

NP Czas Zapłaty lub Edycja Rozszerzona
W tym linku jest SS
https://zapodaj.net/690255b4579ed.png.html
Spróbuj uruchomić Gothic Startera jako administrator

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Cześć, to znowu ja. Zostałem już prawie przyjęty do obozu, jednak mam jeszcze jeden mały problem. Pozostała mi do załatwienia jedynie zgoda Krzykacza, ten zgodzi się dopiero, gdy wykonam zadania dla jego piratów. I tu rodzi się problem. Muszę odnaleźć 4 fragmenty mapy dla Johnesa (czy jakoś tak), póki co jednak mam dopiero 3. Prosiłbym, żeby ktoś podał lokacje wszystkich fragmentów.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia

Spoiler
1. Jeden ma Norrik.
2. Drugi fragment jest w skrzyni obok świątyni niedaleko Wioski Tubylców.
3. Trzeci leży tam, gdzie były szkielety Kayora.
4. Czwarty jest w jaskini na bagnach, gdzie jest cieniostwór i pełno chrząszczy.

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam problem otóż jak chce włożyć te kamienie ogniskujące na miejsce to się nie da bo bohater pyta "czym?". Chciałem wpisać kod ale u mnie to nie działa , bo nie mogę wpisywać : _ gdyż zamiast tego mam jakiś znak zapytania...

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
W Gothicu tak jest. Zamiast „-_ ”użyj po prostu „/?” (na lewo od prawego shiftu).

Pawlik2001

Pawlik2001

Użytkownicy
posty45
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak można unicestwić ostatniego kamiennego strażnika w miejscu z pułapkami Girzacha (chyba tak miał na imię)? Przejście z jego komnaty do komnaty z ogniami jest zamknięte, a zielona kula w ostatnim pokoju tylko podrzuca strażnika i klinuje go w podłodze/suficie. >.>

Zabijcie mnie.
A może i nie?

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Jeśli myślę, że to jest to miejsce, o którym myślę, to tego strażnika nie szło załatwić. Trzeba go zostawić w spokoju.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem bo utknąłem w świątyni w obozie i nie wiem jak otworzyć te drzwi, pomoże mi ktoś ? :)

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Z jakimi drzwiami konkretnie masz problem?

0 użytkowników
Do góry