[G2NK] Dirty Swamp PL 145690 309

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 27.05.2016 roku

Wyświetleń 145690

Odpowiedzi 309

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Al0neW0lf
Po wyjściu z obozu bandytów daleko na prawo ,po wybiciu potworów powinien  się
ukazać wpis w dzienniku.

Możesz to miejsce jakoś zaznaczyć lub opisać bo wyszedłem z obozu bandytów udałem się w prawo i nie miałem żadnego nowego wpisu do dziennika

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Al0neW0lf
Idź max na prawo - po drodze miniesz (po prawej  ) jaskinie  -idź dalej przez bagno aż dojdziesz do ogromnej pieczary  w której są pełzacze itd.

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Al0neW0lf chodzi o tą jaskinię co w G2NK można było przejść z bagien do kanionu

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiem już wykonałem to zadanie dzięki za pomoc

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Witam.

Bardzo rzadko decyduję się, żeby napisać coś na forum, ale tym razem jestem zdeterminowany, żeby przejść tego moda, a niestety utknąłem.

Pytanie, które chcę zadać pojawiło się już, ale pytający nie otrzymał pełnej odpowiedzi.

Jestem w drugim rozdziale i wyrzucili mnie już z obozu. Dostałem zadania, dotyczące obserwacji Asaru oraz miłości Mortisa. Pierwsze jest wciąż otwarte z wpisem w dzienniku: "Poinformowałem Asaru", drugie wciąż otwarte, mimo iż rozmawiałem z Timem, potem z Mortisem. Problem polega na tym, że nie mam żadnych opcji dialogowych: ani z Varragiem, ani z Jiranem, ani z Johnnym, ani z żadnym innym bandytą. Próbowałem wcześniejszych save'ów, ale kończy się tak samo. Co ciekawe, mam nadal otwarte zadanie z systemem teleportacyjnym - Jiran mimo przespania tygodnia nie miał opcji dialogowych.

Ktoś, coś?

To zadanie z miłością Mortisa musi zakończyć się tak, że po prostu trzeba zapłacić Timowi, potem powiedzieć Mortisowi, przespać się, i porozmawiać na koniec z obydwojgiem.
Jiran z tego co pamiętam później zaś będzie w tej świątyni, tylko trzeba się porządnie przespać.

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
Arcymistrz Broni Dwurecznej
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Arcymistrz Broni Dwurecznej
Witam!
Mam pewien problem z jednym zadaniem dla Corwyna aby oswoić cieniostwora.
Problem jest taki że jak bije cieniostwora do kilku hp ,potem strzelam tymi strzałami
i cieniostwór idzie spać na chwile i potem mnie atakuje. Co mam zrobić? Robie to
na cieniostworze w którym był kretoszczur-złodziej

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Najpierw masz strzelić w niego tymi strzałami, tak dwoma, trzema, a później ubić go do końca. Jeśli zrobisz to dobrze, powinien „zrespić się” obok nowy cieniostwór.

CybeR0990

CybeR0990

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W końcu ukończyłem moda, moge powiedziec, że jest świetny, najgorsze w tym modzie jest to, często to co musieliśmy zrobić nie było instynktowne, bardzo często musiałem się zastanawiać co autor moda miał na myśli np skok w teleport w kotlince sam bym na to nie wpadł, albo jak w przeklętej dolinie miałem znaleźć jakąś postać, mimo że nic takiego nie było napisane, gdybym się nie zapytał na forum sam w życiu bym do tego nie doszedł, ale pomijając to mod jest genialny :D

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam to znowu ja. Utknąłem w 2 rozdziale. Po zawaleniu kopalni porozmawiałem z Rayem i odesłał mnie do Jirana też z nim pogadałem. I nic się nie dzieje. Pochodziłem w obozie Bandytów i Tubylców ale nie ma żadnej opcji dialogowej ani nikt do mnie nie zagaduje. Co trzeba dalej zrobić?

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam to znowu ja. Utknąłem w 2 rozdziale. Po zawaleniu kopalni porozmawiałem z Rayem i odesłał mnie do Jirana też z nim pogadałem. I nic się nie dzieje. Pochodziłem w obozie Bandytów i Tubylców ale nie ma żadnej opcji dialogowej ani nikt do mnie nie zagaduje. Co trzeba dalej zrobić?
Jaką drogę wybrałeś u Raya?

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jaką drogę wybrałeś u Raya?

Jirana

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Jirana

- Podczas wyboru siły, zręczności bądź many u Raya nie wolno wybierać many. Jest zbugowana niestety i później nie można dalej ruszyć.

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jirana

- Podczas wyboru siły, zręczności bądź many u Raya nie wolno wybierać many. Jest zbugowana niestety i później nie można dalej ruszyć.
Aha no to będę musiał troszeczkę się cofnąć na szczęście mam save'y dzięki za pomoc

Pumbaa

Pumbaa

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Alonewolf, Quasch

Dzięki Panowie! Okazało się, że do zadania z  potrzeba było dużo snu, a po jego wykonaniu u Varrega pojawiłMVarrega się Jiran, który zasugerował kolejną wyprawę teleportem - tym razem do krainy zombie. Co będzie dalej - zobaczymy. Tak, czy inaczej dzięki za pomoc.

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak można zdobyć ubranie dla Nornika?

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak można zdobyć ubranie dla Nornika?

Norrika Musisz iść do Jose i poprosić o te rzeczy ewentualnie znajdź ubranie farmera 1

Pumbaa

Pumbaa

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie,

skończyłem moda i przyznam, że naprawdę wyróżnia się na tle innych. Zabrakło mi tylko "mocy" - od jednej trzeciej gry używałem "Chrzęstu", który wymieniłem dopiero pod sam koniec na wcale nie genialny topór. Chyba, że dzięki temu nie było za prosto, bo pokonanie bossów zawsze wymagało chwili wysiłku.

Co do bugów - okazało się, że w większości sytuacji kiedy myślałem, że mam do czynienia z bugiem tak nprawdę po prostu nie robiłem tego, co wymagała ode mnie gra. Jedyna rzecz, która była ewidentnym błędem to problem z Olavem, który nie wychodził z obozu po rozmowie z Georgiem.

Serpensa

Serpensa

Użytkownicy
posty26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam pewien problem bo gdy włączam Dirty swamp pokazuje mi się to  http://iv.pl/images/69954298192942278509.png tak jakby mod był w ogóle  nie zainstalowany

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A masz zainstalowany Gothic Starter?

Pawlik2001

Pawlik2001

Użytkownicy
posty45
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Czy macie może pojęcie czy coś wypada z tego upiora w Krainie Zombie będącego na kamiennej półce (tej, na którą trzeba skoczyć)? Chciałem zabić go mieczem, jednak gdy zeskakuję na półkę, to go nie ma, zabiłem więc go magicznymi pociskami z daleka, ale niestety jego ciało po skoku na półkę również znika. Ktoś rozwiązał zagadkę znikającego upiora?
2. W "grobowcu Quarhodrona" bohater przy sarkofagu wykonuje po naciśnieciu LPM ruch jakby coś podnosił. Bug, czy do czegoś jest to później potrzebne?

Zabijcie mnie.
A może i nie?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry