O temacie
Autor Siemekk
Zaczęty 27.04.2016 roku
Wyświetleń 339708
Odpowiedzi 783
xardas33
Wilk z gothic 1 zrobi pancerz z płytek pełzacza jeśli je się przyniesieWilk z gothic 2 zrobi pancerz z płytek pełzacza po spełniaonym warunku pogadania z Gestahem w GD wtedy jak wrócimy do Wilka to będzie opcja z pancerzem
Milux
Siemekk Złote Wrota
Wilk z gothic 2 zrobi pancerz z płytek pełzacza po spełniaonym warunku pogadania z Gestahem w GD wtedy jak wrócimy do Wilka to będzie opcja z pancerzem
8. Szata Abuyina i szata nowicjusza noszą te same nazwy choć wyglądają różnie. Mogła by zostać przypisana konkretnie pod niego jako np "Szata Abuyina" i delikatnie zmienić jej statystyki (jeżeli nie zostały zmienione bo nie pamiętam)
RiseOne
K0nopa
Karen
Draks
Hearthstone
Bez logów nie dowiem się co jest przyczyną crashy
Kamildos
Cytat: Siemekk w 2016-11-21, 08:00Bez logów nie dowiem się co jest przyczyną crashy Założę się że przyczyną crashy jest respawn przeciwników Wywal Respawn i wszystko będzie pięknie działało chyba ze się mylę Co do logów to ci nie podeśle bo aktualnie nie mam na dysku unbalance moda, darowałem go sobie przez crashe, do czasu kiedy zostaną naprawione Może ktoś aktualnie gra w twojego moda i ma problem z crashami niech podeśle te logi Edit: W każdym razie czekaj z wyjściem patcha do czasu aż ktoś się poda ci te logi i naprawisz te crashe
Cytat: Hearthstone w 2016-11-21, 15:45Cytat: Siemekk w 2016-11-21, 08:00Bez logów nie dowiem się co jest przyczyną crashy Założę się że przyczyną crashy jest respawn przeciwników Wywal Respawn i wszystko będzie pięknie działało chyba ze się mylę Co do logów to ci nie podeśle bo aktualnie nie mam na dysku unbalance moda, darowałem go sobie przez crashe, do czasu kiedy zostaną naprawione Może ktoś aktualnie gra w twojego moda i ma problem z crashami niech podeśle te logi Edit: W każdym razie czekaj z wyjściem patcha do czasu aż ktoś się poda ci te logi i naprawisz te crashe "Darowałem sobie moda przez crashe i czekam aż zostaną naprawione" ... na prawdę? Jak ma naprawić jak 100x prosi o podanie logów tych crashy a zamiast podawać każdy tylko jęczy, że są i czeka na gotowe. ;/
Donatel
Samiuel
Boruta
Wiesz trochę pyta bo jak próbuję wydobyć np żelazo (górnictwo) to zacina mi kompa i muszę klikać ctrl+alt+delete i nie wiem czemu tak za każdym razem
Flanker