Gothic 2 L'hiver UnBalance MOD 339708 783

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 27.04.2016 roku

Wyświetleń 339708

Odpowiedzi 783

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Wilk z gothic 1 zrobi pancerz z płytek pełzacza jeśli je się przyniesie
Wilk z gothic 2 zrobi pancerz z płytek pełzacza po spełniaonym warunku pogadania z Gestahem w GD wtedy jak wrócimy do Wilka to będzie opcja z pancerzem
Pewnie jakby był w gothic 3 to też by nam zrobił zbroję z płytek pełzacza :D
Oh rany czepiacie się. A przecież Wilk faktycznie jest płatnerzem. Kwestia tylko tego, że nie pracuje w kuźni bo jego miejsce zajął Bennet. Także nie wiem w czym problem - jest dobra zgodność fabularna. Gorzej jakby np. dać Goraxowi naukę płatnerstwa (???!?!?).

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gorzej jakby Gorax sam by robił wino czy sprzątał komnaty :D :D

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Wilk z gothic 2 zrobi pancerz z płytek pełzacza po spełniaonym warunku pogadania z Gestahem w GD wtedy jak wrócimy do Wilka to będzie opcja z pancerzem
Miało być tak że wilk może nam sprzedać schemat, a gdy mamy 2-gi poziom płatnerstwa sami go wykuwamy :D
Ale zrezygnowałem z powodu... tego no braku grafiki.
8. Szata Abuyina i szata nowicjusza noszą te same nazwy choć wyglądają różnie. Mogła by zostać przypisana konkretnie pod niego jako np "Szata Abuyina" i delikatnie zmienić jej statystyki (jeżeli nie zostały zmienione bo nie pamiętam)
Sorry ale tej szaty NIE MOŻNA ZDOBYĆ W GRZE! Więc nie będę robił dodatkowych modeli po to aby ktoś na kodach miał osobny model... To samo się tyczy braku nazw przy kosturach u NPC ! GRACZ NIE MA PRAWA ICH ZDOBYĆ BEZ UŻYCIA KODÓW!
Edit: Logi... Odpalacie GothicStarter_MOD, ODZNACZACIE "Reparse Scripts" i ustawiacie zSPY na full... będą lagi, ale macie loga którego zapisujecie w formacie .txt i wysyłacie tu lub na Githuba.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

RiseOne

RiseOne

Użytkownicy
posty19
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Gra zacina się w momencie, gdy Xardas do mnie zagada.
2.Po rozpoczęciu gry szybko włączyłem Marvina i wyleciałem z dala od Xardasa, gdy wyszedłem z wieży, gra momentalnie zaczęła chodzić bardzo wolno.

Może ktoś już napisał rozwiązanie, ale nie chce mi się przekopywać przez 30 stron.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jest w tym modzie regeneracja many?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Tak , od wersji 1.4 będzie ona % .
Teraz Wielka prośba ! Wersja 1.4 ma się ku wydaniu więc proszę dawajcie Logi, screeny i wszystkie bugi jakie znacie !
Poza takimi :Brak Erola, bugi z rytuałem , oraz problemami z DX11 , reszta zostanie poprawiona.

Karen

Karen

Użytkownicy
Recovery Team
posty36
Propsy18
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Recovery Team
Napisz do Psimgotha on ci podeśle tyle bugów, że do końca życia ich nie zdążysz załatać. :D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Dlaczego Erola nie naprawisz? i tego rytuału? :/

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Bo już są w folderze "Zrobione" :lol2:

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Siemekk to kiedy tego patcha można się spodziewać w grudniu czy w końcu w listopadzie?? Bo już mnie korci zacząć ponownie returninga :) I naprawiłeś te crashe przy wczytywaniu gry bo na aktualnej wersji wywala przy każdej próbie wczytania ? i co z tym nowym wątkiem w 6 rozdziale z plagą nieumarłych, będzie dodany ?

:D

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Bez logów nie dowiem się co jest przyczyną crashy :/

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Założę się że przyczyną crashy jest respawn przeciwników :) Wywal Respawn i wszystko będzie pięknie działało chyba ze się mylę :) Co do logów to ci nie podeśle bo aktualnie nie mam na dysku unbalance moda, darowałem go sobie przez crashe, do czasu kiedy zostaną naprawione :) Może ktoś aktualnie gra w twojego moda i ma problem z crashami niech podeśle te logi

Edit: W każdym razie czekaj z wyjściem patcha do czasu aż ktoś się poda ci te logi i naprawisz te crashe :/

Kamildos

Kamildos

Użytkownicy
posty36
Propsy2
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy

Założę się że przyczyną crashy jest respawn przeciwników :) Wywal Respawn i wszystko będzie pięknie działało chyba ze się mylę :) Co do logów to ci nie podeśle bo aktualnie nie mam na dysku unbalance moda, darowałem go sobie przez crashe, do czasu kiedy zostaną naprawione :) Może ktoś aktualnie gra w twojego moda i ma problem z crashami niech podeśle te logi

Edit: W każdym razie czekaj z wyjściem patcha do czasu aż ktoś się poda ci te logi i naprawisz te crashe :/

"Darowałem sobie moda przez crashe i czekam aż zostaną naprawione" ... na prawdę? Jak ma naprawić jak 100x prosi o podanie logów tych crashy a zamiast podawać każdy tylko jęczy, że są i czeka na gotowe.  ;/

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

"Darowałem sobie moda przez crashe i czekam aż zostaną naprawione" ... na prawdę? Jak ma naprawić jak 100x prosi o podanie logów tych crashy a zamiast podawać każdy tylko jęczy, że są i czeka na gotowe.  ;/

Zdaje sobie z tego sprawę tyle że na początku października jak grałem w tego moda pisałem tu na forum o problemie z crashami ale nikt nie odpisał łącznie z twórcą moda więc uznałem że Siemekk wie o tym problemie :/ Gdyby wtedy odpisał to bym wrzucił te logi :) A jako ze crashe u mnie pojawiły się dopiero w rozdziale 2 w GD to nie chce mi się od nowa dochodzić do tego momentu w grze zwłaszcza że aktualnie rozpocząłem returninga  :ayfkm:

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proszę mi powiedzieć, czy poziom trudności został podwyższony czy obniżony w stosunku do L'Hiver?

Samiuel

Samiuel

Użytkownicy
posty38
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Możesz wybrać poziom trudności. Masz do wyboru trudny normalny i łatwy. 1.3V sie kłania.

Największym zwycięstwem nie jest zabicie przeciwnika, a oszczędzenie go.

Boruta

Boruta

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiesz trochę pyta bo jak próbuję wydobyć np żelazo (górnictwo) to zacina mi kompa i muszę klikać  ctrl+alt+delete i nie wiem czemu tak za każdym razem

Samiuel

Samiuel

Użytkownicy
posty38
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
To już nie moja działka, pytaj założyciela otóż i tego tematu.

Największym zwycięstwem nie jest zabicie przeciwnika, a oszczędzenie go.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota

Siemekk
Złote Wrota

Gothic 2 L\'hiver UnBalance MOD
#618 2016-11-30, 21:40(Ostatnia zmiana: 2016-11-30, 22:23)
Wiesz trochę pyta bo jak próbuję wydobyć np żelazo (górnictwo) to zacina mi kompa i muszę klikać  ctrl+alt+delete i nie wiem czemu tak za każdym razem
Nie wiem. Nikt poza tobą nie miał takiego buga.
Wciąż czekam na logi :F

Post połączony: 2016-11-30, 22:23
Swoją drogą dodałem małą nowość wzorowaną na R2.0 :D

Oczywiście znajdzie się opcja On/Off w opcjach ;)

Flanker

Flanker

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Siemekk Cześć mam taki problem że nie widzę żadnych okien (paska życia,many,wypowiedzi nawet gdy nacisnę ESC nie widać opcji wyjścia z gry zapisu itd.) z zainstalowanym Twoim modem i DX11

@Edit Dobra zauważyłem że po instalacji DX11 ten błąd zaczął występować.

Ktoś wie jak rozwiązać ten problem jakiś patch łatka może nowa wersja ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry