Dokładnie to jest psuciem rynku.
Ceny usług muszą spaść, jednak koszta własne pozostają takie same, zarabiasz mniej i z czasem zauważasz że dokładasz do interesu.
Co to kurwa za teoria, wtedy obnizasz koszta własne. To tak, jakby zwykły robol pracujacy za 1200 chcial jezdzic lamborghini czy innym bentleyem za 500tys zł i sie dziwił, że nie stać go na utrzymanie paliwa lub jakies naprawy które wyskoczą
EDIT:
Tym bardziej, że jak on powiedzial, chce tylko na kebaba. Wiec czemu ma takich cen nie ustawiac? Jasne, ja jestem taki, że gdy moge to pomoge i jak najbardziej, bede nawet dumny, że bedzie zarabial sporo kasy, ale jesli on nie chce to? To bedzie robil tanio grafiki a reszta domoroslych grafikow ktorzy robią za potezne sumy albo sie musi dostosowac albo zginąć.
Tak jak z 5 lat temu Zdunek sie do mnie na gg pruł przy temacie robienia stron, bo jego firma robi strony dobre i drogie a inna osoba, sama jedna robi strone tanio i dobrze. Mówił, że to niszczy webmasterów czy jak to tam.
EDIT DOWN:
@Simen nie wierze, że mozna byc takim bakajaro konojaro czy jak to sie tam pisze jak Ty.