Błędy i bugi w grze 101462 271

O temacie

Autor Araxus1995

Zaczęty 14.04.2016 roku

Wyświetleń 101462

Odpowiedzi 271

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
nie jest konieczne,są filmiki w solucji gdzie podejsc zeby asmal go zabil.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

gabor1122

gabor1122

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam pewności czy to bug ale raczej tak bo otrzymałem pomoc w innym dziale a mimo nie moge ukończyć zadania. Mianowicie chodzi o zadanie Zaginieni Nowicjusze, wykonałem wszystkie zadania Balama i Tiraxa i mimo to nie atakują assasyni. Próbowałem rozmawiać o różnych porach dnia i nocy mimo to nic zero. Czy bez tego zadania dam radę dostać sie do Lasu Assasynów?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz mieć amulet z  zabitego.Sprawdzaleś slucje ?Napewno wszystko zrobione?

gabor1122

gabor1122

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie moge znalezc o jaki amulet chodzi ale jesli mial go przy sobie assanyn w jaskini tam gdzie byl gonlin boss niedaleko kamiennego kregu to na pewno mam go przy sobie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@gabor1122 Jeśli wykonałeś już wszystkie 3 questy u Balama i 2 u Tiraksa i wciąż nie masz opcji dialogowej, to prześpij się 1 dzień.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

gabor1122

gabor1122

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spalem nie tylko 1. Probowalem gadac o roznych godzinach bawiac sie spiworem i wstajac co 2h

Feuerek

Feuerek

Użytkownicy
posty2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam problem z dołączeniem do Najemników. Zrobiłem wszystkie zadania, poza jednym które mi się zablokowało. Cord każe mi wyuczyć się min. Na Weterana (30%) w walce orężem jednor. bądź dwur. Jestem wyuczony oczywiście, ale Cord dalej twierdzi że muszę się podszkolić i gra zapętla w kółko ten jeden dialog. Jak mam to ominąć? Nie wspominajcie o wcześniejszych save'ach bo zapisuję na bieżąco i ich zwyczajnie nie mam. Kodem na hitchance, nawet ustawienie po 1000 % nie dało rezultatu. Ma ktoś na to sposób?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dostałeś zgodę od Dara ? jeśli powiedziałeś cipherowi że dar ma twoje ziele on nie chce żebyś dołączył do najemników więc po prostu go zabij to wtedy torlof chyba nawet nie będzie  brał go pod uwagę

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dara i tak Torlof nie bierze pod uwagę, o czym nawet mówi. Prędzej sprawdziłbym, czy na pewno w ramach zadania z Jarvisem była rozmowa z Sylviem i czy Raoul, Buster czy Rod byli pytani o zgodę po pobiciu ich.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Feuerek

Feuerek

Użytkownicy
posty2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Zadziwiło mnie to, ale BUMCYKAFYSZ miał rację. Trzeba było zabić Dara, bo to w jakiś sposób blokuje dołączenie do Najemników. Dzięki w każdym razie, już po sprawie.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
też miałem kiedyś taki błąd w starej wersji i myślałem że po 10 wersjach się to naprawi Xd

zer0

zer0

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

zer0

Błędy i bugi w grze
#231 2018-08-22, 15:41(Ostatnia zmiana: 2018-08-22, 16:53)
Mam problem z runa teleportacji nie mogę się teleportować np z jarkendaru do górniczej i odwrotnie
Jak jestem w Khorinis wyświetla mi się "Coś mi w tym przeszkadza" I w Khorinis nie mogę się teleportować
W Górniczej i Jarku mogę normalnie oczywiście tam gdzie aktywowałem te głazy.

JUŻ NIE WAŻNE ZNALAZŁEM SAVE Z WCZORAJ

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam dziwnego buga związanego z walką. Postanowiłem pobić Valentino, ale gdy próbuję go uderzyć on zaczyna pić miksturkę lub mówi " no, biegnij...".

zer0

zer0

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A jednak bład z teleportacja dalej jest jestem w rozdziale 2 i gdy oddaje mu zadanie gdzie kto i ile rudy teleporty do Jarka i Khorinis znika

Guniok

Guniok

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak przywołać NPC Groma? Nie wiedzieć dlaczego kiedy przyszedlem pod jego ognisko to leży zabity a potrzebuje sie nauczyc od niego

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zer0 Jesteś w 3 rozdziale? Jeśli tak to musisz pogadać z poszukiwaczem przy bramie do GD.
@Guniok Ożyw go zwojem.

zer0

zer0

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@zer0 Jesteś w 3 rozdziale? Jeśli tak to musisz pogadać z poszukiwaczem przy bramie do GD.

Zgadza się dzieki ci, wczesniej zrobiłem tak, że z miejsca uzyłem pierscienia do xardasa :C Wszystko działa

Guniok

Guniok

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Guniok

Błędy i bugi w grze
#237 2018-08-22, 22:36(Ostatnia zmiana: 2018-08-22, 22:57)
A jak użyć tego zwoju jezeli shift + 9 odpowiada za osełke ?

Blck17

Blck17

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, miał ktoś z Was może problem dotyczący tworzenia run? Mianowicie, posiadam wszystkie składniki potrzebne do zrobienia runy, podchodzę do stołu runicznego, chce stworzyć interesującą mnie runę (włócznia ciemności, rój owadów). Część run mogę zrobić jednak przy tych wyskakuje komunikat że nie mam wszystkich potrzebnych składników.

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie potrzebujesz lepszą runę. Tworzy się ją  na tym stoliku do tworzenia run i za pomocą odłamków run  i rudy (magicznej?) Robisz pustą  runę  wyższego stopnia

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry