Pytania i problemy techniczne 1141935 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1141935

Odpowiedzi 3676

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
witam mam problem z returning 2.0 otoz gdy wchodze na pustynie adanosa crash gry sie pojawia z tym komunikatem

Error Message D: zModel(zCModelTexAniState;;BuildTexListDromMesh) Too may textures in meshlib 5 cały czas to jest napisane

próbowałem przeinstalować nie pomogło
pomocy

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wywal na czas robienia pustyni TextureReplaces z folderu /Data

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ok spróbuje i ci napiszę czy pomogło

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na pewno pomoże, miałem to samo i właśnie kończę pustynię. Została sama świątynia, ale sobie zabije w jarku tych strażników dla expa :)

Polecam wydrukować sobię mapę z tematu solucji i robić zadania zgodnie (te dalsze) i odznaczać na mapie, bo teren jest ogromny i zużyłem wszystkie 250 eliksirów wytrzymałości, żal ale cóż. Przynajmniej w jeden dzień się obrobiłem z pustynią ;)
Ewentualnie możesz pakować kamienie w teleporty ale mnie było szkoda. Mam tylko jeden przy wyjściu i koło wielkiej piramidy.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dobra działa dziękuje ci tomasz13 za pomoc :D

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest ten Nag-Dumgara, w kamiennej twierdzy ? mam sztylet ale nie widzalem go ?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wejdziesz na piętro z kamiennym portalem to wejdź w pomieszczenia na lewo i tam będzię. W skrócie jest w ostastniej sali. Ale czy na pewno wszysko poszło dobrze? Może się nie zrespił bo nie zrobiłeś jeszcze czegoś, np byłeś za ścianą po posążek beliara?

Podczłowiek sukcesu

Podczłowiek sukcesu

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,mam problem w plikach m.in mss reported waveoutopen

Post połączony: 2018-09-22, 03:27
Tak wgle to mam napisane o błędzie w pliku C costam a mam grę i mod zainstalowane w D

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie potrzebny mi kod na tego maga na końcu świątyni śniącego dzięki wielkie

czaro05

czaro05

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak włączyć możliwość szybkiego zapisu? useQuickSaveKeys=1 nie działa (Returning 2.0 66.2)

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z przyłączeniem Carla do obozu. Otóż w ogóle nie wziąłem zadania na przyniesienie Carlowi 5 sztuk węgla przez co teraz nie mam z nim opcji dialogowej w sprawie rekrutacji do obozu.

Powiedziano mi żebym ustawił zmienną Carlcoal na 4, ale nic to nie dało.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego.

@Edit

Poradziłem sobie, jednak musiałem wczytać zapis, więcej jestem marne 2h do tyłu.

MIS_CARLCOAL ustawiłem na 4 tak jak mi polecono.

CarlCoal dałem na 1.

I teraz uwaga bo podziałało dopiero przed tym jak dostałem zadanie na poszukanie kowala dla obozu dlatego mam do odrobienia 2 godzinki.

kofik1

kofik1

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

U mnie nie pojawiają się informacje o statystykach na ekranie ( pora dnia, karma bogów, zmęczenie, ilość punktów zdrowa etc. ). Wszystkie potrzebne opcje są włączone

Misiek12

Misiek12

Użytkownicy
posty12
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy zeby dostac nagrode za bandytow musze miec glowy wszystkich naraz, bo zabilem jednego mam jego glowe potem przeczytalem listy goncze, ale jak gadam z andre to nie mam zadnego dialogu zwiazanego z tym zadaniem.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kofik1

kofik1

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

NegaZzo

NegaZzo

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gram 2 h a wiecej spedzilem czasu uruchamiając grę i przegladając fora niż grałem, wywala mi taki błąd
https://imgur.com/zedZpeI  could not decompress ADPCM file DIA_VATRAS_PREACH_05_07.WAV no i przy zapisywaniu wyskakuje bład out of memory, a mowili zeby czesto zapisywac, eh :P

POMOCY!

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poszę o pomoc chodzi o walkę mieczem 2H mam 90 % a przy walce trzymam go jak początkujący ... próbowałem shift i 1,2,3 na klawiaturze ale włącza mi się poziom "mistrz" ale dalej miecz trzymam jak początkujący.. juz zaczyna mnie to denerwować, wczytanie wczesniejszego savu tez nic nie daje... ma ktoś pomysł lub wiedze jak to napraw

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Nie wiem czy dobry dział, ale mam meeega problem. Z przyczyn niewyjaśnionych po prostu ot tak zniknął sobie Uriziel z ekwipunku i teraz nie mam jak zabić Khardimona :/ pomoże ktoś? konsola mi też nie działa

Keep calm and kill all ~~ Gorn

Biednyja

Biednyja

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z returning 2.0 . Mianowicie jestem w trzecim rozdziale , nie jest to chyba ważne ale do sedna sprawy , jestem nekromantą , nauczyłem się wszystkich czarów od xardasa z tego rozdziału i nie mogę stworzyć żadnej z nich a mam wszystkie składniki

Pomocy :C

Jachu97

Jachu97

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Mam mianowicie taki problem, że wywala mi Acces violation podczas próby przejścia do Górniczej Doliny. Pustynia działa, Jarkendar działa, opuszczona kopalnia także.
Jeżeli z kolei włączę gothica przy pomocy gothicstartera, wyrzuca mi informacje, że nie może wczytać tekstur (chyba roślinności, bo są to nazwy pokroju BIG_TREE_003).
Ktoś byłby w stanie mi pomóc? :/

0 użytkowników
Do góry