Pytania i problemy techniczne 1143844 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1143844

Odpowiedzi 3676

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam problem z dwoma questami: Ogniem i Mieczem oraz Strach Torlofa.

Wybiłem poszukiwaczy w obozie, ale nie mogę ani jednego ani drugiego questa zakończyć, bug or smth pominąłem? ;v

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Byłeś w wieży co w podstawce jest ognisty łuk?

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wszędzie ;f

Czytałem, że Strach Torlofa może się bugnąć jak nie zrobisz go razem z Ogniem i mieczem, no to ok.. ale nadal nie moge z Hagenem pogadać, a nie uzywałem nigdy GVE i średnio się z nim orientuje ;d

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nubuku  oczywiście zabiłeś tego bossa na wieży co ma 10000 hp i chronią go szkielety ?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No tak..

Post połączony: 2018-09-11, 15:02
@Nubuku  oczywiście zabiłeś tego bossa na wieży co ma 10000 hp i chronią go szkielety ?

Yup yup

Post połączony: 2018-09-11, 15:03

Okrutnik

Okrutnik

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobry. Jest pewien problem. W trakcie wykuwania wielu mieczy w ilościach 300-400, wyskakuje pewien błąd. Jak coś wykuwasz, to ukazuje sie komunikat "Właśnie coś wykułeś!", ale tym razem ten komunikat poprzedza napis "Npc_GetGuildAttitude" i wywala grę :/ Nie wiem czy to przez zbyt duża ilość prętów itd. czy może coś innego? Zdołałem wyczytac tylko, że to jakaś komenda w skryptach czy coś takiego. Proszę o pomoc. Jak coś wyskoczy dodatkowego, to dopisze tutaj.

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, otóż wgrałem sobie ostatnią wersję alternative balans i skopiowałem AST.dll do folderu system, i nie ładuje mi się zapis, a jak wstawię starą ASt.dll działa bez problemu XD

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z ktorym poziomem rozpoczynac 3 rozdzial? mam jeszcze od chu do czyszczenia, wbilbym do 3 rozdzialu zeby zobaczyc nowe questy, ale patrze dopiero 37 poziom mam xD

edit do usuniecia nie tutaj post

bellew

bellew

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pobrałem returning 2.0 przez spine po uruchomieniu gry nie mam możliwości zapisu(nad opcją wczytywania nie ma zapisz grę) nie mogę zmieniać niektórych ustawień, nie mam filmiku startowego po uruchomieniu gry
i u xardasa pojawiam sie w zbroi z rudy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@bellew A poczekałeś chociaż na pierwszy dialog z Xardasem?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

bellew

bellew

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak. dialogi mogę przeprowadzać

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, jest jakiś program pozwalający na ingracje w save na AB? Jakaś zmiana statystyk/rodziału (coś jak ch w klasyku). Dzięki

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem mam włączone automatyczne celowanie i gdy wyciagam łuk od razu ta opcja się wyłącza i wraca na celowanie ręczne
Wie ktos jak to naprawić ?

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem mam włączone automatyczne celowanie i gdy wyciagam łuk od razu ta opcja się wyłącza i wraca na celowanie ręczne
Wie ktos jak to naprawić ?
prawy przycisk myszy ;)
jak pomogłem daj plusik

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie o to mi chodziło chyba chce mieć włączaną opcje automatyczne celowanie bo gram na samej klawiaturze a ta opcja zauważyłem że nie chce się przestawić gdy daje na "tak" wychodzę z opcji i od razu wskakuje na "nie"

Post połączony: 2018-09-17, 21:27
Dodam może że mam save na normalnym poziomie i tam wszystko działa a teraz gram na legendarnym i to wygląda jak jakaś blokada na legendarnym..

sprawdzilem i na poziomie Trudnym jest wszystko okej tylko legendarny odwala :P

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam podobny problem z muzyką, czasem mi się wyłącza sama i muszę się trochę podroczyć z ustawieniami i w tedy puszcza czyli ustawienia - myzka wł. - esc - esc i tak parę razy bo nie chce wskoczyć wł tylko wył ale w końcu puszcza.
To pewnie nie będzie to samo ale może warto spróbować :D

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ja mam podobny problem z muzyką, czasem mi się wyłącza sama
"Czasem" czyli np. zawsze, gdy włączy się muzyka do walki z bossem i czasem krótko po tym? xD
Wprowadzili to od wersji 0065 i to w zasadzie celowe.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O ty Sherlocku :D szczerze to nigdy tego nie sprawdzałem w ten sposób, chyba jestem mało spostrzegawczy, ale zobaczę sobie :)
Choć świta mi coś w główce, że czasem wchodząc do gry mam muzykę wyłączoną ale to mogła się wyłączać jeszcze przed wyjściem z gry, a tego nie zauważałem. Przyglądnę się

Anagorn

Anagorn

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka :) Mam takie pytanie.Wie ktoś jak dodać złoto za pomocą Hex editor ? już któryś to raz pod rząd straciłem save i nie chce mi się kopać jeb**** rudy.

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam do was pytanko, mam problem z kamerą po wczytaniu gry (jest bardzo blisko postaci i nie idzie oddalić) gdy porozmawiam z npc to wraca do normy, jakiś pomysł co można z tym zrobić?
Już próbowałem reinstalacji (full gothic i mod), nawet na czystym returningu 2.0 jest ten problem.
Nie testowałem na czystym g2 bez modów, ale kiedyś grałem w poprzednią wersje returninga i nie było problemu.

0 użytkowników
Do góry