Pytania i problemy techniczne 1141864 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1141864

Odpowiedzi 3676

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kolejny.. kara za nie czytanie solucji i porad,przed dolaczeniem do glownej gildii nalezy dolaczyc do tych pobcznych.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Yakudo

Yakudo

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czyli nie da sie nic z tym zrobic ? :3

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czyli nie da sie nic z tym zrobic ? :3

Coś zrobić się da, możesz zawsze trochę oszukać grę i użyć GVE+, oczywiście jeśli chce Ci się bawić z tłumaczeniem tej ruskiej stronki: https://rpgrussia.com/index.php?topic=8806.msg336842#msg336842

Yakudo

Yakudo

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wymyslilem inny sposob na ten problem bo jak patrze na ruskie to az mi słabo jest... tylko ze... Potrzebuje Marvina. Wiecie jak go aktywowac. ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Konsolę (jak również inne komendy wpisywane do tej pory w oknie umiejętności) odpalamy tak jak zawsze, z tym, że zamiast "B" wciskamy "Pause Break" cytuje Jao z działu odpowiedzi na najszczesciej zadawane pytania.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Nek123

Nek123

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem ze spolszczeniem. Po zainstalowaniu ciągle mam ruskie napisy czy to w grze czy w menu. Nawet tło jest inne niż takie jak powinno być. Ktoś wie z czym to może być związane? Instalowałem Returninga na czystego Gothica z wszystkimi łatkami i nic :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zainstalowałeś spolszczenie jak należy? Nie wywalił ci np. żaden błąd przy instalacji?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Nek123

Nek123

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie nic nie wywaliło. Robiłem to samo co na poradniku Majesa. Jedynie wyskoczyło mi okienko przy wybieraniu folderu że ten folder już istnieje xD  Ale wątpię że to by było od tego. Na poradniku też mu to wyskoczyło i spolszczenie działało prawidłowo.

wcfranek

wcfranek

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,

Wie ktoś co zrobić z Returningiem jeśli po włączeniu pojawia się napis "AST.dll not loaded" w konsoli i gra rzecz jasna się nie włącza? Reinstalacja nie pomaga.

makler

makler

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam następujący problem z Returningiem, tak wygląda mój zasięg rysowania obiektów w obozie bandytów:
https://i.imgur.com/HuruESP.jpg Jak widać jest gorzej niż zle (całe szczęście w khorinis jest lepiej, lecz mimo to zle). Pomożecie? Ładnie proszę :D

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
w opcjach powinienes miec cos takiego jak zasieg widzenia,sprobuj zwiekszac stopniowo i daj znac

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

makler

makler

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@templartitan Spróbowałem, stopniowe podwyższanie nic nie dało, do 100% było widać efekt, a od 100 w górę żadnych zmian.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
hmm to nie wiem,moze zajrzy tu ktos kto mial ten problem

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po instalacji moda i włączeniu gry mam biały ekran, dźwięki są. Przy instalacji wystąpił błąd "4GB coś tam". Reinstalacja nie pomogła. Podpowiecie coś?

warrockk

warrockk

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam Dziwnego buga z klawiaturą numeryczną(tzn nie wim czy to bug) jak naciskam 1 to wtedy bezi niby pije butelke ale wszystko dookoła obrasta trawa, a gdy naciskam 2 na nupadzie to gra crashuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wyłącz klawiaturę numeryczną w ustawieniach gry. Ewentualnie wywal DX11.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Guniok

Guniok

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Czy ktoś może zmagał się z problemem ciemnego obrazu w trakcie rozgrywki? Mimo pełnego rozjaśnienia nadal praktycznie nie jestem w stanie zobaczyć gdzie idę. Sterowniki oczywiscie zaktualizowane i wszystko rozjaśnione na max a każda inna gra jest normalnej jasności

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Guniok A paski gammy i jasności działają? Jeśli nie mają one wpływu na jasność, to winna jest gra w borderless window.

Guniok

Guniok

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Paski nie działają, mógłbyś napisać mi dwa zdania o co chodzi z borderless window ?

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem ze spolszczeniem. Po zainstalowaniu ciągle mam ruskie napisy czy to w grze czy w menu. Nawet tło jest inne niż takie jak powinno być. Ktoś wie z czym to może być związane? Instalowałem Returninga na czystego Gothica z wszystkimi łatkami i nic :/
Spróbuj jeszcze raz zainstalować spolszczenie. Mi to pomogło. Może się coś nie doinstalowało na początku albo od tego upału i Gothica ch*j szczela :D

0 użytkowników
Do góry