Pytania i problemy techniczne 996863 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 996863

Odpowiedzi 3676

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam , mam dosyć poważny problem .

Podczas próby załadowania zapisu z świątyni śniącego (7 rozdział) wyskakuje
C: zCPar_DataStack :: Push() : stack overflow!!!

zapewne mógłbym to zrobić bez zapisu , ale gdy próbuje tam wejść ponownie wyskakuje ten sam błąd a finalnie i tak muszę do świątyni wrócić .

HELP!

Pozdrawiam i Dzięki 

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak rozjaśnić grę bo niewiele widać, a jasność/gamma nie działają?

Edit:
To sam sobie odpowiem (może komuś się przyda):

Początkowo podkręcałem jasność pulpitu i efekt był. Trza jednak później przywracać poprzednie parametry.
Jednakże w grze możemy wejść w opcje DX. Wciskamy F11 i zmieniamy ustawienia

J-Dog

J-Dog

Użytkownicy
posty35
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Można jakoś edytować statystyki postaci albo ustawić flagsy na = 2 bez używania Marvina, ale za jakiegoś programu? Bo nie chodzi o sam fakt, że chcę cheatować, tylko to, że utknąłem w Lesie Assassynów i nie jestem w stanie upier#dolić twóch Strażników Sanktuarium(5000hp 400dmg mają), na to ja mam 2500HP i zadaję im 50dmg

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

zapewne mógłbym to zrobić bez zapisu , ale gdy próbuje tam wejść ponownie wyskakuje ten sam błąd a finalnie i tak muszę do świątyni wrócić .

HELP!

Pozdrawiam i Dzięki

Rosjanie mówili o tym - oczyszczać w Świątyni Śniącego wszystkie ciała i zbierać wszystko z ziemi, bo inaczej w 7 rozdziale będzie tego za dużo i gra będzie wywalać.

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy

HELP!

Pozdrawiam i Dzięki

Rosjanie mówili o tym - oczyszczać w Świątyni Śniącego wszystkie ciała i zbierać wszystko z ziemi, bo inaczej w 7 rozdziale będzie tego za dużo i gra będzie wywalać.

Czyli nie da rady tego teraz zrobić ?, zauważyłem ze leżało kilka broni (ze 3 sztuki)np pod mostem ale skacząc po nie nie mogę się wrócić , wiec nie mam jak ich podnieść.

damosan69

damosan69

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem z intelektem. Bawiłem się GVE i z ciekawości wyedytowałem sobie intelekt na 5000 i hp na 7000. Teraz szkielet mag na pustyni adanosa bije mnie po +- 3500(z runy 4 kręgu ten czerwony pocisk który się wraca), tak jak by skalował się z moim intelektem. Czy to normalne?

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy może mi to ktoś przetłumaczyć z ruskiego na nasze? to co wychodzi po translate jest dla mnie niezrozumiale.

"Желательно при первом посещении храма:

- заходишь в храм
- выходишь из храма
- сохраняешься (1)
- загружаешь (1)
- пытаешься войти в храм - выкидывает с ошибкой
- из папки с сохранением (1) удаляешь файл ORCTEMPEL.SAV
- загружаешь сейв (1)
- заходишь в храм, сохраняешься (2)
- загружаешь сейв (2)
- О, чудо! не выкидывает. "

Dzięki

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak możesz to wklej link do strony, wtedy będzie łatwiej :)

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, potrzebuje pomocy , albo już sam nie wiem czego , od nowa muszę robić 7 rozdział przez buga w świątyni śniącego i teraz pojawił się nowy błąd. Mianowicie po naładowaniu runy od pyrokara idę do tej świątyni za Janusem i na moście nie pojawia się Golem , a co za tym idzie nie mogę iść dalej bo ginę na schodach. Załączam save'a z momentu przed rozmowy z Janusem i położeniem duszy awatara (czyt. przed 1 wejściem do świątyni). Mam nadzieje ze coś będziecie w stanie pomoc .

https://mega.nz/#!GqYRXDBJ!keqCx9PucP_bp...xjb3PqcmVg

Dzięki

J-Dog

J-Dog

Użytkownicy
posty35
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie, czy ktoś może podesłać albo opisać mi działanie programu GVE? xDD

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
z pliku z savem usuń ORCTEMPEL.SAV, następnie wejdź i tam zapisz, załaduj i powinno działać

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
z pliku z savem usuń ORCTEMPEL.SAV, następnie wejdź i tam zapisz, załaduj i powinno działać

Dzięki wielkie !!

heh , nie może być tak dobrze ;p
wejść wszedłem , ale środek jest taki jak za 1 razem gdy się do niej wchodzi ;p A ja potrzebuje śniącego ubić;p

w takim razie czy mogę prosić kogoś o podesłanie mi pliku ORCTEMPEL.SAV z etapu jak idzie zabić śniącego , mając koronę demonów?

Dzięki

ajves

ajves

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś też tak ma, że  w niektórych miejsach tak jakby kamera się cofała? Nie jest to wina fps, ale niemiłosiernie przeszkadza w rozgrywce.

Gubernator

Gubernator

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.Gram obecnie w 3 rozdziale i dopiero wszedłem do Miasta Orków.Czy też tak mieliście,że po walce na arenie z jakimś zielonoskórym bądź Hartem wasza animacja walki bronią się zmieniła ? W moim przypadku mam Mistrza (94%),a jak wygram walkę z małą ilością HP,to potem walczę jakbym miał Wojownika (30%). Z góry dzięki za odp. ;)

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie:
Mam problem z uruchamianiem gry. Cały czas uruchamiała się prawidłowo , jakiś czas temu pożyczyłem komuś z rodziny laptopa i od tego momentu mi wyskakuje error "An Assertion Failed" nie mam pojęcia o co chodzi.

Czarnoksiężnik z Angmaru

Czarnoksiężnik z Angmaru

Użytkownicy
Nowy Aryabhata
posty48
Propsy47
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nowy Aryabhata
To teraz już wiesz, że nie daje się tego typu urządzeń nikomu, bo ten ktoś mógł zrobić dosłownie wszystko, więc ciężko określić co należy zrobić. Delikatnie mówiąc zbyt wąsko opisałeś swój problem. Jedyne co ci mogę poradzić, to to, że laptopa się nie pożycza, albo robi się na nim dla kogoś konto z ograniczeniami. To wszystko.

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No kurwa nie wierzę. 20+h na karku, gram sobie, gram, kończę 1 rozdział, latam po Khorinis i nagle z dupy wywala mnie dp pulpitu (pierwszy raz się tak dzieje). Nie mogę od tego momentu uruchomić gry, pewnie reinstall potrzebny, ale nie to jest problemem. Problemem jest to, że wyżarło mi wszystkie sejwy :D Jakim cudem?!

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Czarnoksiężnik z Angmaru   
Ja tego laptopa pożyczyłem na jakąś godzinkę i jedyne co było na nim robione to zgrywanie zdjęć z telefonu na laptop i wystawianie coś na allegro

Post połączony: 2018-05-22, 21:17
@Kyp a w gdzie szukałeś tych save'ów bo one sa trochę głębiej ukryte że tak powiem. Jak wchodzisz w "start" na pasku zadań to w "uruchom" wpisz %appdata% i tam musisz znaleźć folder "Local" później "VirtualStore" -> "Program Files(x86)" -> "JoWood"-> "Gothic2"

Przynajmniej ja tak mam

Wojtasegg

Wojtasegg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam trafiłem na dość dziwny i poważny bug mianowicie gdy teleportuje sie do Jarkendaru wytrzymałość z 350 spada do podstawowych 100 punktów i inteligencja ze 201 punktów redukuje się do 10 punktow  gdy teleportuje sie do górniczej doliny wszystko jest w porządku. Mana,życie itp pozostaje bez zmian. Do tej pory wszystko było ok. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?

0 użytkowników
Do góry