Pytania i problemy techniczne 1142164 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1142164

Odpowiedzi 3676

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Przeczytalem ze inteligencja rosnie przy roznych czynnosciach, to jest czytanie niektorych pulpitow, czytanie ksiazek oraz nauka receptur. No i w moim przypadku to sie kompletnie nie sprawdza. Przeczytalem 6 ksiazek, nauczylem sie juz 10 receptur a inteligencja mojej postaci wynosi 5. Czy cos przeoczylem?

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sapharan Musisz dołączyć do jakiejkolwiek gildii magicznej. Nowicjusz ognia na przykład.

evercleaver

evercleaver

Użytkownicy
posty6
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej. Jak się ma sprawa ze statusem zadawanych obrażeń przez naszą postać? Chciałbym widzieć ile mi przeciwnik zada i ile ja mu zadam. Widziałem ,że wersja z 2016 roku ma tą opcję. Były też jakieś napisy w lewym górnym rogu ekranu.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej. Jak się ma sprawa ze statusem zadawanych obrażeń przez naszą postać? Chciałbym widzieć ile mi przeciwnik zada i ile ja mu zadam. Widziałem ,że wersja z 2016 roku ma tą opcję. Były też jakieś napisy w lewym górnym rogu ekranu.
W najnowszych wersjach usunięto tą opcje zadawanych obrażeń przez naszą postać

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
@Sapharan Musisz dołączyć do jakiejkolwiek gildii magicznej. Nowicjusz ognia na przykład.
Czyli rozumiem ze jak nie jestem w gildii magicznej to tylko eliksiry z glow polnych pelzaczy?

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Muzyka mi w grze przestała grać, w opcjach zmiana ustawień dźwięku nic nie daje ;x Ktoś ma jakieś pomysły jak to naprawić?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maravel zmień x2 z wył na wł i zatwierdź enterem przed wyjściem do menu

Natsek

Natsek

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

#11936 Dzisiaj o 17:59
 SZYBKA EDYCJA  WIĘCEJ
ma ktos moze linka do hotfixa + spolszczenie itp najnowszego np 7.7 czy cus albo chociaz samego hotfixa nowszego niz 5.1 bo ograniczylem do 40fps i tak max 40min pogram i out of memmory i7 6700k gtx 970g1 gaming i 16gb ram 3000mhz. i czy save sie naloza czy bd od nowa.

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Przede wszystkim ogranicz widocznosc i ogarnij sobie no grass patch. gra z 40min wydluzy Ci sie do 4 godzin bez out of memory albo cirital memory load. mozesz miec nawet 64gb ram, to nic nie da, gothic jest 32 bitowy.

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To teraz ja zadaj pytanie... Wchodzę sobie na bagna myślę no demonie dzisiaj masz przeje**** ale nie... Bo mam 5 FPS. Fakt faktem mój komp potworem nie jest ale nawet pomimo zmniejszenia widoczności do 40 % i renderingu na low albo off nadal mam max 15 FPS.  Mam wgranego no grassa tego prawie najmocniejszego jeśli chodzi o oranie z elementów gry no i 4gb memory patcha. I teraz do sedna czy macie jakiś sposób może pliki fizyka latki które zwiększą FPS mogę i wyłączyć co się da byle zrobić te bagna bo nie widzi mi się gra bez uriziela i z pomijaniem kilku prawdziwie świetnych wątków.
Czy istnieje jakiś system pack do returna 2.0? Bo nie przypominam sobie żeby podczas instalacji można było coś takiego wybrać?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
https://yadi.sk/d/vuWbU8nQ3G8ZFW Tu masz wszystkie systempacki, w tym i do Returna. Nie wiem jednak, skąd takie FPS-y, ja nie przypominam sobie żeby było tak źle, a wówczas miałem jeszcze stosunkowo słaby sprzęt. Może to przez efekt, który demon wywołuje co jakiś czas - w takim wypadku po prostu cofaj się tylko przy jego wystąpieniu. Jeszcze dodam, że mogę się mylić, ale chwilowe zainstalowanie DirectX 11 może pomóc. Oprócz tego spróbowałbym zmniejszenia rozdzielczości, ale to też niepewne.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Natsek

Natsek

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 no grass z kad sciagnac ma ktos lina?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Natsek
@wicos

'Nograss' i tekstury z oryginalnego gothica jak ktoś ma problemy z  fps.
Tekstury - https://yadi.sk/d/vxG_Tu1amcECn
Nograss - https://yadi.sk/d/uumUOh_U3GSSyL

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja to w sumie no grassa instalowałem bardziej z powodu braku przejrzystości w lokacjach.

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
Skąd dorwę 4GB patcha ? wywale mi grę w niespodziewanych momentach, proszę pomóżcie.

edit :

Ten 4GB patch jest do zaznaczenia podczas instalacji Returninga ?? jak dziś instalowałem to widziałem coś takiego, ale nie zaznaczyłem bo myślałem że to patch dla maszyn powyżej 4GB....

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
Dzięki Roman, ale nie mogę pobrać 4gbpatch.exe, założyłem tam konto ale e-mail z aktywacją nie przychodzi, czyli dobrze zrobiłem nie zaznaczając tej opcji związanej z RAM'em w instalatorze ? i wystarczy ten patch z rpgrussia ?

edit :

Już sobie poradziłem, dziękuję za link.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbowaliście na ten błąd Out of memory powiększać swój plik stronicowy na komputerze ?

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
Mi już teraz nie crashuje gry, patch 4gb i no grass zrobiły swoje.

Proc i3 3217u 1.8GHZ, 4GB RAM, Intel HD Graphics 4000

Gra ktoś z tą czcionką na rozdzielczości 1366x768 ? nie gryzie się z googlepatchem ?

Gothic High Resolution FONT
v3.0 (Cyrillic) 28.10.2017

https://rpgrussia.com/index.php?topic=486.0

0 użytkowników
Do góry