Pytania i problemy techniczne 1146412 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1146412

Odpowiedzi 3676

kielgfc

kielgfc

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wojtek988  i inni. Po wgraniu tych brakujacych plików teraz mam (0xc000007b) error. Czytałem że jest on spowodowany rozpierdzielem w plikach. Reinstalacja gry nic nie dała. Wiecie jak to usunąć czy czeka mnie format?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kielgfc
1.Odinstaluj gothica.
2. Usuń wszystkie foldery z nim związane.
3.Zainstaluj ponownie Gothica 2nk.
4. Z instalatora returninga2.0 zainstaluj WSZYTKO co jest w 'necessarry software' (2 opcja w instalatorze) Oczywiście vcredist instalujesz raz, zależnie od posiadanego systemu.
5.Dopiero teraz instaluj returninga.

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmien widocznosc na mniejsza od 100

nie dziala

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Velmrok Przydało byś więcej informacji o sprzęcie na jakim grasz, i na jakich ustawieniach, czy masz dx11?

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie, moja karta graficzna obsluguje tylko dx10( gt 9800) xd no mam 3gb ramu i co jeszcze mialbym napisac?

ustawienia to modele i tekstury na full no i 80 widocznosci bo nizej nie ustawie bo nieba nie widac

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Velmrok Wgraj łatkę 'nograss' i tekstury z oryginalnego gothica.
Tekstury - https://yadi.sk/d/vxG_Tu1amcECn
Nograss - https://yadi.sk/d/uumUOh_U3GSSyL
Tak po za tym Returning 2.0 w minimalnych wymaganiach ma 4gb ramu.

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
eh, to juz wole nie grac w returna ;/ tylko poczekac na moj nowy procesor i plyte glowna z 16 gb ramu niz grac tak, dzieki za pomoc

kielgfc

kielgfc

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Nic nie pomogło. A nawet stworzyłem nowy dysk w biosie specjalnie pod returna. Nie mam pojęcia czego to wina. Wiecie może jak pozbyć się z komputera tej zainstalowanej paczki vcredistów bez formata? Może jest to wina tego że zainstalowałem obydwie wersje , x64 i x84

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

Jao

Pytania i problemy techniczne
#1688 2017-09-09, 12:25(Ostatnia zmiana: 2017-09-09, 13:39)
Ktoś jeszcze miał tak, że po wejściu do ostatniej komnaty w mieście umarłych (tam, gdzie jest kusza na Azgalora) nagle zaczynał pływać, jakby był pod wodą?
Serio nikt tam nie był? Cóż, wychodzi, że muszę użyć marvina...

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kielgfc

kielgfc

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Ja tam byłem akurat wczoraj ale nie miałem takich problemów jak ty i raczej masz rzadki problem więc tutaj raczej nie znajdziesz odpowiedzi. Radzę zapytać się po angielsku na rpgrussia - tam często mi odpowiadają na trudne pytania.

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha dobra, jakos textur znizylem o jedno i zrobilem wczesniej reinstal i dziala bardzo dobrze, a teraz mam pytanie tylko, jakim cudem w miescie mam 15-30 fps a w bardzo gestym lesie pelnym bestii z trawa oczywiscie mam 120-140?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Velmrok Nie mam pojęcia, miałem podobnie na swoim sprzęcie. Polecam 'Riva Tuner Statistics Server' będziesz mógł sobie ograniczyć FPS w Returningu na 60 co pomaga uniknąć crashy.

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty nie do konca oto mi chodzilo, mi nie przeszkadzaja te 140 fps tylko sie pytam gdzie jest sens w tym xd no bo to niema sensu

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Velmrok Nie mów, bo w mieście masz o wiele rzeczy do wygenerowania w o wiele mniejszej przestrzeni dlatego nie powinno cię to dziwne, że frapsy tak spadają.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka ludzie, mam mały problem
Dawno temu grałem w returinga 2.0, miałem format dysku C, na D znajdował sie returning. Po poł roku przerwy postanowiłem zagrać sobie w niego, ale przestał mi działać.
pobralem od nowa Gothica 2 oraz noc kruka, wszystko z proponowanych gowien od Returinga zainstalowałem + returinga 2.0 0066R1 i moj problem jest taki, że nie mam ikonki R2, która służy do odpalania Returinga i nie wiem co mam zrobic z tym faktem i jak ją wyczarować.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Ale nie masz ikonki na pulpicie, cz w folderze z Gothickiem? Bo jeżeli nie masz jej na pulpicie to użyj funkcji szukaj w sowim komputerze, jeżeli nie masz jej w gothickowym folderze system to źle zainstalowałeś returna.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W całym Gothicku

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Więc źle zainstalowałeś Returninga, spróbuj jeszcze raz.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja go juz 6 raz instaluje znowu i cały czas nie mam

0 użytkowników
Do góry