Pytania i problemy techniczne 1020658 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1020658

Odpowiedzi 3676

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Poszukajcie na RPG russia może tam będzie rozwiązanie, na najnowszej wersji nie miałem crasha podczas walki ze śniącym , widocznie crash jest na wersji 066.1, zainstalujcie patch 066.2 z tego co wiem nie wymaga on nowej gry
w wersji 066.2 ten sam blad wyskakuje po wejsciu do swiatyni sniacego,szkoda bo chcialem przejsc tego moda do konca majac 120h przegrane xd

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Bezio47

Bezio47

Użytkownicy
posty51
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam taki problem że mimo że jestem wyuczony walki tarczą to nie mogę nią walczyć to znaczy jak chce wyciągnąć broń to wyciąga mi się tylko miecz.
A 2 problem jest taki że nie mam tekstur włóczni czy tam halabardy po prostu jest niewidzialna.
Wie ktoś co mam zrobić ?
Plis pomóżcie 

kielgfc

kielgfc

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pany podczas gry nacisnąłem f11 żeby zobaczyć opcje dx11. Chciałem zamknąć to okno i z rozdzielczości zrobił mi się jeden wielki Pixel XD. Poda mi ktoś instrukcje jak to naprawić? Jak wgl mogę to zrobić mając rozdzielczośc 300x200. Nwm wgl jak się poruszać po tym menu :/

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko
w mieście mam normalnie 60fpsu, cały czas stała liczba, ale gdy Klikam ''TAB'' i otwiera mi sie ekwipunek moje fpsy spadaja do 4-8, jest jakiś sposob, aby temu zaradzić?
Dodam, że zmniejszyłem jakość tekstur czy otoczenia a średnio chce instalować ''noglass'' bo cała gra wygląda dosyć łyso.

Araya

Araya

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem nie mogę wsiąść na peta cienio kiedy kilkam LShift + Num6 nic się nie dzieje , te cienio są jakieś zbugowane czy co?     posiadam najnowsza wersje returna

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wczytuje gre to wywala mnie do pulpitu z błędem Stack Overflow.Co z tym zrobić ?

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak wczytuje gre to wywala mnie do pulpitu z błędem Stack Overflow.Co z tym zrobić ?
mam ten sam problem,strone wczesniej

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Yyyy... wyłączenie windows defendera pomogło. Ale teraz co 5 min mam out of memory...coś sie pokiełbasiło znowu.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
tez mam wylaczony a nawet nie wiedzialem,wiesz moze co mozna jeszcze zrobic zeby ten blad nie wyskakiwal?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Araya
Na cieniostworach nie można jeździć chyba już od wersji 0050. I bardzo dobrze zresztą.

@bestiary
A zainstalowałeś wszystkie systempacki itd.?

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko
w mieście mam normalnie 60fpsu, cały czas stała liczba, ale gdy Klikam ''TAB'' i otwiera mi sie ekwipunek moje fpsy spadaja do 4-8, jest jakiś sposob, aby temu zaradzić?
Dodam, że zmniejszyłem jakość tekstur czy otoczenia a średnio chce instalować ''noglass'' bo cała gra wygląda dosyć łyso.
ponawiam

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu  Wyłącz renderowanie przedmiotów  w ustawieniach gry.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Zatsuu  Wyłącz renderowanie przedmiotów  w ustawieniach gry.
cały czas mam wyłączony i dalej po 3-8fpsow mam
Na poprzednich wersjach na 0061/0062 miałem normalnie dalej 60fpsow
Może to jest wina tego, że mam zainstalowany DX11 a wtedy grałem na DX10 albo DX9, nie pamietam dokladnie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Gothic 2 działa na DX7. :D
Ale DX11 wywołuje ogromne spadki FPS w mieście nawet na sprzętach pokroju flagowych GTX'ów nowych generacji, polecam grać bez niego.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak miałem DX9 to wyskoczyła mi informacja, że returning 2.0 współpracuje powyżej DX9
To teraz pytanie brzmi czy moge ustawić jako, aby DX11 działał jako DX9 czy odinstalować DX11 i zainstalować DX9?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Eee, co?  :F Jaka informacja? Powinien się normalnie odpalić. Na pewno masz czystego Gothica?
Albo czy mówiąc, że masz zainstalowany DirectX 11 masz na myśli sterowniki czy moda: http://themodders.org/index.php?topic=25128.0

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie posiadam tego strerownika, ale system na dxdiag pokaxuje mi DX11, a wczesniej na samej DX9 fpsy mi az tak nie spadały

Post połączony: 2017-09-17, 18:32
Mam pytanko
problem nie jest dalej rozwiązany, nikt serio nie wie co można z tym zrobić?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://screenshot.sh/m1Wroel7iF9uE

spotkał się ktoś z takim błędem ? :D jeszcze wczoraj normalnie grałem ze 3h a dzisiaj jakiś crash

robiłem całkowity reinstal , visuale c++  też  , wszystko jednym słowem i nadal ten śmieszny błąd

jakieś pomysły ? :D

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z wgraniem angielskiej wersji językowej. W sumie już przy wypakowaniu lub zamianie plików mam jakiś błąd http://scr.hu/o2ZKJR i mam wrażenie, że to z tym plikiem jest coś nie tak ;p Jeśli to coś z mojej winy to prosiłbym o jakąś radę, zaś jeśli to wina pliku, to proszę o inny. Wersja gry 0065

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

SynProboszcza

SynProboszcza

Użytkownicy
Squerrol
posty9
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Squerrol
Witam.

Czy drastyczne spadki fps'ów w niektórych lokacjach są normalne na dołączonym do wersji 0066 R2 renderze DX11?
Na gtx 1060 6GB i i5 7500 16 GB RAM w dziczy czy większości części miasta (Khorinis rzecz jasna) 60-90 fps a już na farmie Lobarta czy np. koło karczmy z Moe spadki do 38-42 fps.

narkotyki to zło, synu
kiedy nie masz skąd wziąć, synu

0 użytkowników
Do góry