@Slide Aby mieć polski dubb przeplatany z rosyjskim, nie możesz przy instalacji zaznaczyć tej pierwszej opcji ze "steam/gogiem"
Jest jedno ale, nie wiem czy to zadziała przy reinstalacji na starych save'ach. Osobiście zainstalowałem 2 raz returna na czystego Gothica. Nie byłem daleko w fabule, więc sobie na to pozwoliłem.
Jeśli ci się uda, to przygotuj się, że oczywiście nie wszystkie teksty zostaną podmienione na polski dubb, dlatego że wiele się zmieniło. Tak czy inaczej jestem w 2 rozdziale zaraz po tym jak Kruk się wbił do świątyni i zamknął drzwi. Co do ilości dubb polskiego z podstawki i NK, to Beziego jest w 90-95%. Jeśli chodzi o całość, to I rozdział zrobiony jest na 80-90% a Jarkendar na 95% (tutaj prawie wszystko po Polsku).
PS: Xardas jest właściwie cały po rosyjsku.
@Bilunfull nawet jeśli ją odpalisz, nic ci to nie pomoże. Nie ma już tej paczki... ...ekhem. Nawet jak odpalisz, nic ci to nie da, bo "kochani" twórcy zrobili taki bajer, że po włączeniu gra się pauzuje. Dodatkowo po wciśnięciu F8 wywala cię do menu głównego.
Pewnego razu udałem się do najemników i oczywiście musiałem pogadać z Lee. Okazało się, że jestem winny Onarowi 750 sztuk złota za jakąś owce, której nie zabiłem :V. Tak więc, był to bug, który nie pozostawił mi wyboru. Po jakiejś godzinie, znalazłem sposób na włączenie konsoli. Uruchomiłem ją i się okazało, że Bezi się freezuje i nie można nic zrobić...
Drugi raz do czynienia z konsolą miałem po kilku godzinach rozgrywki. Bezi zablokował się w pewnym miejscu, z którego nie dało się wyjść. Postanowiłem sprawdzić czy mogę skorzystać z F8, zapisać grę i uruchomić ją bez marvina - taki ****.
Z tego miejsca chciałbym wyrazić swoje niezadowolenie, albo wręcz zdenerwowanie wobec twórców moda. (Zdenerwowanie - czyt. wk********) Rozumiem, że nie chcą aby ludzie cheatowali, ale... to jest tylko mod a nie oryginalna gra. Wydają coś co jest niezoptymalizowane i pełne bugów i nie pozwalają skorzystać z jedynej opcji naprawienia rozgrywki. Po drugie, moim zdaniem, to czy ktoś używa kodów czy nie, to powinna być jego sprawa. To nie jest gra multiplayer... Jak chce ktoś sobie zniszczyć radochę z gry używając kodów - proszę bardzo. Jak ktoś już ukończył grę bez kodów i chce się teraz nimi pobawić - proszę bardzo.
Już nie wspomnę o tym pomyśle, który chcieli zrealizować aby były okrojone poziomy. No proszę was... Totalna herezja i sk...