No dobra mordeczki, chce se pograć w returninga 2.0. Mam już zainstalowany i działa pięknie. Poszukałem po necie i ogarnąłem ten auto translate... Samo tłumaczenie jest zryte i to ostro, ale wiadomo auto translate. I mam parę pytań.
Pierwsze pytanie - Co do translate zniósłbym to gdyby nie te krzaczki a nie polskie znaki, z pewnością wiecie co mam na myśli. I tu jest pytanie, czy istnieje łatka na te znaki ? może być nawet wersja gdzie "ł" to "l" ale byle nie te krzaki bo kijowo się czyta.
Kolejne pytanie - Czy język angielski jest bardziej dopracowany ? co prawda angielski coś tam umiem nie jakoś perfekcyjnie ale coś jest. Z mowy nie zrozumiem zbytnio ale czytać coś potrafię, możliwe że bardziej zrozumiem niż przez ten translator. I wiadomo, kiedyś się trzeba nauczyć angielskiego hihi.

Kolejne co, czy są jakieś prace nad społszczeniem do Returninga 2.0 ? czytałem po necie że nijaki Simen pracuje nad tym a inni piszą że nie pracuje jest jakieś officjalne info na ten temat ?
Następne pytanie - Czy da się odpalić marvina ? sam próbowałem ale się nie da ;/ Z góry napiszę Wam, że nie planuje givać sobie itd, ale w Dark sadze miałem taką akcję, że był magazyn orków, była tam kombinacja czytałem po necie w poradnikach i wszędzie ta sama kombinacja, ale pisali też że się buguje i trzeba wpisać w marvinie jakąś tam komendę ale za kija mi się marvin nie odpalał więc no nie chce kolejnej takiej akcji ;/ Jak się da odpalić to z chęcią bym się o tym dowiedział.
Następne pytanko - Jak zapewne zauważyliście w returningu jest straszna gęstość roślinności i mam pytanie - Da się to ograniczyć ?;/
Mój sprzęt:
Windows 7 Home Premium
Procek: 2x 2,5Ghz
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB
Ograniczyłem wszystko chyba co mogę i... cóż słabo no nie będę kłamał nie da się tak zbytnio grać bo chuja widać że się tak wysłowię nawet roślinek zbyt nie widzę. ;/
Chce po prostu jakoś... ograniczyć tą grafikę, mogę powrócić nawet do podstawowych tekstur bo powiem szczerze liczy się dla mnie teraz fabuła i zabawa niż grafika.

Liczę na trafione odpowiedzi i otrzymanie pomocy od Was.