Pytania i problemy techniczne 1145435 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1145435

Odpowiedzi 3676

TheNoxPump

TheNoxPump

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie da się nawet wpisać marvin i aktywować kodów. W sumie Cassia mi nie jest do niczego potrzebna ale bez niej nie nauczę się otwierać zamków od Ramireza. A jak tu przejść grę bez otwierania zamków. Próbowałem jeszcze od Torbena ale jemu trzeba chyba przynieść książkę rachunkową. Pobiłem Lehmara użyłem przycisku na kominku, a tu zonk, żeby zabrać książkę ze skrzyni i nauczyć się otwierania zamów.. trzeba umieć otwierać zamki...

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już ja zdobyłem. Jak mówiłem miałem buga i broń mi się nie pojawiła i musiałem to obejść za pomocą pewnego programu. Dzięki za pomoc.

Witaj. Mam ten sam problem na 0065, młota nie ma w żadnej światyni, sprawdzałem dokładnie dwa razy, nawet cofnąłem sie do save'a o godzine wstecz, żeby zrobić ten wątek jeszcze raz i nic to nie dało. Powiesz mi, jak to obejść?

Dobra, już sobie poradziłem, słysząc, że standardowy marvin buguje bardzo gre, pobrałem programik z tego forum, wywołałem konsolę i przywołałem sobie młot... Szkoda tylko, że status achievment zmienił mi się na "I used marvin" no ale co poradzę, wole grać dalej :D

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już ja zdobyłem. Jak mówiłem miałem buga i broń mi się nie pojawiła i musiałem to obejść za pomocą pewnego programu. Dzięki za pomoc.

Witaj. Mam ten sam problem na 0065, młota nie ma w żadnej światyni, sprawdzałem dokładnie dwa razy, nawet cofnąłem sie do save'a o godzine wstecz, żeby zrobić ten wątek jeszcze raz i nic to nie dało. Powiesz mi, jak to obejść?
Dobra, już sobie poradziłem, słysząc, że standardowy marvin buguje bardzo gre, pobrałem programik z tego forum, wywołałem konsolę i przywołałem sobie młot... Szkoda tylko, że status achievment zmienił mi się na "I used marvin" no ale co poradzę, wole grać dalej :D
A mógłbyś podać kod na ten młot? Pewnie wielu osobom się jeszcze przyda

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mógłbyś podać kod na ten młot? Pewnie wielu osobom się jeszcze przyda

ITMW_ADANOSMOLOT

Przy okazji, polecam, tylko tutaj znalazłem te kody: http://worldofplayers.ru/threads/39067/page-57#post-919098

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie da się nawet wpisać marvin i aktywować kodów. W sumie Cassia mi nie jest do niczego potrzebna ale bez niej nie nauczę się otwierać zamków od Ramireza. A jak tu przejść grę bez otwierania zamków. Próbowałem jeszcze od Torbena ale jemu trzeba chyba przynieść książkę rachunkową. Pobiłem Lehmara użyłem przycisku na kominku, a tu zonk, żeby zabrać książkę ze skrzyni i nauczyć się otwierania zamów.. trzeba umieć otwierać zamki...

Musisz nacisnąć na klawiaturze klawisz "pause" i wtedy wpisać marvin.

TheNoxPump

TheNoxPump

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało mi się przywołać konsolę ale gdy wpisuję kod na przywołanie Cassi to wywala mi błąd i gra się wyłącza xD

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Udało mi się przywołać konsolę ale gdy wpisuję kod na przywołanie Cassi to wywala mi błąd i gra się wyłącza xD

Jaki wpisujesz kod na Cassię?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś ciekawy miecz 1h w górniczej dolinie do zdobycia w 2 rozdziale?

TheNoxPump

TheNoxPump

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Simen* Wpisuję insert cas i od razu samo mnie poprawia i pojawia się insert Cassia.
W ogóle jak aktywowałem konsolę to bezi siada na ziemi, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To może w ogóle poszukaj jaki jest kod na Cassię?

TheNoxPump

TheNoxPump

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No faktycznie, znalazłem odpowiedni kod i przywołałem ją. Wszystko działa ale teraz mam kolejny problem.
Po użyciu kodów i przyzwaniu cassi bezi siedzi na ziemi i nie mogę zapisać gry ani z nią pogadać ani nic..

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Warto by było jeszcze tą konsolę zdezaktywować.

TheNoxPump

TheNoxPump

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiesz mi proszę jak to zrobić?

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wciskasz pause i wpisujesz 42

TheNoxPump

TheNoxPump

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz działa jak należy, dziękuję za pomoc.

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema. Oczywiście, Returning musi mnie wkurwiać nawet pod koniec gry. Chciałem pójść do Jarkenadru ale jak przechodzę przez portal to gra się wyłącza i wyskakuje ukochany access violation i huja se gram. Przez portal na świątyni adanosa też nie da rady przejść, bo ten sam problem :/ Jakieś pomysły ? Ktoś, coś ?

Post połączony: 2017-02-03, 15:31
Macie jakiś pomysł ? Chcę już skończyć tego cholernego moda.

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie, zacząłem 2 rozdział i nie zrespiły mi się potwory jedyne co zobaczylem to czarne gobliny tam gdzie Cavalorn.. Hmm patch 0.65 jeszcze nie wziołem listu od Vatrasa, i raz uzylem Marvina bo mialem bug z misją, Tak ma być?

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zmusić Hodgesa do gadania na temat Lothara?

Post połączony: 2017-02-03, 18:52
Dlaczego Harad nie chce mnie nauczyć kucia zbroi paladyna skoro mam kucie na 100?

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś taki problem z returningiem, że nie ma możliwości żeby zminimalizować okno gry? Czego bym nie użył to gra ZAWSZE maksymalizuje się z powrotem, żadne kombinacje nie działają. Nie chce się uruchomić w oknie (pewnie przez starter, choć normalny g2 gold też nie chce sie uruchomić w oknie...) Jak włacze menedżer zadań to jest schowany pod oknem gothica (może gothic ma coś że jest zawsze na wierzchu?) nie mogę nawet sprawdzić fb w czasie gry, a jak się przytnie, to jedyna opcja to się wylogować i zalogować znowu (na konto w windowsie). Irytujące, ktoś się z tym spotkał?

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Witam, od wczoraj mam problem z Returning'iem 2.0 a dokładnie chodzi o znany błąd jaki jest "Out of Memory" zaczął wyskakiwać od momentu jak odpaliłem Marvin żeby przyzwać rzecz która jest zbugowana. Czy serio może to być wynikiem tego że kodów użyłem? Drugim problemem jest to że nie działa mi teleport między światami, chodzi mi o funkcje a nie że runa nie działa bo działa i mam jedynie opcje teleportacji na świecie którym jestem. Oraz ostatni problem jest to że jak wchodzę do folderu z savami do Gothic 2 Returning 2.0 to w tym pliku nie ma, słyszałem że te pliki mogą być po prostu niewidoczne, czy jest jakaś możliwość żeby te pliki się pojawiłu czy cuś?

0 użytkowników
Do góry