Pytania i problemy techniczne 1066945 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1066945

Odpowiedzi 3676

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No wybierz kogoś poza Waleranem skoro go nie możesz?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam opcji dialogowej u Lutero z tego powodu, ze nie rozmawialem z Waleranem, czyli trzecia osoba i nie moge wybrac nikogo dopoki nie porozmawiac z Waleranem.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale po co chcesz gadać z Lutero? Musisz najpierw wybrać, potem przyprowadzić wybranego kandydata.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wersje 065 returninga i w niektorych miejscach jak np oboz na bagnie strasznie przycina i co chwile crashuje gre. Zainstalowalem, a w zasadzie wrzucilem do folderu Data plik usuwajacy roslinnosc, ale za duzo to nie dalo. Slyszalem tez o wrzuceniu pliku z oryginalnymi teksturami gothicowymi, ktore pobralem z tej strony -> http://rpgrussia.com/index.php?topic=8669.0 (plik Gothic2Original.rar) A wiec wrzucilem plik Gothic2Original.vdf do folderu Data uruchamiam gre i nie mam tekstur - mam biale modele.

Mozecie podrzucic jakies pliki, ktore moglyby zmniejszyc ilosc crashy i poprawic FPSy?

Post połączony: 2017-02-14, 18:17
Dlaczego gdy przyzywam jakies stwory(nie wazne czy Golemy, Szkielety, Demony) zeby pomogly mi w walce ze smokiem lub Demonem bossem w obozie na bagnie; chwile po przyzwaniu znikaja.. Tak samo nie moge uzyc zaklecia bryla lodu, bo za kazdym razem Bezimmienny mowi, ze to nie zadziala. Czym to jest spowodowane?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Czy mógłby ktoś napisać instalacje krok po kroku? Czytam i czytam a każdy mówi coś innego żeby odznaczyć albo zaznaczyć... Po troszeczku się już gubię w tym wszystkim... A w Opisie moda mogła by się przydać :)

Geniusz000

Geniusz000

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę kliknąć instaluj w instalatorze returninga, mimo że wskazuję dobry folder. Czy mam ściągnąć jakiś patch do gothica 2, czy co?

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz miec Gothica 2 Noc Kruka

Geniusz000

Geniusz000

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Posiadam. Mimo to nie mogę rozpocząć instalacji.

@edit spróbuje reinstalla gothica zrobić.
@edit2 wciąż nie działa

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Geniusz00 playerkita i fixa do G2 masz?

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Kilka bugów już doświadczyłem (zniknął Młot Adanosa, troll w Lair Masyaf nie chciał zjeśc trucizny i teraz kolejny problem... 0065

Jestem w mieście orków, gram na poziomie normalnym, Farrok wpuścił mnie do Ur-Thralla, ale on nie chce nic powiedzieć o Dolinie Cienia... Zagaduje o Świątynię Śniącego, a on coś tam że mi nie ufa, klucza nie da i żebym spadał... Bezi na to że "Twoja opcja niezbyt mi pasuje", Ur-Thrall mówi "Ghrhrh.. .xxx" i tyle... A miecz od tego kowala przyniosłem mu normalnie. Help xd

btw questu na tą legendarną kuszę nie da się wziąć na normalnym poziomie trudności? Bo nie mam żadnych kwestii dialogowych

@Edit

W GFE znalazłem kilka pozycji:
"URTRALLOKSHV
URTRALLSTEP_01
URTRALLSTEP_02
URTRALLSTEP_03
URTRALLTALKTOOTH
CHECKSHW
ENTERSHVALLEY_INSERT SOULS"

Zwłaszcza ten pierwszy, widzac jego nazwe, ale dawałem jego wartość na 1 i nic się nie działo. Może ktos wie jak i z czym to ewentualnie polaczyc? Bo wyglada na to, ze przepadnie cały watek w dolinie i kopalni...

Post połączony: 2017-02-15, 16:54

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Kilka bugów już doświadczyłem (zniknął Młot Adanosa, troll w Lair Masyaf nie chciał zjeśc trucizny i teraz kolejny problem... 0065

Jestem w mieście orków, gram na poziomie normalnym, Farrok wpuścił mnie do Ur-Thralla, ale on nie chce nic powiedzieć o Dolinie Cienia... Zagaduje o Świątynię Śniącego, a on coś tam że mi nie ufa, klucza nie da i żebym spadał... Bezi na to że "Twoja opcja niezbyt mi pasuje", Ur-Thrall mówi "Ghrhrh.. .xxx" i tyle... A miecz od tego kowala przyniosłem mu normalnie. Help xd

btw questu na tą legendarną kuszę nie da się wziąć na normalnym poziomie trudności? Bo nie mam żadnych kwestii dialogowych

@Edit

W GFE znalazłem kilka pozycji:
"URTRALLOKSHV
URTRALLSTEP_01
URTRALLSTEP_02
URTRALLSTEP_03
URTRALLTALKTOOTH
CHECKSHW
ENTERSHVALLEY_INSERT SOULS"

Zwłaszcza ten pierwszy, widzac jego nazwe, ale dawałem jego wartość na 1 i nic się nie działo. Może ktos wie jak i z czym to ewentualnie polaczyc? Bo wyglada na to, ze przepadnie cały watek w dolinie i kopalni...

Post połączony: 2017-02-15, 16:54

Mlota Adanosa tez nie mialem, tak samo mam z tym orkiem o ktorym pisales i tez nie mam misji na kusze - latwy poziom..

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Wątek Zabójców. Sam początek keidy ginie Wambo... Kiedy podchodzę do nich i powinna rozpocząć się walka, nagle oni po prostu wracają, jak by nigdy nic. A ten zabójca spowrotem ma ten swój kilt (czy jak się ta sukieneczka nazywa). Kiedy jestem od nich trochę dalej to stoją naprzeciw siebie i nic... Aż do 23:59 patrzą sięna siebie a później o tej godzinie wracają. Ktoś wie jak tego buga naprawić?

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wątek Zabójców. Sam początek keidy ginie Wambo... Kiedy podchodzę do nich i powinna rozpocząć się walka, nagle oni po prostu wracają, jak by nigdy nic. A ten zabójca spowrotem ma ten swój kilt (czy jak się ta sukieneczka nazywa). Kiedy jestem od nich trochę dalej to stoją naprzeciw siebie i nic... Aż do 23:59 patrzą sięna siebie a później o tej godzinie wracają. Ktoś wie jak tego buga naprawić?

Taa, to też miałem na 0065... Ja to obszedłem w ten sposób (potrzebujesz skradania) podkradnij sie od strony domu sędziego do nich jak najbliżej mozesz, zapisz sobie wcześniej. Jak już znajdziesz to miejsce to poczekaj chwilę, skrypt powinien zadziałać. Ale Doliny Cieni i tak nie zrobisz na 0065 XD

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
A wybacz czemu nie zrobiw doliny cieni?

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kyubie Bo rozmowa z wodzem orkow jest zbugowana i blokuje sie w pewnym momencie przez co nie mozna kontynuowac go.

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam natomiast bug z jarkendarem, świeżo po wejściu wszystkie skrzynki są otwarte i puste bloodwyna nie ma bo nie żyje choć go nie zabilem estebana tak samo nie ma, greg już jest w obozie choć nawet nie byłem w jego chacie może ktoś z tym pomoże lub poratuje zapisem z poczatku jarkendaru na normalnym lub latwym poziomie wersja 0065

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
quest na legendarna kusze tylko dla trudnego i legendarki

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
I co ty wniosłeś tym komentarzem? Weź do cholery używaj przecinków i kropek. Co? Nikt nawet nie wie o co Ci człowieku chodzi. Jeżeli nie masz ochoty rozwinąć myśli to nawet tu nie pisz i nie zaśmiecaj forum, bo i tak tego bełkotu nikt nie rozumie...

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś z błędem http://scr.hu/9rif/0h006?
miałem wcześniej acces violation i naprawiałem według poradnika
https://www.youtube.com/watch?v=LVq6PF5bpwY

gra albo sie nie chce załadować teraz i stoi w miejscu jakoś w 3/4 albo wyskakuje błąd taki jak podałem w 1 linku

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem otóż nie mogę znaleźć Młota Adanosa. Mam już tego questa gadałem z smokiem i tym strażnikiem i znowu z smokiem. Byłem już w każdej z świątyń po 2 razy i nie ma nigdzie.
Dodam że gram na wersji 065.

Post połączony: 2017-02-18, 18:18
Dodam że gram na normalnym.

0 użytkowników
Do góry