Pytania i problemy techniczne 1150777 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1150777

Odpowiedzi 3676

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się zdekompilowac skrypty z returna wersji 0061?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
 :hmmm: a co masz zamiar zrobic spolszczenie w translatorze? zaraz sprobuje
edit: mi wywala program

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, po prostu jak czegoś nie wiem to przeglądam skrypty. :D

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, wytłumaczy mi ktoś o co chodzi? Postanowiłem sobie wrócić do Gothica tym razem z powyższą modyfikacją, zainstalowałem najnowszą wersję wraz z zangielszczeniem. Od razu dodam, że doinstalowałem wszystkie wymagane rzeczy zawarte w instalatorze Returna, fix'y, patche, DirectX'y etc. Z resztą, przesiaduję na Windows 10, więc odpalanie tej gry na tym systemie bez powyższych rzeczy byłoby niemożliwe. Modyfikacja chodzi mi w fps'ach 15-24, czasem dobija do 30 ale od razu spada.  Zastanawiam się o co chodzi, bo nie wyobrażam sobie tego, że 970 i 8GB RAM'u nie jest w stanie uciągnąć modyfikacji do Gothic'a. Jak myślicie, jest to wina modyfikacji, systemu, czy może czegoś innego? Z góry dzięki za odpowiedź.  :P
--------------------------
Cholera, zainstalowałem wersję 0060, teraz zobaczyłem powyżej, że jest dostępna 0061. Już pobieram, zdam relację z płynności gry gdy zainstaluję nowszą wersję.
-------------------------
Dobra, po zainstalowaniu wersji 0061, gra chodzi jak marzenie, naprawdę, stałe 60fps. Była to po prostu wina modyfikacji, lecz z ową aktualizacją przyszedł nowy problem, gdy zrobiłem sobie przerwę wyłączając grę by edytować posta, po ponownym uruchomieniu moim oczom ukazał się błąd "Gothic II - Access Violation", zgodność, reset komputera, edycja plików i tryb administratora nie pomagają. Dobra, reinstall gry pomógł.

PS: Ma ktoś z Was utwór lecący w instalatorze Returninga? Jest genialny!  :D

Czerasky

Czerasky

Użytkownicy
posty8
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A masz wersję 0061? Bardzo dobrze działa w porównaniu do poprzednich. Możliwę też ,że to przez win10
PS: spróbuj to zainstalować może coś da :
http://worldofgothic.de/dl/download_420.htm?PHPSESSID=18f7957b8cbbea406b4bf88aae398834f2c2f77b

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Główkowałem nad swoim problemem i nie wiem cóż mogę uczynić. Do rzeczy.

Gdy wychodzę z gry, nie zamyka się aplikacja. Dalej widzę obraz, gdzie zakańczałem grę.
Za każdym razem muszę klikać kombinację Ctrl + Alt + Delete i zamykać proces gothica, abym widział pulpit.

To się dzieje od samego chyba początku gdy gram w Returninga 2.0

Może ktoś zna sposób na rozwiązanie tego irytującego problemu ?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest możliwość zwiększenia Draw Distance w wersji 61? Bo nie ma wgl takiej opcji w ustawieniach, jest tylko View Distance.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Harwing - Nie

QariX

QariX

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem z wersją 0061  bo zacząłem grę od nowa i dotarłem już do farmy Lobarta lecz on zamiast mnie witać dawną kwestią ,,Po czyjej jestem stronie'' to mi mówi że ubranie zniknęło z jego skrzyni wtedy gdy odchodziłem czy jakoś tak i muszę z nim walczyć... nie mogę przez to robić zadań z farmy

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Swój problem naprawiłem, instalując G2MDK.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Też nie działają wam QuickPotiony w wersji 61? Klikam H i P nic...

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
quickpotiony są na 1,2,3.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta optymalizacja returninga to wielka lipa jest. Co 1,5h gry dostaję albo acces violation, albo out of memory. Na 0060 nie miałem ani tego, ani tego.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta optymalizacja returninga to wielka lipa jest. Co 1,5h gry dostaję albo acces violation, albo out of memory. Na 0060 nie miałem ani tego, ani tego.
Szczerze lepiej mieć crashe co 1.5h niż pełno bugów w wersji 60 :D.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Coś w tym jezddddd  :trollface: :ok:

gosc357

gosc357

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zauważyłem że w wersji 0061.2 którą gram obecnie znika pasek życia i wytrzymałości gdy wchodzę do ekwipunku(jest tylko pasek many). Czy to błąd gry czy tak ma być? W wersji 0060 były wszystkie 3 paski gdy wchodziłem do ekwipunku. Czy ktoś też tak ma? Z góry dziękuję za odpowiedzi

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wgralem pacza 61.2 i gdy wchodze w statsy to paski sa.

gosc357

gosc357

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tldr: Miałem na myśli ekwipunek ze sprzętem i niestety po wgraniu patcha na wersje 0061.2 nadal nie pojawiają się paski zdrowia i wytrzymałości. Niby pierdoła ale irytująca. Poza tym najwowsza wersja chodzi o niebo lepiej tak jak poprzednicy to pisali.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Arik

Pytania i problemy techniczne
#559 2016-08-13, 13:25(Ostatnia zmiana: 2016-08-13, 14:13)
siema mam problem w wersji 0061 a mianowicie taki nie zależny od crasha a nawet jak i grę wyłączę to nie mogę walczyć tradycyjnie na klawie ctrl nie odpowiada wcale inne klawisze działają chodzić inne rzeczy mogę tylko walczyć nie mogę ctrl nie odpowiada ps po przeinstalowaniu gry i moda pierwszy raz jak grę uruchomię to działa wszystko a gdy  crasha mam lub  wyłączę grę jest  lipa a nie będę 1,5 h gry przeinstalowywał 

0 użytkowników
Do góry