witam,
1. W zadaniu Samotność i bezradność z Malakiem, porozmawiałem kolejno z Malakiem potem z Bengarem i brak kwestii dialogowych u Wilka. Trzeba porozmawiać z kimś jeszcze czy quest zbugowany?
2. Gram nekromantą 3R, używam aktualnie włóczni ciemności oraz szkieleta wojownika, i zastanawiam się jak mam pokonywać jakichkolwiek trudniejszych bossow? np. tego nekromante w zadaniu Mroczna Sieć, skoro przywolując kogokolwiek np. szkieleta, automatycznie padają więc pewnie z demonami czy z kimś podobnym będzie tak samo przy walce z bossem.
3. Są jakieś receptury na mane? bo szkoda 50 grzybków na zupe, ktora da nam 1many.
4. Ogólnie prosiłbym o jakiekolwiek protipy do nekromanty i nadchodzących bossow, bo nie mam pojęcia czy samą włócznią ciemnosci mam dawać rade czy polegać na przywołańcach
5. I oczywiscie wszelkie porady do zwiększania many się przydadzą, oraz hp, aktualnie zwiekszalem hp receptura z żądel krwiopijcow, a mane eliksirem ducha, tylko liczba ograniczona bo potrzeba szczawiów królewskich, aktualnie mam ok. 40lvl 350 many, 2,1k hp set kapłana z jarkendaru i z biżuterii mam z 20/25 many