Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844631 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844631

Odpowiedzi 37317

muriel

muriel

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam,
1. W zadaniu Samotność i bezradność z Malakiem, porozmawiałem kolejno z Malakiem potem z Bengarem i brak kwestii dialogowych u Wilka. Trzeba porozmawiać z kimś jeszcze czy quest zbugowany?
2. Gram nekromantą 3R, używam aktualnie włóczni ciemności oraz szkieleta wojownika, i zastanawiam się jak mam pokonywać jakichkolwiek trudniejszych bossow? np. tego nekromante w zadaniu Mroczna Sieć, skoro przywolując kogokolwiek np. szkieleta, automatycznie padają więc pewnie z demonami czy z kimś podobnym będzie tak samo przy walce z bossem.
3. Są jakieś receptury na mane? bo szkoda 50 grzybków na zupe, ktora da nam 1many.
4. Ogólnie prosiłbym o jakiekolwiek protipy do nekromanty i nadchodzących bossow, bo nie mam pojęcia czy samą włócznią ciemnosci mam dawać rade czy polegać na przywołańcach
5. I oczywiscie wszelkie porady do zwiększania many się przydadzą, oraz hp, aktualnie zwiekszalem hp receptura z żądel krwiopijcow, a mane eliksirem ducha, tylko liczba ograniczona bo potrzeba szczawiów królewskich, aktualnie mam ok. 40lvl 350 many, 2,1k hp set kapłana z jarkendaru i z biżuterii mam z 20/25 many

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wino zapomnienia daje boosta do many polecam robić.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Jest jakiś sposób na obrażonego Vatrasa ? Niepamięć nie działa

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam ponownie gdzie znajde 5 polnych bestii na tych dodanych terenach przez returning? 1 rozdzial

Remsz

Remsz

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gram aktualnie pierwszy raz 2 Returninga 2.0
Otóż nadchodzi dla mnie już czas aby dołączyć do gildi
Zastanwiam się nad : -Strażnik Miejski
-Strażnik Świątynny
-Najemnicy
Jaką polecacie i dlaczego.

keleumas

keleumas

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Gallahada.
Nie ważne ile czekam i o której się zjawię(12-14; 16-18), Larius nie wychodzi z ratusza i nie mogę oddać listów.
Jestem w I rozdziale i nie należę do żadnej gildii głównej (należę tylko do zabójców, złodziei, myśliwych i kupców), jakieś pomysły co zrobić?
Gram w zwykłego Retutninga 2.0 bez AB

Remsz

Remsz

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U mnie zawsze był już o 13 tam gdzie trenują Paladyni aka Knechci. Rozmawiałeś z Gallahadem już ? I nwm czy jak nie pogadasz z tym ogrodnikiem to on ci nie mowi o ktorej wychodzi.

rutinoscorbin

rutinoscorbin

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć, zaczynam pierwszy raz grę w returninga 2.0, pomyślałem że tym razem wybór padnie na nekromantę. Sporo szukałem w jakie skille ładować na samym początku i mam sprzeczne info pomiędzy siłą a zręcznością, do tego jeśli się nie mylę dostajemy później 2H kostur od Xardasa... Czy ktoś kto zagrał już nekrosem  mógłby się ustosunkować i zarzucić jakąś radą w co się pchać?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie techniczne: gram strażnkiem (AB), dostałem lekką zbroję strażnika a u Mortisa nauczylem się ją ulepszać za 3 pkt y nauki i 5000 golda. W jaki sposób mam ją ulepszyć? Ani przy kowadle, ani przy stoisku do wytwarzania pancerzy nie mam żadnej opcji ... Dzięki z góry

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Arturion

Arturion

Użytkownicy
posty21
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zobacz sobie w dzienniku.

keleumas

keleumas

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Remsz Wydaje mi się że rozmawiałem zarówno z Gallahadem jak i ogrodnikiem, ale spróbuję jeszcze raz .
Edit.
Porozmawiałem z obydwoma i nic to nie dało, czy to możliwe że wykonanie jakiegoś zadania wyłącza wychodzenie Lariusa na zewnątrz?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie wykluczam, że w wersji bez AB Larius przestaje wychodzić na zewnątrz, gdy oddasz mu paczkę od Oruna. Jeśli tak jest, wstrzymaj się po prostu z tym zadaniem, aż nie dołączysz do gildii głównej - Fernanda możesz już wsadzić, jeśli masz co do tego wątpliwości. No i oczywiście pamiętaj, żeby mimo wszystko nie przychodzić do Lariusa o innej porze dnia.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

qsardas

qsardas

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ma ktos jakiegos save najemnikiem ktorego mogłby dac? (4 rozdzial)

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można dobić do 1000 wytrzymałości bez wydawania punktów nauki?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jak grasz pod sile to tak w innym wypadku nie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram pod zręczność to ile musze sie nauczyć wytrzymałki żeby reszte dobic z potek.

edit/ ile zręki wymaga złota igła?

edit2/ ile pn wymaga nauka duali?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na jakim  poziomie trudności grasz  ?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Panowie pytanko. Na początku gry Xardas mówił nam o kosturze odpowiedniku uriziela. Podejrzewam ze składa się go z metalowych części kostura (wygląda jak łup po kamiennych straznikach). Jak się go składa i ile potrzeba tych części ?

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@xardas33 Te części kostura są do questa, który dostaniesz w 4 rozdziale, jeśli wysłałeś Ragnara do klasztoru. Są 3 części i w 6 rozdziale będzie dzięki nim można zrobić runę przywołania smoka, jeśli wcześniej zrobiło się ten quest. A kostur, o którym mówi Xardas... chyba wypadnie z jakiegoś bossa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry