Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8835761 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8835761

Odpowiedzi 37317

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
1.Mam pytanie czy wart grać od nowa na AB? mam za sobą dopiero 30h czy to jest lepsze czy też gorsze?
2.Czy granie magiem może sprawić jakąś przyjemność? lubie magów ale w gothicu są oni mało rozbudowani i jest zbyt mało możliwości czarów i to czasem boli czy returning to poprawia?Łucznikiem bym pograł ale celowanie też do najlepszych nie należy fajne  by było z gothic3 albo ze skyrima :D
3.Jaki lvl jest odpowiedni by już iść do jarku? mam podajże 18lvl o ile pamiętam i wszystkie cienkie stwory zabite :)

Dodam że gram guru ale ilość czarów też nie powala i jakiś takich smaczków jak to mag powinien mieć :/ szkoda naprawdę szkoda... na pewno dało by się więcej wycisnąć z tej klasy postaci

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Zdecydowanie warto.
2. Zdecydowanie, choć jak się zdaje, nekromanta bije inne gildie na głowę. W AB ma ciekawą nowość - osobistego demona, którego można levelować, a silny jest istnym rozpierniczatotronem.
3. No, to jednak mało. Na koniec pierwszego rozdziału potrzebujesz ok. 24 level. A da się wycisnąć jeszcze więcej. Zwłaszcza grając magiem, przecież wtedy możesz pokonać widma.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki @Murgraht brakuje mi 3 pkt zręczności :P

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema! Pojawiła mi się ikonka nad paskiem życia (człowiek/postać/mumia)! HP nie spada, wytrzymka rośnie jak należy, spiryt ani odtrutka nie pomaga o co chodzi?

Cardwell

Cardwell

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, gram na r2.0 bez ab i przepisy na bronie orkowe nie pokazują wszystkich ingrediencji. Mógłby ktoś wkleić wszystkie wymagania do wykucia 3 najsilniejszych orkowych broni?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Heloł ja z takim zapytaniem spiesz bo mnie to spac po nocach nie daje. Kusze.. jak to z nimi jest wymagana sila a zrecznosc ? odgrywa w kuszy jakas role ? Jezeli tak to jaka ? bo jezeli tak to pewnie to samo bedzie przy lukach najemnika gdzie trzeba sily nie zrecznosci, moze ktos mi to wytlumaczyc ? z gory dziekuje :)

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht dobilem ponad 130 zręczności, łuk mam na 65 procent prawie a nadal nie mam opcji dialogowe na ten przebijajacy strzał. Wiecie kiedy on tego uczy? Jakiś próg rozdziału?
Dobra znam odpowiedź jakby ktoś szukał 2 rozdzial

Post połączony: 2019-03-01, 19:32
W sumie nie wiem, czy drugi rozdział. Gdzieś znalazłem, że wymaga jedynie 125 zręczności i 50% conajmniej w lukach i dołączenie do łowców. Z tych warunków mam wykonane wszystkie. Jednak nadal brak opcji dialogowe u raffa. Ktoś wie dlaczego?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
2 rozdział? Ja w pierwszym na trolle chodziłem...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam 18lvl 8 jeszcze nie dołączyłem do żadnej gildii... Może dlatego nie mogę się tego nauczyć

Grzybu654

Grzybu654

Użytkownicy
posty46
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam chciałbym zacząć grać pod zręczność mógłby ktoś dać jakieś rady?

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Grzybu654 siemanko. Ja właśnie zacząłem grać pod zręczność. Myślę, że będę leciał w walkę dwoma ostrzami i łuk. Na początek co mogę Ci powiedzieć... Ucz się jak najszybciej zbierania wszelkich trofeów, wybierz jako czeladnika bospera. Nie zapomnij o tym, aby nie zepsuć zadania z dołączenie do gildii złodzieji i zabójców.. Na początek w pierwszym rozdziale, myślę że łuk będzie Twoim podstawowym narzędziem do robienia poziomów. Takze proponuję zrobić luki na te 60% i stworzyć własnoręcznie chociażby łuk jesionowy, którego wyrobu nauczy Cię bosper. Pamiętaj o narzędziach takich jak nóż garbarski, zbieraj smole, oraz. Ie sprzedawaj wszelkich skor z warga, oraz cienistwora. Z nich zrobisz cieciwy do łuków, które sprzedasz za dobry hajs. Jak się domyślasz do łuków składnikiem jest smola, o której mówiłem wcześniej. Proponuję też naukę kradzieży kieszonkowej. Później u raffa nauczysz się przebijajacego strzału. Będziesz mógł dzięki temu ranić trolle, szkielety, golemy etc. Ja wybrałem właśnie taki rozwój postaci pod zręczność, pewnie znajdzie się ktoś, kto zrobił to inaczej, ale z łukiem nie powinieneś mieć problemów na początku gry. Polecam też wybrać Ci się po nocnego strażnika. Łuk który jest pod mostem, w drodze do piramid magów wody. Bronią go 2 cieniostwory

Grzybu654

Grzybu654

Użytkownicy
posty46
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki bardzo za wypowiedz. Ja też chce później w duale pójść ale czy na początku gry opłaca się rozwijać jednoręke do walki szpadami?

wolan

wolan

Użytkownicy
posty78
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Apropo wojownika pod zręczność-czy zręczność zwiększa dmg szpad i włóczni?

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szczerze? To ja jeszcze nie wybrałem, ale chyba do duali musisz mieć rozwinięte i jedno i dwureczna broń.. Chociaż niech się wypowie ktoś bardziej ogarnięty

Post połączony: 2019-03-02, 18:30
Dobra teraz jakby ktoś miał wątpliwości. Jak nauczyć się przebijajacego strzału od raffa. Trzeba mieć  125 zręczności, luki na 50% i należy przystąpić do jednej z głównych gildii.

Post połączony: 2019-03-02, 19:08
Teraz moje pytanie do graczy którzy ukończyli grę postacią pod zręczność. Zastanawiam się, jak będę mógł używać np młota adanosa (on był chyba na siłę nie) co zrobić ze szponem beliara? Bo pewnie będzie bezużyteczny... No i czy grać wloczniami, czy szpadami póki nie ogarne duali.. Zastanawiam się też, jak zastąpie uriziela, bo był przydatny w kilku walkach... No i czy tej reszty bajerów na siłę nie będzie mi brak? Znajdę dla nich jakieś zastępstwo?

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie poratujecie linkiem do AB? Można go wgrać prosto na zainstalowanego moda czy trzeba przejść instalacje wszystkiego od nowa?

Wojowniq

Wojowniq

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grajac mo da się namówić malaka by wròcił na farme ?

Bije go zabieram almanach ale on tylko mowi ze lee sie o wszystkim dowie i nic żadnej opcji dialogowej aby wracal

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Necrontyr Wszystkie linki są w temacie od AB. Można wgrać na zainstalowanego.
@Wojowniq A próbowałeś pogadać z Lee albo rzucić niepamięć?

You didn't grow.
You didn't improve.

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Necrontyr Wszystkie linki są w temacie od AB. Można wgrać na zainstalowanego.
@Wojowniq A próbowałeś pogadać z Lee albo rzucić niepamięć?
AB nie ma jeszcze spolszczenia? Nie znam cyrylicy a system i tak by jej nie odczytał

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry