Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824410 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824410

Odpowiedzi 37317

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hasim juz nie zyje (najwyzej wczytam kiedys zapis od samegopoczatku masjafu) zostałem cieniem masjafu i mam iść do joaqinema który niby jest przy posągu beliara ,ALE nie ma go nigdzie w swiątyni ani poza nią przy jaskini osaira (tam gdzie jest posąg beliara).Co znowu jakiś bug nie do przejscia? @tomu1 a to można tak nagle ich wybić w połowie drogi robienia zadań? czy wczytać wcześniejsze i gonzalesowi powiedziec ze robimy rzeźnie?

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gra magiem to jednak niezły hardcore, zbugowanie gdzieniegdzie jakichś bossów to istna gra logiczna by szukać kryjówki, ale tym razem nwm jak mam to niby zrobić.
Da ktoś radę jak KONKRETNIE zbugować Demona w świątyni na bagnach??
Stoję tak jakby za granicą drzwi (tam gdzie były kraty) ale demon ma albo zasięg by mnie chapnąć albo lata jak oparzony i się wraca, i wraca, i wraca, regenerując sobie HP
Zależy mi na tej odpowiedzi bo bez tego nie mogę popchnąć głównej fabuły dalej

Post połączony: 2018-12-08, 14:41
hasim juz nie zyje (najwyzej wczytam kiedys zapis od samegopoczatku masjafu) zostałem cieniem masjafu i mam iść do joaqinema który niby jest przy posągu beliara ,ALE nie ma go nigdzie w swiątyni ani poza nią przy jaskini osaira (tam gdzie jest posąg beliara).Co znowu jakiś bug nie do przejscia? @tomu1 a to można tak nagle ich wybić w połowie drogi robienia zadań? czy wczytać wcześniejsze i gonzalesowi powiedziec ze robimy rzeźnie?

Wczytaj co najwyżej do wcześniejszego bo unikalnych umiejętności dla kazdej klasy można się nauczyć (regen. HP, trucizny, dual swordy)
Jak go nie w jaskini ani w drodze do ołtarza beliara to chyba bug

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po co go bugować??????

Kiedy jesteś oddalony odpowiednio, demon wystrzeliwuje promieniem, a następnie podlatuje i ryczy. W trakcie tego ryku masz sporo czasu, żeby na nowo odrobić dystans...

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. gdzie w ustawieniach wyłączyć animowane okna?
2. jak zwiększyć skill ,,rune crafting"? bo potrzebuje na fireballa 15, mam aktualnie 5, a jak zrobiłem 2 runy fire arrow to i tak nic sie nie zwiekszylo.

Eryksons

Eryksons

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej mam pytanie mianowicie czy musze robić świątynię śpiącego i pustynie adanosa w 3 rozdziale czy w 4 jakies misje związane z orkami sie blokuja czy spokojnie mogę je zrobić w 4? 

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pustynia adanosa... można w 4 chyba. ps. odpowie ktoś na moje pytanie? xd bo sie troche zawiesilem w grze ze tak to powiem

osanno

osanno

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem książki, pulpity i nauka umiejętności nie dają mi inteligencji. Gram w returning 2.0 bez AB

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie mój kuzyn mógł rozwalać stare skrzynie i zbierać z nich łup da się tej umiejętności wyuczyć?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@lukipukix2002 1."Animated windows". Jest to w tym samym oknie co ustawienie rozdzielczości.
2. Składaj i rozkładaj kamienie runiczne.
@osanno Musisz być w gildii magicznej.
@Gościo1 Wszystkie zamki w skrzyniach możesz wyważać za pomocą Y, jeśli masz dość siły.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jao. ty to zawsze wiesz co robić xD

sajmaj

sajmaj

Użytkownicy
posty19
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cała gra działa super jednak w starym obozie bractwa w górniczej dolinie mam zaledwie 15 fps. Zmniejszyłem grafikę do absolutnego minimum i nic to nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić ?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@lukipukix2002 1."Animated windows". Jest to w tym samym oknie co ustawienie rozdzielczości.
2. Składaj i rozkładaj kamienie runiczne.
@osanno Musisz być w gildii magicznej.
@Gościo1 Wszystkie zamki w skrzyniach możesz wyważać za pomocą Y, jeśli masz dość siły.

Skrzynie mozna tez otwierac kombinacja shift + y wymaga to zreki

@sajmaj

Tekstur pack od ruskow
Plik na wylaczenie trawy
Optymalizacja systemu

Wiecej nie zrobisz returning ma skopana optymalizacje z gierki starej zrobili jej wymagania kilka lat do przodu czego kurwa nue wybacze

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@sajmaj
Jak przedmówca wyżej. Jeżeli ci fps po tym nie skoczą do 40-50 no to dalej będzie gorzej. 3 najgorsze lokacje (fps)
1.Rozdział 7 Bitwa
2.Rozdział 7 Farma Onara
3.Rozdział 7 Sale Warhan (czy jakoś tak)
Reszta lokacji jest w miare znośna

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań :)

1. Gdzie mogę zdobyć jakiś lepszy pancerz od ,,Pancerza poszukiwacza przygód,,? Oczywiście sęk w tym aby puki co nie dołączać do żadnej głównej gildii.

2. Da się w jakiś sposób w późniejszych etapach gry uzyskiwać coś z żyjątek typu szczur krab wąż itp?  Na razie je zostawiam w spokoju w obawie przed tym aby nie zmarnować potencjalnych składników do jakiegoś eliksiru lub ciasta.

3. Aby dołączyć do gildii myśliwych muszę zdobyć kilka skór cieniostwora. To akurat nie jest problem jednak wolałbym przed ich zabiciem posiąść zdolność pozyskiwania ich rogów. Ktoś jest w stanie mnie tego nauczyć bez przynależności do frakcji myśliwych czy niestety te rogi pójdą na stratę?

4. Strasznie hamuje mnie ciągły brak gotówki. O ile na początku było to fajne o tyle teraz sztucznie wydłuża rozgrywkę to ciągle latanie do jaskini kopanie 20 bryłek rudy pójście spać znów kopanie itp. Podobno jest jakiś bug pozwalający dublować stalowe pręty. Mógłby mi ktoś wyjaśnić jego działanie bo mnie już krew zalewa. :)

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
1.To zależy pod co grasz. Jeżeli pod zręke no to polecam armory z gildi zabójców. Pod siłę dobry jest armor kowala
2.Nie. Nic z nich nie dropi.
3.Z tego co pamiętam to u jednego z myśliwych możma się nauczyć (albo u groma albo u tego przy czarnym trollu)
4.Idziesz do kowadła klikasz obcje Koniec i klikasz spacje lub 1. Trochę to trudne jak się jest zielonym no ale.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Latwopalny
1. Pancerz z płytek pełzaczy. Wykonaj misje dla Barema w obozie myśliwych i on wtedy da ci kolejną na ten pancerz.

2. Jest np zupa z mięsa żółwia co CHYBA daje jakieś staty w większej ilości spożycia, ale nw nie korzystałem z tego bo mi się nie chciało. Więcej chyba nic nie ma. A same te zwięrzęta są bardziej dla wizualki.

3. No na pewno jakiś myśliwy. Jak grałeś w gothica to powinieneś wiedzieć gdzie się znajdują, np. Grimbald który nawiasem mówiąc nauczy cię zdejmować płytki pancerzy pełzaczy (jest niedaleko legowiska czarnego trolla).

4. Kopanie jest bardzo opłacalne. Podczas robienia misji dla myśliwych zdobędziesz śpiwór więc nie będziesz musiał latać. I też naucz się wydobycia do 50 pkt czt tam % będzie szybciej.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy

@Latwopalny 2. Wydaje mi sie ze nie, ja do 4 rozdzia zadnych korzysci nie mialem, a oni chyba 1 pkt expa daja, a dzieki miesie z zolwia edda moze gotowac zupe, ale czy jakis bonus daje nie pamietam
3.akurat cieniostwory na takim wczesnym etapie gry sa problemem xD grom uczyl tam pod wieza dexteta lub gann ale raczej grom. 1 skore zdobedze ci Bartok na polowaniu, 2 masz w namiocie z wilkami dla pepe a 3 byla u zlodziei CHYBA za farma sekoba a jak nie to u tych 2
4.kase bedziesz zdobywac dopiero po zrobieniu questa dla weza a to dopiero 2 rozdzial o ile u harada jestes. Na przeciwko od wulgara masz tablice z listami gonczymi, za glowy bandytow dostaniesz kupe kasy, ale uwaga spoiler ostatniej glowy nie oddajesz dla andre jesli grasz palkiem. No i gildia zabojcow to tez zrodlo dochodu na 1 rozdzial

1. Zalezy pod co grasz zbroja chyba pod zreke na 1 rozdzial to za zabicie Asmala ja latalbym w tej co masz i poczekal na zbroje z gildii,

Ops ktos mnie wyprzedzil ale moze jakies info ci sie przyda

xeonerr14

xeonerr14

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. wie ktos skad moge wziąc jakas fajną broń 1H w 2 rodziale? aktualnie jestem w GD i biegam z orkową zgubą

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najpierw zabij wszystkich hersztów bandytów to od lorda Andre dostaniesz broń Rozjemca (165 dmg) a potem do wieży mgieł (210 dmg), tylko tam są ciężkie walki z demonicznymi szkieletami.

Mam z resztą to samo pytanie tylko rozdział 3

0 użytkowników
Do góry