Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8937415 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8937415

Odpowiedzi 37317

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co ja mam nie tak z zadaniem wątku asasynów i zadaniem zaginieni nowicjusze? Mam wszystkie składniki mikstury i idę do baal tyona aby zrobił dla mnie miksture i zonk nie ma żadnej lini dialogowej.Po wczytaniu zapisu wcześniejszego przed pójściem do neorasa, ta sama sytuacja.W dzienniku pisze mi "czas wrócic do baal tyona".Nie ma jakiegoś kodu na tą miksturę albo innego sposobu na popchnięcie tego dalej?

Post połączony: 2018-12-07, 21:57
@MonCalamari :można kupić i tu nie jestem pewien ale chyba od constantina albo może od Myxira(nie pamietam bo magiem grałem ostatnio z 2 lata temu jeszcze w returning stary.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@adasm12 Powinna być "roślina bagiennego ziela", "skręt" to błąd tłumaczy. Uprzedzając: nie masz rośliny, bo w zadaniu krótko przedtem oddałeś wszystkie Balamowi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Szybke pytanie szybką odpowiedź oddałem fernaakurwie przez omylke pierścień i listę i teraz nie mogę zakończyć questa... Co mogę zrobić w tej sytuacji! Czy zapis szlag strzelił i kilkanaście godzin gry

Próbowałem go pobić ale tego niema a uciec też nie uciekł kurwaa

Najgorsze jest to że teraz nie pociągnie fabuły dalej

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak przechodzilem 1 raz returna to pamietam, ze falk uczyl robienia pancerza ze skory trola a teraz za cholere nie pamietam co i skad trzeba mu przyniesc, zeby tego nauczyl. Myslalem, ze z braci trolec costam lecialo ale jednak nie. Wie ktos moze z czego trofeum mu przyniesc? i gdzie znajde to cos?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Dobra użyłem kodu
Bo nikt na to nie wpadł żeby to odkrecic.. Ja głupi zapomniałem jak to działa w tym quescie myślałem że jak się przyznał to już sprawa załatwiona a on mi zajebal dowody bez mojej wiedzy no cóż chujowy quest

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive Uthur się chyba nazywa. To ten troll od Netbeka. Jest niedaleko miejsca gdzie w G1 się szło po kamień ogniskujący dla Y'beriona.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
#Jako nekro opłaca mi się na legendzie nauki leczenia czy runy przeciw ożywienca u gallahada?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty671
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Według tego poradnika Xardas daje runę przeciw ożywieńcom za przyniesienie 5 ektoplazm. (Podobno można wszystkie kupić u alchemików).

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Sorfarius Zasadniczo robienie questa z Fernandem nie jest konieczne, żeby przejść fabułę. Chyba, że koniecznie chcesz grać Magiem Wody.

You didn't grow.
You didn't improve.

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem u asasynow mianowicie hasim po wybraniu jakiej kolwiek opcji nie zgadza się na przyjecie sakiewki naruga.Czyzbym miał za mało retoryki? Poki co gram dalej a amulet oddalem gonzalesowi.Co robić? Jest to must have do ukończenia wątku?Czyżbym miał po graniu bo nie wyjde z  masjafu do khorinis?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty671
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ile masz retoryki? Niby nie pamiętam, żeby w solucji było coś o niej pisane, ale mogę Ci powiedzieć, że ja miałem 60.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którym miejscu w wieży mgieł znajduje się ten lepszy miecz o którym była mowa kilka stron wcześniej i dlaczego po rozwiązaniu problemu z dx11 nie mogę ustawić rozdzielczości większej niż 1280x1024 ?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na końcu za ścianą (otwierasz przyciskiem) w skrzyni. Tam chyba 2 szkielety w srodku są
@Matrixen

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gorys211034 z tego poradnika wlasnie korzystam. @Cruc  a gdzie pisze ile mam retoryki? Przekopalem wszystkie menu statystyk i nie widzę.Podejrzewam ze nie mam60 mimo ze kupuje ksiazki i je czytam.Ciekawe co w takim razie bedzie dalej

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba jest licznik ile masz retoryki.Sprawdz w statystykach dokładnie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@adasm12 Trzecia karta w statystykach, musisz zjechać trochę w dół strzałką. Do tej misji potrzebujesz 50 punktów.

You didn't grow.
You didn't improve.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@adams12
Wejdz w statystki postaci i zjedź strzałką w dół. Tam jest napisane ile masz retoryki.
Jezeli masz mniej niz 50 to pozostaje Ci tylko opcja wybicia wszystkich assasynów

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@adams12 Podejrzewam, że skoro nikt tego nie sugerował to ta opcje nie jest możliwa, ale jeśli masz wyuczoną kradzież kieszonkową to możesz ich okradać a na przyłapaniu kradzieży się wyłgiwać i nabić tę retorykę.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty671
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrób jak mówi Hamerajt. Może to głupio wygląda i (teoretycznie) miałeś się do nikogo nie odzywać, ale możesz próbować okradać nawet przeorów. Pamiętaj tylko, że każdego możesz okradać jedynie raz dziennie.

0 użytkowników
Do góry