Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833459 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833459

Odpowiedzi 37317

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 ooo moglbys wyjasnic? bo rozmyslalem nastepnym razem zagrac znowu pod zreke u bospera na hardzie, ale tym razem nie nastawiajac sie na luki i 2h, tylko z poczaktu pod 1h i rapiery. Nie mozna kopac w nieskonczonosc? czy limity sprezdazy mieczy u harada?

Na trudnym i legendzie masz coś takiego jak zmęczenie. Jezeli dojdzie ono do 100% nie mozesz kopać kilofem, mozna to zbić jedzeniem lub różnymi przedmiotami, ale na to są limity, które szybko się kończą. Sen odnawia zmęczenie ale masz limit 10h, a potem całość sie odnawia w ten sposób, ze za okolo 10min gry dostajesz 1h snu. Podsumowując na godzinę gry zrobisz jakieś 10-20 prętów, gdybyś skupiał się tylko na tym.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale ja wam to tłumaczyłem ze nawet obcięcie dmg duali do 1 pkt i tak dalej będzie powodowało ze te będę  lepsze od reszty :P

Ar'urat przy 500 siły w orka elite z 300 armorem to jest 975-300 czyli zadajemy mu 675 dmg
Chel'draki przy 500 zreki w orka elite z 300 armorem to jest 1700-300 czyli zadajemy mu 1400 dmg

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale ja wam to tłumaczyłem ze nawet obcięcie dmg duali do 1 pkt i tak dalej będzie powodowało ze te będę  lepsze od reszty :P

Ar'urat przy 500 siły w orka elite z 300 armorem to jest 975-300 czyli zadajemy mu 675 dmg
Chel'draki przy 500 zreki w orka elite z 300 armorem to jest 1700-300 czyli zadajemy mu 1400 dmg
Ano właśnie. Piękny (brak) dmg

Flintstone

Flintstone

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z polnych i leśnych jagód jest możliwość tworzenia tylko kompotów, czy jeszcze da się robić potki?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z polnych i leśnych jagód jest możliwość tworzenia tylko kompotów, czy jeszcze da się robić potki?
Tylko kompoty

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób aby w miarę szybko dobić max wytrzymałości i aby nie spadała ona tak szybko (aktualnie 20 pkt na jeden cios) ?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W zadaniu potezni patroni orków co trzeba zrobić żeby te golemy się pojawiły bo u mnie one się nie pojawiają tam gdzie kiedyś smoki.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@RoTher Dopiero jak będziesz miał błogosławieństwa bogów. Koniecznie najpierw zabij Śniącego, a dopiero później bierz się za wypełnianie woli Innosa.

@Matrixen Ja przez większość gry latałem bez pancerza. Niestety wojownikiem zawsze będzie ci ta wytrzymałość spadała szybciej niż wszystkim innym, więc nawet jej większa ilość gówno daje. Jeśli jednak nie chcesz się bawić tak jak ja, naucz się akrobatyki i za pomocą skoków buduj dystans od przeciwnika. Będziesz miał chwilę czasu na wypicie potki wytrzymałości.

Dużo wytrzymałości możemy dostać z nagrody za zadanie Nieograniczona Potęga, ale dochodzimy tam dopiero pod koniec gry.

A. Wojownicy mają dostęp do przyspieszonej regeneracji wytrzymałości. Nie jestem tylko pewien czy przywraca nam wartości procentowo czy zależnie od inteligencji.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pamiętam że jak się nauczyłem tej regeneracji to przynajmniej w pojęciu ilościowym nie dało żadnego efektu.

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Proste pytanie.

Mag/Nekromanta. Zdobyty Szpon. Możliwość przemienienia go na inny fant - 400 karmy. Pytanie : Kostur czy runa?

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja strzelam (powtarzam, strzelam xd), że przywraca ona procentowo, czyli im więcej wytrzymałości, tym więcej przywraca.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Pytanko do nekro jak mam 30 karmy innosa a zostalem nekro to z karma innosa sobie poradze? Zeby wbic 100 i zabrac bonus chociaz mysle co tu zrovlbic bo przy kaplicy juz mnie nie slucha..

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius nie bierz od innosa nic, pozabijaj bandytów to ci da karme u beliara a jesli jestes czelarnikiem u harada to nie pierdziel sie i kup karme, będąc nekro beliar cie lubi i za polowe ceny karme mozna kupic

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Proste pytanie.

Mag/Nekromanta. Zdobyty Szpon. Możliwość przemienienia go na inny fant - 400 karmy. Pytanie : Kostur czy runa?
Kostur polecam. Jest to 3 najlepszy kostur (chyba. Nie jestem pewien :)).

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus tak na marginesie: zabijając bandytów dostajemy karmę u beliara i innosa

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dwa pytania
1. Czy dołączając do gildii złodziei nie będę miał problemu z późniejszym przystąpieniem do gildii zabójców?( Nie pamietam, czy ten problem występuje w returningu czy w global modzie/przeznaczeniu)
2. Grając nekromanta lepiej terminować u Constantina czy Harada? Gram sobie na poziomie łatwym for fun, wiec problemu ze zlotem mieć raczej nie będę

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę dokładnie kamień księżycowy na pustyni adanosa.? Jestem ciekaw czy znajdę go robiąc po prostu to co muszę tam zrobić i czy będzie to prędzej czy później, a może leży sobie gdzieś na pustyni, nie w zamkniętej komnacie...(co umożliwiło by mi zdobycie go nieco szybciej) Chcę po prostu zdobyć jakiś lepszy miecz 1h i już nie chodzić jak dotąd przez cały 3 rozdział z mieczem z wieży mgieł.

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SzymcioZabijaka jedyny problem to to że po wykonaniu kilku zadań dla zabójców nie będziesz mógł u Halvora srebra sprzedawać (ale kiedy zabijesz Asmala wróci to do normy)

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę dokładnie kamień księżycowy na pustyni adanosa.? Jestem ciekaw czy znajdę go robiąc po prostu to co muszę tam zrobić i czy będzie to prędzej czy później, a może leży sobie gdzieś na pustyni, nie w zamkniętej komnacie...(co umożliwiło by mi zdobycie go nieco szybciej) Chcę po prostu zdobyć jakiś lepszy miecz 1h i już nie chodzić jak dotąd przez cały 3 rozdział z mieczem z wieży mgieł.
Jeden dropi z maga z wieży, a drugi nie pamiętam skąd xd

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dz @Komachi. Czyli czeka mn ciężka walka. :)

0 użytkowników
Do góry