O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8843374
Odpowiedzi 37317
MrTLord001PL
Sorfarius
@Sorfarius Returning na poziomie normalnym jest za łatwy, a trudny jest denerwujący np. ze względu na ograniczenie snu.W AB możesz to wszystko sobie wykluczyć i samemu ustawić poziom trudności, co może być kłopotliwe dla laika. Polecam 10PN na poziom i reszta po 100%, choć jak nie lubisz, żeby było zbyt łatwo to ustaw sobie pancerz i siłę wrogów na 125%. Później jak się wzmocnisz będzie się lepiej grało.Poza tym nowy AB zmienia miasto Khornins, trochę Jarkendar i GD. Dodatkowo jest kolejna porcja nowych i ciekawych misji. O reszcie niech się inni wypowiedzą.
darek0100
@Sorfarius oczywiście R2.0 ma pełne spolszczenie, a AB słaby angielski
kolanko22
Ezry
Komachi
Dwa pytania:1. Gdzie DOKŁADNIE jest płomień elichora? W solucji pisze że w skrzyni w kopalni ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Przeszukałem jaskinię na przełęczy ze złotem i kopalnie ze szkieletami i zombie gdzie zabijało się Królową Pełzaczy w Gothic 1...2. Jak zdobyć ulu-mulu? Gadałem z Ur-shakiem i nie dostaje questa od niego?
tomu1
Moze ktos wyjasnoc jak to jest z tym wydobywaniem w 1 rozdziale i czy powinno mnie to interesowwc jesli zostalem czeladnikiem u constantino(specjalnie zeby bylo trudniej)
Cytat: Sorfarius w 2018-12-05, 16:47Moze ktos wyjasnoc jak to jest z tym wydobywaniem w 1 rozdziale i czy powinno mnie to interesowwc jesli zostalem czeladnikiem u constantino(specjalnie zeby bylo trudniej)Jaki poziom trudności?
Hatton
Hej,Szybkie pytanie: jak otworzyć kryptę koło farmy onara? Pozdrawiam,Hatton
Jao
Tizgar
Gorys211034
@SorfariusZ tego co wiem jest z nim jeszcze jedna misja gdy bezi idzie do GD czyli Fernando prosi nas o informacje o tym co sie tam dzieje.Ja tam zawsze po listach zamykam go w pierdlu bo i nagroda nie jest w moim odczuciu warta czekania 2 rozdziałów.